Αναζήτηση για περισσότερες από 3074 εγγραφές
- Δευ 09 Μαρ 2026, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Όταν διάβασα για τη φτωχια που μας δέρνει το καλοκαίρι, έριξα ένα διεύρω όπως περνούσα από έξω. Χαίρομαι που έπιασε τόπο.
- Κυρ 05 Απρ 2026, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σορυ μίστερ αλλά αστεία ανακοίνωση κατά τη γνώμη μου
- Κυρ 05 Απρ 2026, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
14 χρόνια είσαι εδώ Ιβάν έχεις φτυσει αίμα και έχεις πανηγυρίσει 2 πρωταθλήματα με κόπο και θυσίες και έρχεται ένας γραφικός κλόουν τραγουδιστής και παίρνει πρωτάθλημα για πλάκα πριν κλείσει 2 χρόνια στη κούλα...
Παράνοια
Παράνοια
- Δευ 06 Απρ 2026, 06:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντελώς αχρειαστη και άκαιρη ανακοίνωση που έκανε τον πολύ κόσμο να νιώσει αμήχανα.
Το χαρτί πιέζει συστηματικά όλη την σεζόν, σου έχει κολλήσει την ρετσινια του ευνοημενου και ως οργανισμός πετάμε αετό και έρχεται σήμερα ένα κοράκι και σου κάνει πλάκα και ξαφνικα ξυπνάς από τον λήθαργο.
Τώρα ...
Το χαρτί πιέζει συστηματικά όλη την σεζόν, σου έχει κολλήσει την ρετσινια του ευνοημενου και ως οργανισμός πετάμε αετό και έρχεται σήμερα ένα κοράκι και σου κάνει πλάκα και ξαφνικα ξυπνάς από τον λήθαργο.
Τώρα ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη πατε τη κουβέντα σε αφελή μονοπάτια. Εγώ δεν αναρωτήθηκα πως ανέχεσαι εξωαγωνιστικα να το πάρει ο βενγκα.
Εγώ εννοώ πως ανέχεσαι μετα από τόσο κόπο για να θέσεις ένα σωστό πλαίσιο, να στο παίρνει αγωνιστικά ο βενγκα.
Τη χρονιά που έχεις έτοιμη δεμένη ομάδα.
Την εποχή που έχεις ένα ταλέντο ...
Εγώ εννοώ πως ανέχεσαι μετα από τόσο κόπο για να θέσεις ένα σωστό πλαίσιο, να στο παίρνει αγωνιστικά ο βενγκα.
Τη χρονιά που έχεις έτοιμη δεμένη ομάδα.
Την εποχή που έχεις ένα ταλέντο ...
- Παρ 10 Απρ 2026, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Παιδιά αυτό το βίντεο ανέβηκε μόλις χτες.
Δεν έχω υπόψιν μου να έχει ανέβει ξανά κάπου ή να το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για βίντεο σπάνιας συλλεκτικής αξίας.
Είναι από τη φιέστα του πρωταθλήματος του 1985, τελευταία αγωνιστική, ματς με βάζελο.
45.000 κόσμος στην εξέδρα.
Θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει σε ...
Δεν έχω υπόψιν μου να έχει ανέβει ξανά κάπου ή να το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για βίντεο σπάνιας συλλεκτικής αξίας.
Είναι από τη φιέστα του πρωταθλήματος του 1985, τελευταία αγωνιστική, ματς με βάζελο.
45.000 κόσμος στην εξέδρα.
Θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει σε ...
- Κυρ 12 Απρ 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Χρόνια πολλά ΠΑΟΚάρα μου.
Αυτή την αστειότητα κάθε χρόνο με τις διαφορετικές ημερομηνίες δεν μπορούμε να την τελειώσουμε και να αποφασίσει ο σύλλογος μια κωλο ημερομηνία να τελειώνουμε. Δηλαδη πόσο δύσκολο είναι;
Αυτή την αστειότητα κάθε χρόνο με τις διαφορετικές ημερομηνίες δεν μπορούμε να την τελειώσουμε και να αποφασίσει ο σύλλογος μια κωλο ημερομηνία να τελειώνουμε. Δηλαδη πόσο δύσκολο είναι;
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είσαι καλά πού βοηθησες την ομάδα το Γενάρη με τίς μεταγραφές σου...για ακόμα φορά!!!!!.
Άντε σιγά σιγά να τελειώσει η χρόνια παίρνοντας το κύπελλο και ...οπώς λέει καί σοφός λαός
.... φύγε τώρα που σε αγαπάνε.....
Άντε σιγά σιγά να τελειώσει η χρόνια παίρνοντας το κύπελλο και ...οπώς λέει καί σοφός λαός
.... φύγε τώρα που σε αγαπάνε.....
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από Δευτέρα αν δεν ξεκινήσει να αλλάζει την ΠΑΕ και του χρόνου τα ίδια θα έχουμε . Δυστυχώς είναι κάτι που έγραψα και πέρυσι τέτοιο καιρό .
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτά τα λέγαμε παλιά που δεν είχαμε δισεκατομμυριούχο πρόεδρο για να δικαιολογήσουμε τη διαστροφή μας.kataramenos5 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:07 ...
ΠΑΟΚ δε γιναμε για τους τιτλους και πιτσες μπλε.
...
Το ίδιο που λένε τα αρειανα τώρα.
Κάθε χρονιά με το Σαββίδη που δε σηκώνει η ομάδα κούπα είναι μια αποτυχημένη χρονιά.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά ρε σύ aivas προσπαθώ να καταλάβω που το πας.
Ειναι αποτυχία που με τον Βαργκας δεν πήραν το κονφερενς ;
Οκ παλτό ο Βαργκας αλλά το πάλεψαν ενισχύθηκαν ,εμάς ο δικός μας κρύφτηκε πίσω από τα μαγικά του Λουτσεσκου και εμφανίστηκε στιγμιαία όταν μπήκε στη ζωή μας ο Μυστακίδης.
20 βαθμούς ...
Ειναι αποτυχία που με τον Βαργκας δεν πήραν το κονφερενς ;
Οκ παλτό ο Βαργκας αλλά το πάλεψαν ενισχύθηκαν ,εμάς ο δικός μας κρύφτηκε πίσω από τα μαγικά του Λουτσεσκου και εμφανίστηκε στιγμιαία όταν μπήκε στη ζωή μας ο Μυστακίδης.
20 βαθμούς ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Στ4θη ο Αιβας έχει δίκιο. Είπα να του απαντήσω αλλά είδα τη φωτογραφία του και είναι κρίμα ο κόπος. Θα μου πεις την έβγαλε στο Λονδίνο όταν εγώ δεν ήμουν εκεί, άρα την έχει πιο μεγαλ… σορι, είναι πιο Παοκαρας από μένα. Ζει σε θαυμαστό κόσμο, κάνει δημιουργικά μαθηματικά ανώτερα απο τη λογιστική του ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Ντελια δεν τον κρατησε τοσο ο Μυστακιδης εδω οσο ο κοσμος που εγινε της ταναπου μολις βγηκε οτι πουληθηκε. Γιατι πουληθηκε.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Την κόβω άμα σε καταλάβει. Μα αφού έμεινε ο Ντελιας και ήρθε και ο Ζαφειρης. Γιορταζει αύριο, πίνει από αποψε
- Κυρ 19 Απρ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία η απάντηση σου, τα αποφεύγεις όλα μαεστρικα. Μήπως δουλεύεις στη ΝΔ?
Και επειδή δεν πρόκειται να απαντήσεις σοβαρά, γαμησετο. Ζητώ ο Ιβαν Σαββίδης! Ποιος ξέρει που θα ήμασταν τώρα χωρίς αυτόν; Όπως λένε τα σκουλήκια για τον παλετα
Συγκρίνεις τον παλέτα με τον Σαββίδη και την κατάσταση ...