Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πάω να γράψω για απουσίες, τακτικές κτλ.
Και βλέπω από πάνω ο black να λέει πως και η άεκ έπαιξε ευρωπαϊκό..
Τρώω μια φλασιά..
Βλέπω μετά τη λέξη Καρδίτσα..
Λάθος δωμάτιο..
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Θοδωρή Ζάρα, που επιστρέφει και πάλι στην ομάδα μας μετά από έξι χρόνια, για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και την αγωνιστική ...
“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ K.J. Jackson για τα δύο επόμενα χρόνια, μέχρι και τη σεζόν 2026-27. Καλωσορίζουμε τον K.J. Jackson στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ… https://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/3073-o-k-j-jackson-mateco
Που να εκτελούσες και βολές. Άνετα θα την είχες την 30αρα. Δεν θυμάμαι άλλον παίκτη στη ιστορία να έχει περίπου 15 πόντους μ.ο στο πρωτάθλημα και 17 στην Ευρώπη και να έχει φάει τέτοιο κράξιμο(αυτό είναι και ενθαρρυντικό βέβαια γιατί δείχνει πως μεγαλώνουμε και αρχίζουμε να έχουμε απαιτήσεις ...
Το ανοίγω (δικαιωματικά γιατί Τίμι έλεγαν το σκύλο μου πριν περίπου 45 χρόνια...). Απορώ γιατί δεν έχει ανακοινωθεί σήμερα, να φταίει η ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα; Παιχταράς, αρχισκόρερ. Πέρασε κάπως στα ψιλά με όλα αυτά που ακούγονται, μέσα στον οργασμό του φτωχού που πέτυχε το Τζόκερ ...
Διαφωνώ.
Μια χαρά γίνεται. Περιουσιακό σου στοιχείο είνα ακόμα.
Αν θες
Αφού θα τον πληρώνεις, τον κρατάς απλά αδήλωτο στις διοργανώσεις.
Αλλιώς, πήγαινε παίξε εξωτερικό.
Δε θέλω να σε κάνω ανταγωνιστή μου από αύριο, να έχεις και κίνητρο να με νικήσεις...