Η αναζήτηση βρήκε 261 εγγραφές

Return

από Michael Scott
Σάβ 14 Μαρ 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Επισης, τι φαση ρε πστ μου. Μονο σε εμας χαμηλώνει το ταβανι; Απο αυτους δεν εχει βρει μισή φορα πανω
από Michael Scott
Σάβ 14 Μαρ 2026, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Εγω πολλα απο βόλεϊ δεν σκαμπάζω, αλλα βλεπω χρόνια γιατι το γουσταρω. Αυτο που παρατηρώ ειναι μια χαώδη διαφορά στην αθλητικότητα του Κοβασεβιτς σε σχεση με τον ακραίων των αντιπάλων. Δεν ειναι μονο οτι δεν βοηθάει επιθετικα, δεν πηδαει και για μπλοκ καλα, δεν βουτάει για μπάλες, τα σέρβις του ...
από Michael Scott
Κυρ 15 Μαρ 2026, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME

Χωρικός έγραψε: Κυρ 15 Μαρ 2026, 18:29 όλα μου τα λινκ είναι μπλοκαρισμένα... το βλέπει κανείς από λινκ;
Εννοείται δεν μπορείτε να γράψετε εδώ το λινκ , αλλά το βλέπει κανείς;
Χωρικέ δοκίμασε το vipbox
από Michael Scott
Δευ 16 Μαρ 2026, 00:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Εαν παμε στα πλειοφς με 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ποιος θα πάρει την ευθυνη; Μια ζωή να βάζουμε τρικλοποδιές στον εαυτό μας.

Υπάρχουν πολλοι και καλύτεροι τρόποι να στειλεις μήνυμα στους δημοσιογράφους.
από Michael Scott
Δευ 16 Μαρ 2026, 01:02
Jump to forum
Jump to topic

Εαν παμε στα πλειοφς με 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ποιος θα πάρει την ευθυνη; Μια ζωή να βάζουμε τρικλοποδιές στον εαυτό μας.

Υπάρχουν πολλοι και καλύτεροι τρόποι να στειλεις μήνυμα στους δημοσιογράφους.

19 αγωνιστικές κεκλεισμένων. 3 για τα play-off φέτος και 13+3 για του ...
από Michael Scott
Δευ 16 Μαρ 2026, 01:23
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα; Στα π@πάρια μας αν φάμε τιμωρία ή όχι. Ένα 20χρονο παιδί δεν θα ξαναγυρίσει σπίτι του. Οι γονείς του δεν πρόκειται να το ξαναδούν. Τα σκουπίδια γνωστά κι ως δημοσιογράφοι δεν έχουν δείξει τον παραμικρό σεβασμό τόσο στον Κλεομένη(εδώ ντρέπονται να χρησιμοποιήσουν το ...
από Michael Scott
Δευ 16 Μαρ 2026, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Ο άλλος ο μ@λ@κ@ς ο κομπλεξικός κάλεσε στην εθνική τον κοντουρη του βαζελου με ενάμιση καλό παιχνίδι...τον μπακαπεφτα κλασσικά...τι σιχαμενοι τύποι ρε, έλεος...τον χατσιδη θα τον καλέσει σε 3-4 χρόνια κ αν

Απαραίτητη η... εμπειρία του Μασούρα για τα ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΑ φιλικά με Παραγουάη και Ουγγαρία ...
από Michael Scott
Πέμ 19 Μαρ 2026, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Εγω ξερω οτι οταν τρως 30 χτυπήματα απο γκλοπ, μαχαιρια, μπουνιές, κλωτσιές και σου την εχουν πέσει, και εχεις όντως κανει αυτοάμυνα, καλείς την αστυνομία με την πρώτη ευκαιρία, ενημερώνεις τους γονεις σου, πας νοσοκομείο. Ειδικά εφόσον, υποτίθεται, δεν ξερεις οτι εχεις σκοτώσει τον αλλον εκεινη την ...
από Michael Scott
Πέμ 19 Μαρ 2026, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Βαδίζουμε σε ευαίσθητα και σύνθετα μονοπάτια. Η κοινωνική εξήγηση για όλο αυτό που συμβαίνει δεν είναι εύκολη. Πάντως η κατάσταση στα σχολεία είναι τραγική. Έχω πάρα πολλούς κοντινούς μου ανθρώπους στην εκπαίδευση και μάλιστα σε θέσεις καίριες. Η κατάσταση με μαθητές και γονείς έχει φτάσει στο ...
από Michael Scott
Πέμ 19 Μαρ 2026, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ σήμερα έκανε ντου η αστυνομία στον σύνδεσμο στη Χαριλάου... ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!

Μπορούσαν και πιο καθυστερημένα να πάνε... γιατί δεν άφησαν να περάσει κάνας μήνας;

Και μάλιστα, μετά από μια πάρα πολύ ύποπτη συνέλευση!
από Michael Scott
Παρ 20 Μαρ 2026, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Για εμενα περα απο τον στόπερ, μια ειναι η κινηση που η ομαδα πραγματικα χρειάζεται και πιστεύω θα μας απογειώσει. Ενα αριστερό εξτρεμ με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τον Ταισον. Έναν με ατομική ενέργεια να "ανοιγει" τις κλειστές άμυνες. Ξερουμε οτι ο Ταισον ειναι ο καλύτερος επιθετικός στην χωρα ...
από Michael Scott
Παρ 20 Μαρ 2026, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Συγκλονιστικά τραγική η ανακοίνωση των διπλα... Μιλάμε για οχετό! Δυστυχώς είναι οι νούμερο 1 ηθικοί αυτουργοί για ο,τι συμβαίνει και ο,τι συμβεί στο μέλλον! Για μια ανοιχτή υπόθεση, λενε "δεν υπάρχει σύγκριση με την υπόθεση Αλκη". Απίστευτο μένος! Δεν το χωράει ο νους μου! Μαλακα μου τι ζούμε σε ...
από Michael Scott
Κυρ 22 Μαρ 2026, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χάντμπολ γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026

st4this έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 16:24 https://tv.canlitvme.com/livetv/trtsporyildiz-hd/1

Εδω ειμαι εγω, εχει 2 λεπτα καθυστερηση αλλα εχει εικονα, για δες
Ευχαριστω πολυ!
από Michael Scott
Δευ 30 Μαρ 2026, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ο Ντελιας όλη την χρονια δεν εχει χτίσει αντισωματα; Εχει κολλήσει ο,τι κολλιέται. Τι διαολο κανουν; Γλείφουν τα πόμολα;