Μια χαρά είναι σήμερα ο Καμαρα.. αυτός που είναι 3 ταχύτητες κάτω είναι ο αξιαγάπητος Μπαμπα…Kaizen έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:52 Κουραση, τραυματισμοι κτλπ δεκτα ολα.
Ωστοσο θελει κι αλλα πραγματα. Οταν επιμενεεις να βαζεις καμαρα και να παιζεις με 10 δεν εχεις δικαιολογια. Καληνυχτα.
Αναζήτηση για περισσότερες από 3074 εγγραφές
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
Αυτος ο βαθμος ισως να ειναι σημαντικος στο τελος.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω,τι όφελος είχε ΠΑΟΚ από το να βοηθήσει τόσο πολύ αυτή την ομάδα από πέρυσι; Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πραγματικά θέλω να μάθω. Και μην μου πει κανείς κανένα φαιδρο του στυλ ΠΑΟΚ είμαστε και δεν μας ενδιαφέρουν τα παρασκήνια κτλ.
Ας ανεβάσουμε και τον Ηρακλή φέτος ...
Ας ανεβάσουμε και τον Ηρακλή φέτος ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως ειναι καλη ευκαιρια να παιξετε σημερα πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ.Να βγαλετε κουτρα διακοπες.Ειμαι κατα 99% σιγουρος πως θα το σηκωσουμε.
Οσοι παιξετε,θελω 10% επι των κερδων.
Οσοι παιξετε,θελω 10% επι των κερδων.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θες 22 παίκτες. Ο προπονητής έχει τα γένια και τα χτένια να τους βρει/δημιουργήσει. Όχι να σκάσει τα assets της ομάδας και να τραυματιστούν όλα τα 10άρια από overload. Του Πέλκα σούπερ προβλέψιμος ταυματισμός, ενώ είχε λύση που μάλιστα πολλοί θα πρόκριναν ακόμη και αν ήταν ξεκούραστος ο Πέλκας ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά με όλο τον σεβασμό, όταν επικαλούμαστε ένα πράγμα που έγινε μια φορά στα χρονικά για να δείξουμε ότι η ομάδα δεν τελείωσε από σήμερα στο πρωτάθλημα εμένα προσωπικά με κάνει να νιώθω ακόμα πιο ξενερωμένος για μια ομάδα που πριν δύο βδομαδες τη θεωρούσαμε φαβορί για το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναμένεται η συνέχεια με τεράστια αγωνία.
Αφενός πως θα ανταποκριθούμε εμείς μέχρι και το Καραϊσκάκη αφετέρου αν θα φέρουν κάποια ισοπαλία οι άλλοι δύο. Ήττα δεν πρόκειται να κάνουνε.
Και αποκλεισμένοι από Ευρώπη να είμαστε το ρόστερ θα είναι ακόμα και τότε αρκετά κουρασμένο. Παιχνίδι με παιχνίδι ...
Αφενός πως θα ανταποκριθούμε εμείς μέχρι και το Καραϊσκάκη αφετέρου αν θα φέρουν κάποια ισοπαλία οι άλλοι δύο. Ήττα δεν πρόκειται να κάνουνε.
Και αποκλεισμένοι από Ευρώπη να είμαστε το ρόστερ θα είναι ακόμα και τότε αρκετά κουρασμένο. Παιχνίδι με παιχνίδι ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θα γίνεται κάθε φορά το ίδιο επειδή έγινε μια φορά.
Επίσης τότε μπήκαμε στα πρώτοι στα PO.
Επίσης τότε μπήκαμε στα πρώτοι στα PO.
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πώς αλλάζει πάντως η αύρα της ομάδας μόλις μπαίνει ο Ντέλιας.
- Τρί 03 Μαρ 2026, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
Ιδια κολπα με λαρισσα και αυτοι οσο αφορα κοσμο και εισιτήριά. Παιζουν στο γηπεδο του Ιωνικου οπως λεει. Καλη τυχη στην ομαδα μας. Θετικο οτι κερδισαν και δεν θα θελουν τη νικη.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ;;;;
ME ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ;
ME ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ;
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη σταματάς μη σταματάς ΔΙΚΕΦΑΛΕ
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η Αθήνα ζωγραφιά!!
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η διαιτησία σε όλο τον αγώνα ήταν μοιρασμένη και ήρεμη. Καμία εύνοια προς καμία ομάδα.
Το πρώτο πέναλτι μας είναι πεντακάθαρο, είναι αστείο και να το συζητάμε. Έκανε λάθος ο αμυντικός και το κατάλαβε και ο ίδιος αμέσως, φαίνεται στο βιντεο
Το δεύτερο πέναλτι δεν το έχουμε δει καθαρά σε κανένα ...
Το πρώτο πέναλτι μας είναι πεντακάθαρο, είναι αστείο και να το συζητάμε. Έκανε λάθος ο αμυντικός και το κατάλαβε και ο ίδιος αμέσως, φαίνεται στο βιντεο
Το δεύτερο πέναλτι δεν το έχουμε δει καθαρά σε κανένα ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ήμουν στο γήπεδο. Δυστυχώς όχι με τους δικούς μας αλλά στην απέναντι κερκίδα με τους γαυροβαζελοχαρτινους.
Είναι απίστευτο το μένος, κόμπλεξ, πόνος, όπως θέλετε πείτε το, που βγάζουν τα χαρτιά - κυρίως - με τη ΠΑΟΚΑΡΑ.
Με αυτά που άκουσα εκεί μέσα δε ξέρω πραγματικά πως κρατήθηκα και δε μίλησα
Από ...
Είναι απίστευτο το μένος, κόμπλεξ, πόνος, όπως θέλετε πείτε το, που βγάζουν τα χαρτιά - κυρίως - με τη ΠΑΟΚΑΡΑ.
Με αυτά που άκουσα εκεί μέσα δε ξέρω πραγματικά πως κρατήθηκα και δε μίλησα
Από ...