Κανεις δεν ξερει ακομα. Γιουροκαπ το πιο πιθανό, αλλα οχι μηδενικές πιθανότητες για ΕυρωλιγκαRexaris έγραψε: Δευ 25 Μάιος 2026, 02:29 Του χρόνου τελικά που θα παίζουμε εμείς, γιατί έχω μπρδευτεί;
Ευρωκάπ;
Η αναζήτηση βρήκε 315 εγγραφές
- Δευ 25 Μάιος 2026, 02:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
- Δευ 25 Μάιος 2026, 02:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε Μοντέρο ο Ολυμπιακός... Αυτο που σας έλεγα για τρελά λεφτα που ρίχνουν... Οι πληροφορίες λενε για 3 μυρια τον χρόνο. Τρελό πλήγμα για τον ανταγωνισμό.
Έκανε και προταση ανανέωσης στον Πίτερς με περισσότερα λεφτά απο την προταση της Αρμάνι. Ισως ομως λιγο αργα...
Έκανε και προταση ανανέωσης στον Πίτερς με περισσότερα λεφτά απο την προταση της Αρμάνι. Ισως ομως λιγο αργα...
- Δευ 25 Μάιος 2026, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Πάντως, με καμία δόση ειρωνείας, πραγματικά χαρά στο κουράγιο σας παιδιά που ασχολείστε με ενθουσιασμό με το φετινό thread... Σας ζηλεύω, και ξαναλέω, ΔΕΝ ειρωνεύομαι.
Προσωπικά δεν εχω νιώσει ποτε μεγαλύτερη ματαιότητα τα τελευταία χρόνια σε μεταγραφικό παζάρι.
Αρχικά, δεν ξερουμε καν ποιος ...
- Δευ 25 Μάιος 2026, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά αν μου βρείτε έστω κι ένα δεκάλεπτο σε όλη την διάρκεια της Ευρωλίγκας από το φθινόπωρο που ξεκίνησε έως τον χτεσινό τελικό που να έχουν παράπονα οι γαύροι από διαιτησία, να μου τρυπήσετε την μύτη. Ούτε ένα .
Το αντίθετο , ατελείωτες αναρτήσεις από αντιπάλους ...
- Δευ 25 Μάιος 2026, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Η οποία κανονικά και με τον νόμο θα παίζει Γιουροπα του χρόνου. Μόνο στο ποδόσφαιρο αυτά!
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 28/05, 18:00, ΕΡΤ2
Πόσο γελοίο πρωτάθλημα έχουμε όμως... 22 μέρες περιμένουμε να παίξουμε ημιτελικό... Προπονούμαστε 22 μέρες, κατακαλόκαιρο, και θα πάμε σήμερα σε ένα παιχνίδια αγγαρεία, χωρίς κανένα ρυθμό. Ο Βάζελος σαφώς έχει περισσότερο ρυθμό, ερχόμενος από μια δυνατή σειρά στα Playoffs της Ευρωλίγκας και μετά από ...
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εύκολα η πιο όμορφη φανέλα στην εποχη Μακρον!
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Αν μη τι αλλο, αν ισχύσει το Γιουροκαπ, παμε για ψυχρό πολεμο με συμπολίτη και κόντρες Ευρωπαϊκές. 
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχαν δεν είχανε να γίνουν πρωταγωνιστές παλι οι μπλε.... ντροπή ρε αφήστε να παιχτεί λιγο μπασκετακι
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
2 τρίποντα σημερα που πατούσαμε γραμμή και εγιναν 2ποντα... θα ειχαμε παρει το παιχνιδι τωρα. Οπως και αν είχαν αφήσει τον Ταιρι να βαρεσει την τεχνική και να μη γινει το μελέ με τον Πατpaokpantou έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 19:01 Το τρίποντο του Μουρ έγινε δίποντο όποτε πάρε την παράταση αλλιώς θα είχαμε νίκη τώρα
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ξεφτίλες ειναι αυτοι γαμωτο! Ιδιο φάουλ του Σλουκα στον Μουρ στο 4ο δεκάλεπτο ουτε πήγαν να το δουν!
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Η μαλακιά της Ευρωλίγκας είναι οτι δεν υπαρχει υποβιβασμός. Ετσι, βλέπεις φαινόμενα σαν την Βιλερμπαν, την Άλμπα παλιότερα κοκ, να βολοδέρνουν στην Ευρωλίγκα χωρίς κανεναν στοχο διάκρισης αντι να μπαίνουν ομαδες με κίνητρο για πρωταθλητισμο.
Στα ματια μου ειναι πολυ απλό. Αν βγεις τελευταίος στην ...
Στα ματια μου ειναι πολυ απλό. Αν βγεις τελευταίος στην ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Με τρομάζει το πόσοι ακούνε Κουλιανο 
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 02:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Για εμενα ο Χλινασον "ξεκλειδώνει" όλο το παζλ των ψηλων. Αν βλέπατε σημερα το ντέρμπι, ο Μιλουτινοφ κανει πραγματικά την διαφορά με τον όγκο και το ύψος του. Ωρες-ωρες νόμιζες οτι εκανε πλάκα στα ριμπάουντ και δεν έβλεπε καν τον Λεσορ. Απο του χρονου επιστρέφει και ο Φαλ στην ενεργό δράση. Μιλάμε ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
οι επόμενες 72 ώρες θα είναι κρίσιμες