Η αναζήτηση βρήκε 333 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δηλαδή αυτός βγαίνει σήμερα και δηλώνει δημόσια ότι ο παίκτης δεν πωλείται και εμείς αύριο περιμένουμε ο παίκτης να πωληθεί; Αν γίνει αυτό, ο τύπος θα γίνει ρόμπα και θα φάει τρελό πέσιμο από τον κόσμο. Ή ο Ζαφ απομακρύνεται ή έχουμε να κάνουμε με τελείως χαζό.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν, λέω αν , αύριο ή και σήμερα μάθουμε πως ο ΠΑΟΚ την αφήνει την περίπτωση, ρε blackzone, να σε κράξουμε ή όχι;
Φυσικά, αλλά εγώ δε βγαίνω και λέω λόγια του κώλου εδώ και μέρες έχω μάθει ότι το ντιλ έχει κλείσει και η Σλαβια απλά ψάχνει αντικατάσταση, αυτά που ανεβάζει ο πρόεδρος τους άμα στα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε χωρίς παρεξήγηση, δεν έχω θέμα μαζί σου εννοείται. Απλά δεν θεωρώ λογική τη σιγουριά μέχρι να επισημοποιηθεί κάτι (είτε μεταγραφή είτε ναυάγιο)
Στην πολύ αρχή κι εγώ δεν πίστευα τον blackzone. Αν θυμαστε ελεγε για προταση μας στα 8.5 εκ. Κανείς δεν το πίστευε. Η sfina το είχε διαψεύσει ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως δεν πρόκειται να κράξω καμιά ΠΑΕ αν στραβώσει η συμφωνία επειδή ο πρόεδρος της Σλάβια ξύπνησε στραβά ή φοβήθηκε, καλή ώρα, τις αντιδράσεις του κόσμου. Σίγουρα όμως θα μου κακοφανεί άμα μάθω πως ενώ ήξεραν ότι ο Ζαφ απομακρύνεται, δεν εκκίνησαν ήδη τις διαδικασίες για το πλαν b ή αν το ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κοπούν τα σχολια ότι αν δε βγει η μεταγραφή τι θα μας πουν αυτοί που τη δίνανε κλεισμένη.
Τα παιδια που μάθανε κάτι το μάθανε και το μετέφεραν. Ο ΠΑΟΚ την έχει πάει την υπόθεση όσο δεν πάει παρακάτω...
Αν ο αλλος είναι ανισορροπος και δεν πουλήσει δεν φταίνε τα παιδιά.
Ηρεμήστε λιγο να ...
Τα παιδια που μάθανε κάτι το μάθανε και το μετέφεραν. Ο ΠΑΟΚ την έχει πάει την υπόθεση όσο δεν πάει παρακάτω...
Αν ο αλλος είναι ανισορροπος και δεν πουλήσει δεν φταίνε τα παιδιά.
Ηρεμήστε λιγο να ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαφείρης πιέζει να έλθει στον ΠΑΟΚ, αλλά ο πρόεδρος της Σλάβια θέλει να καρφώσει το δελτίο του στον πίνακα ανακοινώσεων. Υγεία να έχουμε.
Αν πραγματικά θέλει ο Σαββίδης να ενισχυθεί η ομάδα, ας δώσει αυτά τα 10,5+ εκατομμύρια για χαφχ2, σέντερ μπακ και σέντερ φορ και με έστω δανεικό τον έναν από ...
Αν πραγματικά θέλει ο Σαββίδης να ενισχυθεί η ομάδα, ας δώσει αυτά τα 10,5+ εκατομμύρια για χαφχ2, σέντερ μπακ και σέντερ φορ και με έστω δανεικό τον έναν από ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσχετα με το επικοινωνιακό, ρωτάω καθαρά παικτικά για όσους έχουν καλή εικόνα του παίκτη.
Αξίζει τα 15 εκατομμύρια που ακούγονται;
Όχι φίλε, δεν αξίζουν. Αλλά αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να μπει σε αυτό το χορό, θα χορέψει.
Δεν θα κοιτάς Μπακαγιόκους και Κόλεϊ που έχουν τα μυαλά τους στα κιμονό και ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγω προσπαθω να τον ψυχολογησω. Απο την μια λεω δεν μπορει να ειναι τοσο ασοβαρος και λεει τετοια πραγματα αν υπαρχει εστω σύγκλιση των δυο ομαδων. Απο την αλλη λεω μονο κανας Μπεος θα καθοταν να μαλωνει με δημοσιογραφους στα σοσιαλ.
Δεν ξερω, θα ειναι κριμα παντως να μην γινει. Εχουμε τον ...
Δεν ξερω, θα ειναι κριμα παντως να μην γινει. Εχουμε τον ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε τι να κάνουμε ρε αδερφέ, να βαράμε το τύμπανο στο σαλονι και να κάνουμε χέρια; Άσε μας να μαλώσουμε λίγο για το γούρι.SotR4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:41 Παίζει η ομάδα κρίσιμο ματς σε 10 λεπτά και εσείς τσακώνεστε για τον Ζαφείρη και τον κάθε Ζαφείρη. Να τελειώσει το ματς και μετά.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 08:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομαδα χρειάζεται όπως και δηποτε δύο χαφ ,ενα οκταρι με κράτημα μπάλας και εντάσεις στο παιχνίδι του και ένα να εξαριζει γιατί αυτή τη στιγμή αλλαγή του Μειτε δεν υπάρχει. Τώρα αν δεχτούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα για Τσαλοφ θέλει σίγουρα και φορ που να ξέρει μπαλα,να μπορεί να κατέβει όπως ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα πόσα τσίπουρα σε έπιασε και πόση ώρα πριν το ματς τα ξεκίνησες;DamoN έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26 Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε χθες και νομίζω ότι θα του έδινα μια τελευταία ευκαιρία .
Όχι τίποτα άλλο για να μάθω τη συνταγή και εγώ

- Παρ 15 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά στοπ με τσοπουρογλου και Μύθου.Η ομάδα θέλει χαφ και φορ.
Κάθε χρόνο προκριματικά ζωής θανάτου, να εξαρτωμαστε από Κουτσια, Τζίμα, Μύθου (που άσχετα σε τι κατάσταση είναι τώρα ο Τζίμας και ο Κουτσιας στα 17 τους σε τέτοιο επιπεδο χωρίς παραστάσεις. Δεν έχουν καμία σχέση οι παίχτες τότε με το ...
Κάθε χρόνο προκριματικά ζωής θανάτου, να εξαρτωμαστε από Κουτσια, Τζίμα, Μύθου (που άσχετα σε τι κατάσταση είναι τώρα ο Τζίμας και ο Κουτσιας στα 17 τους σε τέτοιο επιπεδο χωρίς παραστάσεις. Δεν έχουν καμία σχέση οι παίχτες τότε με το ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει δεν χρειάζεται ο Ζαφείρης για να περάσεις την Ριέκα.
Σε 4 , 3 , 2 , 1
Σε 4 , 3 , 2 , 1
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Άιντε παιδιά ήρθε η απογευματινή βάρδια για Ζαφείρη οι πρωινοι μπορούν να σχολασουν σιγά σιγά
: 

- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παίδες φιλικά, μην τον πρήζετε τον άνθρωπο.
Αν γνωρίζει κάτι θα το πει.
Θα φοβάται στο τέλος να μπει στο φόρουμ, μην τυχόν τον δουν ενεργό κάποιοι και τον αρχίσουν τις ερωτήσεις.
Αν γνωρίζει κάτι θα το πει.
Θα φοβάται στο τέλος να μπει στο φόρουμ, μην τυχόν τον δουν ενεργό κάποιοι και τον αρχίσουν τις ερωτήσεις.