Ακολούθα τα χνάρια του συγχωρεμένου πατέρα σου . Φέρε 3-4 παικταράδες απο βραζιλία που να μιλάνε στο τόπι , να τρέχουν και να αντέχουν 90 λεπτά .
Αυτοί μαζί με Κωνσταντέλια θα τους κάνουν όλους γιο γιο!!!
Αναζήτηση για περισσότερες από 3089 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εγώ έχω καταλάβει μετά από 7 χρόνια, ότι ο Ραζβάν είναι περισσότερο προπονητής διαχειριστής/ψυχολόγος.
Φτιάχνει κάθε χρόνο δεμένα/αγαπημένα σύνολα, κρατάει καλά αποδυτήρια, παίκτες που παίζουν για τον προπονητή τους.
Από στρατηγική, κόλπα, προπονητικά τρικς, δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο. Το ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ βγάζει το καλύτερο παίχτη του γηπέδου, του ΠΑΟΚ, του πρωταθλήματος, τον ΝΤΕΛΙΑ για να βάλει τον τραυματία Γιακουμάκη!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ?????? Άσε τους μέσα και τους 2 ρε γαμώτο, με τον ψόφιο βάζελο παίζεις ρε συ.
ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ φέτος Ρασβαν, ΌΛΕΣ οι αποτυχίες έχουν τ' ονομά ...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ?????? Άσε τους μέσα και τους 2 ρε γαμώτο, με τον ψόφιο βάζελο παίζεις ρε συ.
ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ φέτος Ρασβαν, ΌΛΕΣ οι αποτυχίες έχουν τ' ονομά ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου..

- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μεταξύ από τα νεύρα μου δεν πήρα καν χαμπάρι ότι έβγαλε τον Ντελια για να βάλει Γιακουμάκη 
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Παιχταρα μου,περήφανος για σένα τον αντριγια και τον γιρι,οι μόνοι που εμφανίστηκαν στα πλέι οφ
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
ΗΓΕΤΗΣ
Μακαρι να ερθουν παιχτες ικανοι να σε στηριξουν
Μακαρι να ερθουν παιχτες ικανοι να σε στηριξουν
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν απο οοοοολα αυτα που εχουν συμβει απο το 2024 την επομενη της κατακτησης του Πρωταθληματος απο τον ΠΑΟΚ κσταλαβατε οτι πρεπει να βελτιωθει ο Κωνσταντελιας για "να κουβαλαει ακομη πιο πολύ τον ΠΑΟΚ", τοτε δεν υπαρχει βαση συζητησης. Σαφεστατα σε ενα Δημοσιο Φορουμ συζητησης ο καθενας μπορει να ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς όλες οι ομάδες που ταυτίζονται πολλά χρόνια με προπονητές, παίρνουν τα καλά τους αλλά και τα κακά τους. Και εννοώ ότι ταυτίζονται απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία του προπονητή τους και την προσωπικότητα του. Είναι καλά ο προπονητής; Θα είναι καλά και η ομάδα. Δεν είναι καλά και κάνει ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Raise με ΤουντορΣουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:26Άκουσα μένει ελεύθερος ο ΜπενίτεθKabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή την εποχή η μόνη χαρά που προσφέρει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντέλιας.
Ο Ντέλιας φεύγει μόνο Πρωταθλητής!
Τυχόν φετινή πώληση μετά από όοολα όσα πέρασε φέτος ο κόσμος είναι αυτοκτονία και θέλω να πιστεύω ότι ο Ιβάν το αντιλαμβάνεται, αλλιώς θα κινδυνεύσει να χάσει την εμπιστοσύνη του ...
Ο Ντέλιας φεύγει μόνο Πρωταθλητής!
Τυχόν φετινή πώληση μετά από όοολα όσα πέρασε φέτος ο κόσμος είναι αυτοκτονία και θέλω να πιστεύω ότι ο Ιβάν το αντιλαμβάνεται, αλλιώς θα κινδυνεύσει να χάσει την εμπιστοσύνη του ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει πάει 1000 ευρώ η RAM για να ξαναγυρίσει ο Τούντορ στον ΠΑΟΚ? Ε όχι.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι θα κάτσεις να έχεις τον κάθε Κώστα,τον κάθε μαρσάντος,τον κάθε κάθε κάθε να του φορτώνουν το πρωτατορικό αμάρτημα
Καλα μην τρελαθουμε τωρα..
Περα απο οτι χεστηκε ο Ντελιας τι γραφετε σε ενα φορουμ, μιλαμε για τον παικτη που απολαμβανει Πανελλαδικης αποδοχης.
Ποια πιεση δεχεται ο Ντελιας ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Εγώ θα πω ότι αν δεν μας κάνει για αλλαγή το δεξί μπακ μιας εκ των 15-20 καλύτερων εθνικών ομάδων του κόσμου, το πρόβλημα δεν είναι ο παίκτης αλλά εμείς.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Θα κριθεί όταν κάνει προετοιμασία και η ομάδα είναι στα καλά της. Μην τον κάψουμε και αυτόν