Ευτυχώς δεν κουράζετε με τα ίδια κάθε,μέρα
Η αναζήτηση βρήκε 822 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά";
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.
Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιοδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα αλλάξει ...
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.
Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιοδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα αλλάξει ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί τέτοια πρεμούρα να βγει ο Μυστακίδης και να μιλήσει στον κόσμο , και αν ειναι καυλωμένος και αν ξέρει από μπάσκετ και αν σουτάρει και κανα τριποντάκι και δεν ξερω γω τι
Αν βάλει πχ 10 μύρια στο μπάσκετ έχει διαφορά αν τα βάλει καυλωμένος η ξεκαυλωτος;
Αν βάλει πχ 10 μύρια στο μπάσκετ έχει διαφορά αν τα βάλει καυλωμένος η ξεκαυλωτος;
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Λονδίνο Άμστερνταμ Ή Βερολίνο?
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιστορικός σύνδεσμος πάντως έχει χρόνια να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να γνωρίζω πολλά για μπάσκετ θα πώ πως ο Χατζόπουλος είναι και Π.Α.Ο.Κ. και σοβαρος , και θα κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον του συλλόγου.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά την ιερή αγελάδαalexgarcia6 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:04 Ακομα δεν εχει διαγραφεί ποστ που αναφερεται στην Θ4 ως «Τρυπα4»;
Θλιψη
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για να καταλάβω δλδ
Αρχικά.... επειδή, ήθελε εξαρχής την ΚΑΕ, (πήγε, μέσω ΑΣ, που είχε εκπρόσωπο το μετρο, στην αρχη να κάνει το μπάσιμο με τη Νέα Τουμπα) ούτως ώστε στο τέλος να πάρει την ΚΑΕ κ ΌΧΙ τελικά την ΠΑΕ (οπως διαφάνηκε τότε).
Κάπου μπερδεύομαι ή είμαι σε καλό δρόμο.
Αρχικά.... επειδή, ήθελε εξαρχής την ΚΑΕ, (πήγε, μέσω ΑΣ, που είχε εκπρόσωπο το μετρο, στην αρχη να κάνει το μπάσιμο με τη Νέα Τουμπα) ούτως ώστε στο τέλος να πάρει την ΚΑΕ κ ΌΧΙ τελικά την ΠΑΕ (οπως διαφάνηκε τότε).
Κάπου μπερδεύομαι ή είμαι σε καλό δρόμο.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακομα δεν εχει διαγραφεί ποστ που αναφερεται στην Θ4 ως «Τρυπα4»;
Θλιψη
Σιγά την ιερή αγελάδα
Δεν φανταζόμουν ότι θα ερχόταν μέρα που θα συμφωνούσα με ένα τέτοιο ποστ...
Ο Μπαρκας έχει το ελεύθερο να γράφει τέτοιες "χοντράδες". Εξάλλου μόνος του είπε ότι το ποστ του είναι για μπαν. Αλλά ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακομα δεν εχει διαγραφεί ποστ που αναφερεται στην Θ4 ως «Τρυπα4»;
Θλιψη
Σιγά την ιερή αγελάδα
Έλα ας βγάλουμε και τα σύνδρομά μας κατά της θύρας 4.
50 χρόνια αγώνες αλλά εξαιτίας μιας βιαστικής ανακοίνωσης που στο φινάλε την διόρθωσαν κιόλας, να βρούμε πάτημα να ρίξουμε λάσπη.
Οι μισοί ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Περί τής Θύρας 4 και όσα λέγονται θα πάρω θέση, ως παλιό της μέλος (εγγεγραμμένος από τον Μάκη το 1985)
Ξεχωρίστε όλοι, και οι υποστηρικτές και οι κριτικοί δύο πράγματα:
- Την Θύρα 4 ως έναν ιστορικό σύνδεσμο, συνυφασμένο με την ιστορία τού ΠΑΟΚ, την οποία οφείλουμε όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες να την ...
Ξεχωρίστε όλοι, και οι υποστηρικτές και οι κριτικοί δύο πράγματα:
- Την Θύρα 4 ως έναν ιστορικό σύνδεσμο, συνυφασμένο με την ιστορία τού ΠΑΟΚ, την οποία οφείλουμε όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες να την ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά κάνει ο Χατζόπουλος και εξετάζει την πρόταση τού Μυστακίδη. Έτσι άντε, άντε δεν δίνεις ένα ιστορικό τμήμα χωρίς να σιγουρέψεις οτι ο νέος ιδιοκτήτης έχει καλές προθέσεις εκτός από λεφτά.
Καλά κάνει και λέει «υπάρχει και άλλη πρόταση». Ο άνθρωπος θέλει να δείξει οτι όλα εξετάζονται και ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ένα κομμάτι του κοινού ψάχνει εναγωνίως να εξισώσει τις καταστάσεις με τα όσα έγιναν με ΑΣ και ΠΑΕ και να βρει φταιχτες εκεί που δεν υπάρχουν ούτε βάσει ενδείξεων, πολλώ δε μάλλον αποδείξεων
Αν γίνει κάτι χειροπιαστό το ξανά συζητάμε
Αν γίνει κάτι χειροπιαστό το ξανά συζητάμε
- Δευ 08 Σεπ 2025, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο ελον μάσκ να δηλώσει πρόθεση χρηματοδότησης δεν γίνεται να πετάξουμε στην πυρά όσους κράτησαν τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα. αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα και οι δημοσιογράφοι που σας παρασύρουν στην χειρότερη θα κάνουν αύριο μεθαύριο ρεπορτάζ άλλων ομάδων. Μην τρελένεστε. Ο Χατζόπουλος ανήκει στο ...