Αναζήτηση για περισσότερες από 3083 εγγραφές

Return

από vs40
Κυρ 26 Απρ 2026, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ρε τον μπουνταλα,που δε του κοβει,ιβαν..ΜΟΝΟ ΤΕΛΗΣ ΡΕ!Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΕΛΗ!

Είδες κάποιο ποστ μου υπέρ του Τέλη; Ψάξε να βρεις. Το έχω γράψει ότι δεν ασχολήθηκα το καλοκαίρι με την τοξικότητα της κατάστασης, κάτι το οποίο μπορεί οποισδήποτε να το επιβεβαιώσει, γιατί τα γραπτά μένουν, ούτε είχα ...
από PAOK_Antarctica
Κυρ 26 Απρ 2026, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Και θα έρθει ο Ίβιτς και θα δούμε χαϊρι.

Γιατί πρέπει να ανακυκλώνουμε τα ίδια ονόματα ξανά και ξανά;
από -keeper-
Κυρ 26 Απρ 2026, 19:16
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει το τερματίσατε με τον παικταρα Τειλορ ..
Όπως τότε που προσπαθούσατε να πείσετε για τον Μπακαγιόκο επειδή είχε καλύτερο βιογραφικό από τον Μειτε

Έχουμε την πίκρα μας, μας τρολαρετε κιολας
από renegade
Κυρ 26 Απρ 2026, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει το τερματίσατε με τον παικταρα Τειλορ ..
Όπως τότε που προσπαθούσατε να πείσετε για τον Μπακαγιόκο επειδή είχε καλύτερο βιογραφικό από τον Μειτε

Έχουμε την πίκρα μας, μας τρολαρετε κιολας

Ο μπακαγιοκο όταν ήρθε η τελευταία του σεζόν ως κανονικός ποδοσφαιριστης ήταν μια 5ετια πίσω.
Ο ...
από Odi44
Κυρ 26 Απρ 2026, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ που επιβεβαιώθηκα πως ο τρόπος διοίκησης που ασκείται στην ΠΑΕ οδήγησε για άλλη μια φορά στα γνωστά αποτελέσματα όπως δυστυχώς ήταν προβλέψιμο να γίνει.

Πώς ασκείται η διοίκηση και ο τρόπος της, και 35 παίχτες δε μπορούν να περπατήσουν πες μας λίγο. Πείτε μας ρε παιδιά αφού ...
από smoothcriminal1926
Δευ 27 Απρ 2026, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να ρωτήσω κάτι? Γιατί το 24 σε μας ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες και ήταν τυχερό αλλά του ραλίστα είναι πλάνο? Υπάρχει κάποια εξήγηση? Γιατί εγώ δε θυμάμαι τη μισή αεκ τραυματίες το 24.

Εεε όταν το Γενάρη φέρνεις μόνο έναν ότο και δεν καλύπτεις τα άλλα κενά με καραμπινάτο αυτο του φορ και ...
από Odi44
Δευ 27 Απρ 2026, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Μεταξύ του «διοικείται με ευρωπαϊκό τεχνοκρατικό τρόπο» και του τρόπου που διοικείται η ΠΑΕ, υπάρχει χάος.

Οσο αρνείται κανείς να δει τις δυσλειτουργίες και να προσπαθήσει να τις διορθώσει, τόσο θα διαιωνίζονται και θα γράφουν όλοι για «γνωστές παθογένειες».

Εδώ μιλάμε για μια ΠΑΕ που ο υπεύθυνος ...
από Kostas_FI
Δευ 27 Απρ 2026, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

gergeo4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:04 ωραια πραγματα..γραψτε και αλλα για την παε..κατα τ'αλλα δε χτυπατε την παε..
Εικόνα
από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Δευ 27 Απρ 2026, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Στο Πόρτο Καρράς ήσουν
......και απών από τον Βόλο....
Και μαζεύτηκε λέει η οικογένεια....να εκτιμηθεί η κατάσταση.....
Γελάει ο κόσμος .....
από danirifle
Δευ 27 Απρ 2026, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Στο Πόρτο Καρράς ήσουν
Γελάει ο κόσμος .....

τελικά ρε τάγμα, επειδή δεν έχω καταλάβει, αφού όλα μπορεί να τα τρέχει το ίδιο καλά από απόσταση (αυτό ακούμε τόσα χρόνια), για ποιο λόγο αποφάσισε ...
από Мир
Δευ 27 Απρ 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Είμαστε έτοιμα για τη δημιουργία του Paokmania fight club πιστευω, τους πιασαμε τους καταλληλους σφυγμους.
Να ιδρύσουμε και 2 σχολές πάλης του Σαββιδιοκου και τους Μυσταγιοκου και να αρχίσουμε τους εναγκαλισμούς.
από Maklaz
Δευ 27 Απρ 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Από τις 7 το πρωί στο πόδι, πριν καμιά ώρα μπήκα σπίτι, έκανα μπάνιο, έπαιξα με τον μικρό πρίν πάει για ύπνο, έφαγα και έχω μια απορία τσακάλια μου.
Ξεχαρμανιάσατε ή ακόμη;
από embuji
Δευ 27 Απρ 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Να πω και εγω με την σειρα μου κατι γενικοτερο. Εγω το λεω οτι δε τον εχω εμπιστοσυνη πλεον τον Ιβαν. Τι θα ηθελα να δω για να πω οτι οκ το γυρναει.

Δε με νοιαζει να φερει αλλους 3 ζαφειριδες. Ο γαυρος πεταξε 8 για τον στρεφετσα που τον εστειλε σπιτι σε 6 μηνες. Η καλυτερη μεταγραφη της Α4 ειναι ο ...
από Mirko
Δευ 27 Απρ 2026, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Στο Πόρτο Καρράς ήσουν
Γελάει ο κόσμος .....

Ειλικρινη ερωτηση, βαριεται θεωρεις και δεν ερχεται ή ας πουμε το λογικο, υπαρχουν λογοι συγκεκριμενοι. Ωρες ωρες απορω ειλικρινα, λες κ ας πουμε δεν ...
από aivas19
Τρί 28 Απρ 2026, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι κ. Παπαμιμίκος Ανδρέας αναλαμβάνει σύμβουλος του προέδρου κ. Ιβάν Σαββίδη σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.”

Εικόνα