μπες γιουτυμπε εχουν λιβε οι paoktoday τωρα για το μπασκετ. Μολις ειπαν μαλλον αυριο θα γινει η ανακοινωση.st4this έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:41 Τωρα πως θα αντεξουμε να περιμενουμε τις τελευταιες ωρες; Ηδη εχω σπασει το F5
Αναζήτηση για περισσότερες από 1183 εγγραφές
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Παγκοσμιος Τελης Μυστακιδης παρακαλω
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέρος των δηλώσεων του Θανάση Χατζόπουλου:
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ω ρε φιλε, ειδα την συνεντευξη, με πηραν τα ζουμια, τι διαολο... Οποιος κριτικαρει τον τροπο που μιλαει και εκφραζεται ως ναρκισσιστικο, πρεπει να εχει πολυ σκοταδιλα στην ψυχη του.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ειπε παρα πολλα πραγματα που πρεπει να κορνιζοθουν.
Πρωτο και καλυτερο το μηνυμα/συμβουλη προς τον Μυστακιδη - ο φιλαθλος του ΠΑΟΚ θελει παντα να βλεπει και να ακουει τον ηγετη του.
Και πολλα αλλα,
οπως, πχ,
"ο προπονητης πρεπει να εχει την επιλογη των παιχτων" (κ. Βεζυρτζη)
Πρωτο και καλυτερο το μηνυμα/συμβουλη προς τον Μυστακιδη - ο φιλαθλος του ΠΑΟΚ θελει παντα να βλεπει και να ακουει τον ηγετη του.
Και πολλα αλλα,
οπως, πχ,
"ο προπονητης πρεπει να εχει την επιλογη των παιχτων" (κ. Βεζυρτζη)
- Τρί 02 Δεκ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
γαμιέται συμφωνώ
εγώ την έχω μποϊκοτάρει από την αρχή
ούτε βλέπω ούτε ασχολούμαι
και κατά την άποψη μου αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι φίλαθλοι που αγαπάνε το μπάσκετ
ειδικά αυτών που οι ομάδες δεν είναι στην Ευρωλίγκα
δηλ για μένα μου φαίνεται αδιανόητο να παρακολουθούν (άρα να στηρίζουν) την ...
εγώ την έχω μποϊκοτάρει από την αρχή
ούτε βλέπω ούτε ασχολούμαι
και κατά την άποψη μου αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι φίλαθλοι που αγαπάνε το μπάσκετ
ειδικά αυτών που οι ομάδες δεν είναι στην Ευρωλίγκα
δηλ για μένα μου φαίνεται αδιανόητο να παρακολουθούν (άρα να στηρίζουν) την ...
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ακόμη και στα 34 του, παιχταρα μεγάλη.
Οι 4492 προλάβαμε!
Οι 4492 προλάβαμε!
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε τον Τσαλμπούρη, θα είναι οτι καλύτερο απο τους έλληνες που κυκλοφορούν ακόμα
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως είναι άσχετο με το παρόν τοπικ ( αν θεωρούν οι mods πως είναι ας το διαγράψουν) αλλά μόλις το έμαθα τρελάθηκα! Ο Καραγιαννίδης που ήταν " λίγος" για εμάς πριν 3 χρόνια και τον αφήσαμε ελεύθερο, αποκτήθηκε με 500 χιλιάρικα ( buy out) προς τον Προμηθέα από τον Γαύρο!!!!
"Χορηγία" του γαύρου ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρα πολυ καλος. Τελευταια 12 χρονια παιζει Ευρωπη ασταματητα, με Ζαλγκιρις στην Ευρωλιγκα μεχρι προσφατα, Εθνικη ομαδα, 31 ετων.
Σταθερα πανω απο 35% στο τριποντο.
Ηγετικη φυσιογνωμια που αφηνει το σκορ στο 2αρι και προσδιδει τρομερη ποιοτητα.
Σταθερα πανω απο 35% στο τριποντο.
Ηγετικη φυσιογνωμια που αφηνει το σκορ στο 2αρι και προσδιδει τρομερη ποιοτητα.
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Για πες; Θα ανέβει η θερμοκρασία;
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (14/7) στους απεσταλμένους του Ομίλου Metromedia στην Ολλανδία, Κώστα Πετρωτό και Γιώργο Ζαϊρη, ότι, με “εταιρική απόφαση”, όπως διευκρινίστηκε, απαγορεύει την παρουσία τους στις προπονήσεις της ομάδας, στο αθλητικό κέντρο, στο οποίο φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (14/7) στους απεσταλμένους του Ομίλου Metromedia στην Ολλανδία, Κώστα Πετρωτό και Γιώργο Ζαϊρη, ότι, με “εταιρική απόφαση”, όπως διευκρινίστηκε, απαγορεύει την παρουσία τους στις προπονήσεις της ομάδας, στο αθλητικό κέντρο, στο οποίο φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ, καθώς ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπηκα πριν λιγο στο σπορτ24 ετσι για να μπω. Αφου εκανα scroll κυριολεκτικα δυο λεπτα διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει η παραμικρη ειδηση, το παραμικρο θεμα για τον ΠΑΟΚ. Εφτασα τοσο κατω που αρχισα να βλεπω νεα για αλλες χωρες, οχι αθλητικα. Για να δεις κατι για ΠΑΟΚ θα πρεπει να πας στο μενου και να πας ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
μας λυπηθηκε η στουτγκαρδη και δεν θα μας κυνηγησει ε μπουρδο ε συγνωμη μπουζο ?pk77 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:31 Ο Μπούζος θα βγάλει αύριο τον δημοσιογράφο απο τη Γερμανία να πει τι κυρώσεις αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ ;
ΤΙ θα πουν οι αδεκαστοι δημοσιογράφοι του ομίλου;