Η αναζήτηση βρήκε 779 εγγραφές
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Σπικερ μην καυλωνεις με το λαθος δεν γυρναει αυτο.. Μονο η αεκαρα το καταφερε!
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τωρα που θα γινει ο τελικος της κλειστης λιγκας; Στη Γλυφαδα;
- Τετ 13 Μάιος 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα πολυ κουραστικοι οι δικοι μας στην ευρωλιγκα, ισως χειροτεροι των Ισπανων, πλακα πλακα ειναι και οι πιο τοξικοι στη λιγκα
- Τετ 13 Μάιος 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Νάσος Μπαζίνας
Https://paokbc.gr/images/articles/2025-26/bazinas_site.jpg
Ο Νάσος Μπαζίνας στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2030!
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Νάσου Μπαζίνα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα μας και θα φορά τα ασπρόμαυρα μέχρι το 2030! Ο διεθνής γκαρντ είναι ένας από ...
Ο Νάσος Μπαζίνας στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2030!
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Νάσου Μπαζίνα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα μας και θα φορά τα ασπρόμαυρα μέχρι το 2030! Ο διεθνής γκαρντ είναι ένας από ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Λιβερπουλ-Βιλλα σήμερα
Για να γίνει rebalance χρειάζεται η Aston Villa:
✅ να τερματίσει στην 4αδα
✅ να κατακτήσει το Europa
Αν γίνει rebalance:
🔴 ο Ολυμπιακός κερδίζει έναν προκριματικό γύρο, εξασφαλίζει EL LP και ξεκινά τα επίσημα παιχνίδια δύο εβδομάδες αργότερα
⚫ ο ΠΑΟΚ θα έχει πιο βατούς ...
Για να γίνει rebalance χρειάζεται η Aston Villa:
✅ να τερματίσει στην 4αδα
✅ να κατακτήσει το Europa
Αν γίνει rebalance:
🔴 ο Ολυμπιακός κερδίζει έναν προκριματικό γύρο, εξασφαλίζει EL LP και ξεκινά τα επίσημα παιχνίδια δύο εβδομάδες αργότερα
⚫ ο ΠΑΟΚ θα έχει πιο βατούς ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τέτοια περίοδο δεν θα είναι η eurovision και του χρόνου; Που θα παίζει η ομάδα όσο γίνεται αυτό; Θα αναβληθουν τα playoff; Δεν ξέρω πως μπορει να μας βοηθήσει να γίνει το τσίρκο σε δικό μας γήπεδο.. Από μένα είναι οχι (σταρχιδια σας)
- Παρ 15 Μάιος 2026, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2026-2027
Ψέμματα γράφει... Πιο κοντή είναι 
- Παρ 15 Μάιος 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Κλεο αυτο το κυπελλο ειναι αφιερωμενο σε σενα ! Μπραβο στα παλικαρια της Κ19
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Στείλε λινκ..... Που τα γράφουν ; Ακόμα μια φορά που θα ηθελα να μην εχω ban στο εμπερο..Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 16 Μάιος 2026, 11:25 Έχω πεθάνει στο γέλιο με αυτά που γράφουν τα λήκια.
Μιλάμε για κλάμα.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Super League 2 (& Γ Εθνικη) 2025-26
Αυλαια στη Γ Εθνικη σημερα με το ματς που μονοπωλει το ενδιαφερον να ειναι το Ζακυνθος - Εθνικος Πειραια.
Ζακυνθος, Εθνικος & Πυργος ισοβαθμουν με 5 βαθμους αλλα μονο ενας θα παρει το εισιτηριο της ανοδου, φανταζομαι ο Πυργος θα φαει καποια ποινη για τα επεισοδια με τη Ζακυνθο στο εντος (καποια ...
Ζακυνθος, Εθνικος & Πυργος ισοβαθμουν με 5 βαθμους αλλα μονο ενας θα παρει το εισιτηριο της ανοδου, φανταζομαι ο Πυργος θα φαει καποια ποινη για τα επεισοδια με τη Ζακυνθο στο εντος (καποια ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Ετσι λενε το εγραψα εγω λαθος αυτο ηθελα να πω, μακαρι να ισχυσει και να εχουμε επιτελους εναν ομιλο, αν μπορουν κιολας οι ομαδες οικονομικα..
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Εννοειται πως πρεπει να παρουμε τη νικη και να βγουμε 2οι, και για το καλυτερο ευρωπαικο εισιτηριο αλλα και για θεμα γοητρου. Δηλαδη θα δουμε σε μερικα χρονια τη φετινη καταταξη και θα πουμε τερματισαμε μολις μια θεση πανω απο αυτο τον βαζελο; Ουτε εγω πιστευω πως η ομαδα θα βγει τσλ αν βγει 2η ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Σουτ ειναι αυτο ρε Πελκα; Γαμηστε τους το τελευταιο ματς στη Λεωφορο ρε, αλλα 2 θελω