Η αναζήτηση βρήκε 5 εγγραφές

Return

από trelopaoki444
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Εγω παλι θα πω οτι ο Ιβαν στην προσφατη μεγαλη προσπαθεια επιθετικης εξαγορας των μετοχων του λιμανιου απο τους Ντρευφους εδειξε αντανακλαστικα και τους τυλιξε σε μια κολλα χαρτι και τους εβαλε φωτια. Δε μπορω να φανταστω οτι θα μασησει ουτε απο τον Τελη οσο χρημα κ να παρουσιαζει.
από trelopaoki444
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Παντως το τι λεγεται στα ραδιοφωνα της πολης δεν περιγραφεται. Ο Μυστακιδης λεει ειναι Παοκτσακι κ εχει τραβηχτει για τον ΠΑΟΚ σε εκδρομες δεν ειναι χτεσινος. Κ ο Ιβαν του εκοψε την Τουμπα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα :lol: :lol:

Αυτο το Παοκτσακι το τρελο που ηταν ρε παιδια την εποχη που ο ...
από trelopaoki444
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Δεν απαξιωνω κανενα φιλε μου. Απλα δυσκολευομαι να κατανοησω το timing της ελευσης Τελη οταν 20+ χρονια δεν υπαρχει πουθενα κ την αβαντα που εχει στα ραδιοφωνα σε χρονο dt.
Και απ την αλλη εχεις τον Ιβαν τοσο καιρο που οτι εχει βαλει στοχο το εχει φερει εις περας και με το παραπανω κ ξαφνικα εγινε ...
από trelopaoki444
Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει κοντρα απο διαιτησιες, παραγκες, Μαρουπες, αφαιρεσεις βαθμων, κυβερνηση (και οτι μπορει να κατεβασει ο αρρωστος νους του καθε ανθρωπου) κ μου εχει φερει 3 πρωταθληματα κ 4 κυπελλα με εναν που αν ειναι ΠΑΟΚ ...
από trelopaoki444
Παρ 11 Ιούλ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει ....

Τα γράφεις αλλά κάποιοι (όπως φαίνεται) έχουν πάρει τις αποφάσεις τους φίλε. Θα σου πουν και "το καλο του ΠΑΟΚ πάνω από όλα",θα παρουσιάσουν την ομάδα ως παρατημένη για 5 χρόνια και όλα καλά ...