Όπως είχα σχολιάσει στο νήμα των φιλικών αγώνων:
Καμία σοβαρή επιθετική τακτική. Περιμένουμε τον Κωνσταντέλια να κάνει κάποια ατομική προσπάθεια ή τον Τάισον να πάρει τη μπάλα να τρέχει, να μαζέυει τους αμυντικούς πάνω του για να δώσει πάσα. Βασιζόμαστε καθαρά στις προσωπικές εμπνεύσεις κάθε ...
Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 10/1/26 19:30, Cosmote Sport 1 HD
Να τος ρίξουν αλλα 3 να τελειωνουμε και να του κοπεί το γλειώδες γελάκι του Αναστασίου
- Κυρ 19 Απρ 2026, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Η ομαδα δείχνει εντελώς αδεια. Πάθος μηδεν, είναι λες και απλα περιμένουν να τελειώσουν.
Αν δεν πέσουν ψυχολογικές φάπες, μέχρι και το κύπελλο φοβάμαι ότι θα είναι δύσκολο
Αν δεν πέσουν ψυχολογικές φάπες, μέχρι και το κύπελλο φοβάμαι ότι θα είναι δύσκολο
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η δική μου άποψη για την εικόνα της ομάδας είναι αυτή:
Διοίκηση η οποία θέλει πλήρη αναδιοργάνωση και ανθρώπους με ποδοσφαιρικές γνώσεις. Δεν γίνεται πρόεδρος της ομάδας να είναι μία λογίστρια. Μπορεί να είναι η καλύτερη στο κόσμο στη δουλειά της, αλλα εδω μιλάμε για ποδοσφαιρική ομάδα και όχι μία ...
Διοίκηση η οποία θέλει πλήρη αναδιοργάνωση και ανθρώπους με ποδοσφαιρικές γνώσεις. Δεν γίνεται πρόεδρος της ομάδας να είναι μία λογίστρια. Μπορεί να είναι η καλύτερη στο κόσμο στη δουλειά της, αλλα εδω μιλάμε για ποδοσφαιρική ομάδα και όχι μία ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εγώ θεωρώ ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο πλέον. Ποδοσφαιρικά η ομάδα δε βλέπεται και στηρίζεται καθαρά πλέον στις προσωπικές εμπνεύσεις του κάθε παίκτη.
ΆΛΛΑ φοβάμαι τι θα γίνει αν φύγει, γιατί μου δίνεται η εντύπωση ότι αυτός είναι που κρατάει το ποδοσφαιρικό συγκροτημένο και αν φύγει χωρίς να ...
ΆΛΛΑ φοβάμαι τι θα γίνει αν φύγει, γιατί μου δίνεται η εντύπωση ότι αυτός είναι που κρατάει το ποδοσφαιρικό συγκροτημένο και αν φύγει χωρίς να ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Μία συνεντευξη τύπου που δεν είπε απολύτως τίποτα. Μιλησε καθαρά ως πολιτικός, πρεπει να αλλάξουμε, πρέπει να αναβαθμιστούμε, πρέπει το ένα, πρέπει το άλλο...
Είναι αστείο πάντως πως πολλοί κραζανε τον Μυστακίδη, ως δάχτυλο της ΝΔ, και τώρα σου γίνεται σύμβουλος ένας πιο ΝΔ δε γίνεται.. :lol: :lol ...
Είναι αστείο πάντως πως πολλοί κραζανε τον Μυστακίδη, ως δάχτυλο της ΝΔ, και τώρα σου γίνεται σύμβουλος ένας πιο ΝΔ δε γίνεται.. :lol: :lol ...