Αναζήτηση για περισσότερες από 3093 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
all in έπαιξαν τον χειμώνα και στις 3 διοργανώσεις και πήραμε τα 3 μας.
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ο σχεδιασμός ήταν πετυχημένος για 3 διοργανώσεις?
Ο σχεδιασμός εκτροχιάστηκε από τους τραυματισμούς. Είχαμε 7 μεσοεπιθετικούς. Ο γαύρος και η ΑΕΧ πόσους έχουν;
Giannis Konstantelias -> 73 μέρες εκτός & 17 αγώνες μη διαθέσιμος
Luka Ivanušec -> 60 μέρες εκτός & 14 αγώνες μη διαθέσιμος ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα τα χατηρια να του κάνει η ομάδα έτοιμη για ΤσουΛου αγώνες ΔΕΝ θα είναι.
Και δεν θα παίξουμε με την 12η αυστριακή που δε ξέρει να σουτάρει.
Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τον Ιβάν. Είναι negotiable η wannahave στον προπονητή της επόμενης 3τιας.
Και δεν θα παίξουμε με την 12η αυστριακή που δε ξέρει να σουτάρει.
Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τον Ιβάν. Είναι negotiable η wannahave στον προπονητή της επόμενης 3τιας.
- Δευ 11 Μάιος 2026, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορώ να ρωτήσω κάτι;
Γιατί μέσα σε μια μέρα, χωρίς καμία σχετική διαδικασία εν εξελίξει και χωρίς κάποια σχετική είδηση ή ανακοίνωση, έχουμε διαβάσει από διαφορετικά μέλη και σελίδες στα σόσιαλ, αναφορές (συγκεκαλυμένες κριτικές στην καλύτερη, ύπουλα επιχειρήματα στη χειρότερη - δεν ισχύουν τα ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε equalizer, ο παοκτσης εκείνης της εποχής νομίζω έχει πεθάνει...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Από ποιον έχετε απαιτήσεις ρε παιδιά; Τον κυριολεκτικά άφαντο; Αυτόν που έστειλε δικό του άτομο στην επο για να βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες;
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβασα σε σχολιο στο instagram "ο Ηλιοπουλος περισσοτερες φορες εχει ερθει τουμπα απο σενα την τελευταια 5ετια"
Νταξει, σε σχεση με αυτα που διαβαζω στα σοσιαλ, ειμαι πολυ ψυχραιμος.
Νταξει, σε σχεση με αυτα που διαβαζω στα σοσιαλ, ειμαι πολυ ψυχραιμος.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν δεν ντρέπεται ο οπαδός να έχει απαιτήσεις.gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
Εχθροί του ΠΑΟΚ όλοι.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
να καταστραφει ο ΠΑΟΚ ευχηθηκε ανωνυμος οπαδος επειδη καποιοι δεν εχουμε εμπιστοσυνη στον προεδρο που εχεις εσυ εικονισμα. Μολις εβαλες τον προεδρο πανω απο τον ΠΑΟΚ αν δε το καταλαβες. Δε πειραζει ο καθενας τις ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλη η νοοτροπία του ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους και για να έχουμε απαιτήσεις σε ένα ποστgergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
- Τετ 13 Μάιος 2026, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δώσαμε χαρά στο Μπούση, δώσαμε χαρά στο Μάριο , του χρόνου έρχεται και η σειρά του κυρΓιάννη .
Ωραία .
Ωραία .
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δώστε έναν λόγο, μια λογική εξήγηση για το οτι στο ΟΠΕΝ έχουν προσλάβει, δίνουν βήμα και δουλειά σε προπαγανδιστές ΑΡΔ της χάρτινης.
Μια λογική εξήγηση.
Γιατί όταν δόθηκε στο λαό το μαχαίρι και το καρπούζι (paok tv) , ούτε την καρδιά δεν καταφέραμε να φάμε.
Τι εννοεις? Οτι η αποτυχια του ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να κάνω μια ερώτηση . Όταν πήγε ο Λουτσεσκου στο Πόρτο Καρρας να μιλήσουν για τα προβλήματα της ομάδας , ποιον είχε απέναντι του ; Δηλαδή σε ποιον μιλούσε και είχε τις ποδοσφαιρικές γνώσεις να καταλάβει αν αυτά που τους λέει είναι σωστά ή μ@λακιες ; Με ποδοσφαιρικά κριτήρια καθαρά , ποιος ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γιώργος Σαββίδης
Υπομονή, θα μάθει τη δουλειά τώρα όπου να'ναι, άλλα 13 χρόνια θέλει και ποιος τον πιάνει μετά
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωπα ρε σεις, υπαρχει πτυχιο ποδοσφαίρου ας πουμε? Ο ιβαν με τα καλα του κ τα στραβα του ειναι στο χωρο του ποδοσφαιρου της Ελλάδας 14 χρονια. Ειναι σαν να γυρναει κ να λεει καποιος σε μας αφου ειστε άσχετοι (δνε εχω πτυχιο εγω προσωπικα προπονητικής) τι κάθεστε και κρίνεται την πορεία της ...