Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Γραφω σπανια.
Το τελευταίο δίμηνο διαβαζα καθημερινα απιστευτα πράγματα εδω.
Πρέπει απλα να καταλάβουμε ότι η διαφορα μας απο μια ομαδα ευρολιγκας ειναι τεράστια.
Έχουμε τουλάχιστον 2-3 χρονια και συνεχείς επενδύσεις για να φτάσουμε στο επίπεδο να τους κοιτάμε στα μάτια.
Γραφω σπανια. Το τελευταίο δίμηνο διαβαζα καθημερινα απιστευτα πράγματα εδω. Πρέπει απλα να καταλάβουμε ότι η διαφορα μας απο μια ομαδα ευρολιγκας ειναι τεράστια. Έχουμε τουλάχιστον 2-3 χρονια και συνεχείς επενδύσεις για να φτάσουμε στο επίπεδο να τους κοιτάμε στα μάτια.
Μεγαλύτερο έγκλημα από την έλευση Μπεβερλι και το διώξιμο Μπράουν σε αυτή την ομάδα δεν θα μπορούσε να γίνει
Πραγματικά ποιος έδωσε το οκ να γίνει αυτό δεν ξέρω αλλά για μένα γαμησε όλη την χημεία στην ομάδα
Μεγαλύτερο έγκλημα από την έλευση Μπεβερλι και το διώξιμο Μπράουν σε αυτή την ομάδα δεν θα μπορούσε να γίνει Πραγματικά ποιος έδωσε το οκ να γίνει αυτό δεν ξέρω αλλά για μένα γαμησε όλη την χημεία στην ομάδα
Για εμένα δεν ήταν τόσο αγωνιστικό, όσο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
Κολλήσαμε στους 62 πόντους, αλλά ότι κι αν γίνει αξίζουν τα μπράβο στην ομάδα για την αντίδραση ειδικά στην άμυνα. Αν ο Μουρ είχε ένα συμπαραστάτη, ίσως να είχαμε άλλη εξέλιξη.