Η αναζήτηση βρήκε 261 εγγραφές

Return

από Michael Scott
Τετ 29 Απρ 2026, 17:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals

Εγω μάγκες λεω να παω λευκό Πύργο ο,τι κι αν γινει. Δεν αντέχεται αλλη μαυρίλα φετος. Τρελα στους τρελούς δεν πούλησε κανεις!

Οποτε, αν ακούσετε για καποιον τρελό που πανηγυρίζει μονος του στον Λευκο παρόλο που χάσαμε, θα είμαι εγω να ξέρετε :lol:
από Michael Scott
Τετ 29 Απρ 2026, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ

Κατα την άφιξη της ομαδας μας, οι Ισπανοί τραγουδούσαν ρυθμικά "Bilbao Basket"... μιλαμε μας έκαναν την μούρη κρέας.

Και βλέπεις επομενο βιντεο τα ΠΑΟΚτσακια που μπαίνουν στο γηπεδο, να κατεβαίνουν σαν ορδές απο ορκ ετοιμα για πόλεμο και να τραγουδάνε.

Καλα θα παει αυτο. Θεωρω την μάχη της ...
από Michael Scott
Τετ 29 Απρ 2026, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

PAOK_Antarctica έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 19:23 Πολύ αισιόδοξοι είστε όλοι και αυτό πάντα μας πάει καλά :D
Κατεβαίνουμε στο ματς οπως πρεπει να κατέβει και ομαδα μας! Με αυτοπεποίθηση και οχι φοβο! :lol: :opaokara:
από Michael Scott
Τετ 29 Απρ 2026, 23:35
Jump to forum
Jump to topic

Όσοι αντέχουν 15-20 λεπτά, ανεβάζω ποστ με στατιστική ανάλυση μπας και βγάλουμε καμιά άκρη για το πώς χάθηκε... Διότι έχει αρκετά παράδοξα στα 2 παιχνίδια
από Michael Scott
Πέμ 30 Απρ 2026, 00:58
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε να δούμε λίγο πιο ψύχραιμα τα στατιστικά για να αναλύσουμε τι πήγε λάθος...

Στο σύνολο των 2 ματς, υπάρχουν κάποια παράδοξα. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε επί της Μπιλμπάο σε 5 σημαντικότατες κατηγορίες:

1. Ευστοχία 3πόντων: 35.7% vs 33.3%
2. Ευστοχία στα σουτ εντός πεδιάς (FG): 49.6% vs 44.7%
3 ...
από Michael Scott
Πέμ 30 Απρ 2026, 01:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Είμαι μικρός γενικα και δυστυχώς δεν εχω προλάβει τις μεγάλες ομαδες του ΠΑΟΚ την δεκαετία του 90'. Αν για κατι ζηλεύω τους μεγαλύτερους είναι για το οτι έζησαν μεγάλες στιγμές σε Ευρώπη και Ελλαδα με αυτη την ομάδα...

Μεγάλωσα βλέποντας την περηφάνια του πατέρα μου για εκείνες τις ομαδες. Για τον ...
από Michael Scott
Πέμ 30 Απρ 2026, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπερα μάγκες.

Το χθεσινοβραδινό ποστ-ανάλυση δεν το έκανα για να "ξεπλύνω" τους διαιτητές. Ανέφερα πολλές φορές ότι οι διαιτητές ήταν υπερ-ευαισθητοι με τους Ισπανούς. Ούτε για να πω οτι η Μπιλμπάο ήταν ομαδάρα.

Πέρα απο το πως διαμορφώθηκε η διαφορά με βάση τα στατιστικά, προσπάθησα όσο ...
από Michael Scott
Πέμ 30 Απρ 2026, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Βλέπετε πως παίζουν οι πορτοκαλί σημερα τους Βαζελους ε; ΟΛΑ τα σπόρια...

Για να προετοιμάζεστε σε τι διοργάνωση θέλουμε να μπούμε...
από Michael Scott
Παρ 01 Μάιος 2026, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Είπα ότι το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι λυπηρό και με διορθώσατε αλλά επειδή έχω δει πάνω από 25 ματς της διοργάνωσης φέτος και πάνω από 100 την τελευταία 4ετία, επιτρέψτε μου να καταθέσω την άποψή μου.

Γιατί θεωρώ ότι το επίπεδο είναι χαμηλό;

Αρχικά, δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό ...
από Michael Scott
Σάβ 02 Μάιος 2026, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χάντμπολ ανδρών: αγώνες και νέα 2025-2026

Ποσο πισω είμαστε επικοινωνιακα... Μια ανακοίνωση δεν βγάλαμε ακόμα για τους εκατο "προσκεκλημενους" με πανό και σημαίες...

Η Κουλα κάθεται τωρα και κανει ανακοίνωση για τις συμπεριφορές των οπαδών του Ολυμπιακού στον 1ο τελικό...

Η Κουλα που τιμωρήθηκε ηδη μια φορα φετος και σε μια φυσιολογική ...
από Michael Scott
Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Απο τον Σαμπρακο σημερα μάθαμε τα εξης καταπληκτικά:

1. Το εξασφαλισμενο +5 της αεχ τους βαρυνε(!!!!) τα πόδια και τους έφερνε εκνευρισμό (!!!!).

Δηλαδη αν κερδιζε ο γαυρος σημερα τι θα έκαναν; Δεν θα κατέβαιναν στο παιχνιδι απο το αγχος;

2. Η Αεχ ειχε καλυτερες ευκαριες στο δεύτερο ημίχρονο ...
από Michael Scott
Δευ 04 Μάιος 2026, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

PaokCuba4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 19:50 Εικόνα

@Michael Scott τα αθροιστικά ποσοστά με το τρίτο σετ μέσα.
Σε ευχαριστώ πολυ φιλαράκι!
από Michael Scott
Δευ 04 Μάιος 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Εγκλημα να αφήνεις τον Κασαμπαλη να σου κανει 5 σερι σερβις... ΕΓΚΛΗΜΑ.

Στο τελος, ο Βουλκιδης μενει μεσα, μανουριαζει με τον προπονητή, κανει αστειο σερβις, τρώει γιούχα..
και αντι να εκμεταλλευτεις το πάγωμα της κερκίδας πας και κανεις σέρβις 5 μέτρα εξω...

Αυτο θα το παθαινε ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ....