Αναζήτηση για περισσότερες από 1125 εγγραφές
- Τετ 17 Σεπ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ειπες οτι αφησες πισω τα περσινα(αρνητικοτητα,νευρα κλπ) και σημερα κατεβασες αυτη την ενδεκαδα?Γιατι?
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ
Δηλαδη με αλλη 11 αδα θα έπαιζες μπαλα?
Στην άμυνα ηα ηταν κέρβεροι οι βασικοί σου μιχαηλιδης κ κετζιορα. Ο ζιβκοβιτς θα πετούσε φωτιές πλάγια και και και.
Οτι ναναι ...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
είναι δυνατόν να έπιανε παίχτης που λέγετε ιβάν-ουσετς?
- Δευ 22 Σεπ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
2025-26 CLEAN SHEETS
1. 07.08.2025 ΠΑΟΚ – Wolfsberger AC 0-0 (Pavlenka)
2. 14.08.2025 Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 (Pavlenka)
3. 24.08.2025 ΠΑΟΚ -ΑΕΛ 1-0 (Pavlenka)
4. 28.08.2025 ΠΑΟΚ – HNK RIJEKA 5-0 (Pavlenka)
5. 31.08.2025 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-0 (Pavlenka)
6. 20.09.2025 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 0-0 ...
1. 07.08.2025 ΠΑΟΚ – Wolfsberger AC 0-0 (Pavlenka)
2. 14.08.2025 Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 (Pavlenka)
3. 24.08.2025 ΠΑΟΚ -ΑΕΛ 1-0 (Pavlenka)
4. 28.08.2025 ΠΑΟΚ – HNK RIJEKA 5-0 (Pavlenka)
5. 31.08.2025 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-0 (Pavlenka)
6. 20.09.2025 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 0-0 ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ Η ΤΥΧΗ ΡΕ. ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΒΛΕΝΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΜΠΑΛΟ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Φλώρικο τελείωμα όπως και το πέναλτυ που βάρεσε στη Λιβαδειά, χαρακτηριστικά του πιο φλώρου φορ που είχαμε εδώ και πόσα χρόνια.
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι δε θα έδινα πάντως να ακούσω τι μπορεί να συζητούσε 70 λεπτα με τον Καστορινα, χωρίς να αλλάζει το αποκρουστικό θέαμα.
- Τετ 24 Σεπ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνω σε ολα.
Και συνεχιζω λεγοντας οτι πρεπει και ο προπονητης να εφαρμοζει αναλογη πολιτικη με την ΠΑΕ.
Εγω το εγκλημα με Τζιμα ας πουμε, δεν του το συγχωρω.
Ακομα και φετος, ειδαμε τον Μπαλντε να ειναι ο καλυτερος νεος στην προετοιμασια, αλλα σε επισημο δεν εχει παιξει λεπτο.
Δεν ξερω τι ...
Και συνεχιζω λεγοντας οτι πρεπει και ο προπονητης να εφαρμοζει αναλογη πολιτικη με την ΠΑΕ.
Εγω το εγκλημα με Τζιμα ας πουμε, δεν του το συγχωρω.
Ακομα και φετος, ειδαμε τον Μπαλντε να ειναι ο καλυτερος νεος στην προετοιμασια, αλλα σε επισημο δεν εχει παιξει λεπτο.
Δεν ξερω τι ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 03:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Με απλά μαθηματικά,Λεβαδειακός Παναιτωλικός και Μακάμπι έχουν συνολικά αξία 55 εκατομμύρια.Ο ΠΑΟΚ έχει 92.Σε τρία ματς με αυτές τις ομάδες βάλαμε συνολικά 1 ολόκληρο γκολ με πέναλτι.Παρολα αυτά διαβάζουμε για περίοδο ατυχίας και τον ανάδρομο ερμη ως τον λόγο που η ομάδα μόλις φτάνει στη περιοχή ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 07:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Σηκω φυγε πια ρε αμπαλε. Τους εχεις καταστρεψει. Τους φερνεις σε θεση να βαλουν 3 αχαστα σε καθε ματς, για να τα χανουν και να καταρρακωνεται η ψυχολογια τος και τα νευρα μας να γινονται τσανταλια. Φυγε ρε απο δω επιτελους πρακτορα του αθηναικου κατεστημενου.
24ωρο μπαν για τα περί πράκτορα ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω νομιζω οτι βλεπουμε στην τουμπα πλεον και τα απονερα της περσινης σεζον. Η ομαδα ειναι σε κακη κατασταση εδω και πολυ καιρο. Απλα το ντορτι απο τα δευτερα του Λεβαδειακου δε καταπινεται. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
Απλα τωρα παιρνει η μπαλα και παικτες που δε φταινε και ουτε ηταν εδω περσι.
Απλα τωρα παιρνει η μπαλα και παικτες που δε φταινε και ουτε ηταν εδω περσι.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι τελευταίο προς τον προπονητή.
ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ
Η ψευτοπερηφανια σου στις δηλώσεις μετά από τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ρίχνουν αλάτι στην πληγή μας.
Σεβασου μας και βγάλε το σκασμό επιτέλους, δε μας αξίζει αυτό.
ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ
Η ψευτοπερηφανια σου στις δηλώσεις μετά από τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ρίχνουν αλάτι στην πληγή μας.
Σεβασου μας και βγάλε το σκασμό επιτέλους, δε μας αξίζει αυτό.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 06:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λουτσε μενει και τον κραταει ο Ιβαν γιατι κανενας σοβαρος Ευρωπαιος προπονητης δν ερχεται σε αυτο το μοντελο διοικησης...Μην νομιζετε οτι δεν κυκλοφορει στην πιατσα ποσο αστειοι ειμαστε...
Να φυγει ο Λουτσε και να ερθει ο Πουτσιτς και ο Μουνιτς μονο πισωγυρισμα θα ειναι και θα ψαχουμε καθε 6 μηνες ...
Να φυγει ο Λουτσε και να ερθει ο Πουτσιτς και ο Μουνιτς μονο πισωγυρισμα θα ειναι και θα ψαχουμε καθε 6 μηνες ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Εγώ επιμένω πως θέλει χρόνο και μπορεί να δώσει πράγματα επιθετικά
- Δευ 29 Σεπ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Όταν μια σχέση φαίνεται οτι οδεύει προς το τέλος της, όσα όμορφα και αν περάσατε μαζί, όσες ευκαιρίες και αν δώσατε ο ένας στον άλλον, στο τέλος πάντα τελειώνει..
Δεν σημαίνει οτι φταίει ο ένας ή ο άλλος, μερικές φορές απλά δεν τραβάει άλλο και ο χωρισμός είναι ο καλύτερος για όλες τις πλευρές, όσο ...
Δεν σημαίνει οτι φταίει ο ένας ή ο άλλος, μερικές φορές απλά δεν τραβάει άλλο και ο χωρισμός είναι ο καλύτερος για όλες τις πλευρές, όσο ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 05:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Panx Romana Όπως ανενδοίαστα βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τον συνομιλητή σου, τέτοια βγαζεις και για την ομάδα.
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...