Γενικά η συζήτηση για τον γιερεμεγιεφ έχει φύγει παντελώς εκτός πλαισίου.
Καταρχάς να πω ότι μου φαίνεται τραγικό αν επέρχεται για δεύτερος. Επίσης δεν έχω σε καμία εκτίμηση το γενικότερο στυλ ποδοσφαιριστή που εκπροσωπεί ο γιερεμεγιεφ.
Ωστόσο η συζήτηση έχει εκτροχιαστεί παντελώς. Το βασικό ...
Η αναζήτηση βρήκε 89 εγγραφές
- Τρί 16 Δεκ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αν ο λουτσεσκου τα είπε αυτά για τον γιερεμεγιεφ και τα εννοούσε και δεν τα είπε απλά για να στηρίξει τον παίχτη του θα αρχίσω να έχω σοβαρές ενστάσεις για τον προσανατολισμό του ποδοσφαιρικού οργανισμού ΠΑΟΚ συμπεριλαμβανομένων όλων.
Ειδικά ο παραλληλισμός με γιακουμάκη είναι βγαλμένος από τα πιο ...
Ειδικά ο παραλληλισμός με γιακουμάκη είναι βγαλμένος από τα πιο ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως ο γιαννουλης δεν έχει πολλά λεπτά λόγω τραυματισμού αλλά κατά άλλα είναι βασικότατος.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Έχει πάθει χιαστό στο πρώτο ματς του ως βασικός στην μπράιτον. Και να μην τον είχε πάθει θα ήταν ανέφικτο καθώς ο ρόλος του ανέβαινε διαρκώς.BWmystis έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 15:09 Ο Τζιμας δεν επιστρεφει λεω εγω και να εχουμε Γιακουμακη - Μυθου - Τζιμα?
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα χρήματα που σπρώχνει ο απλας βαζελος συμπεριλαμβανονται τα 40 μυρια από πωλήσεις; Γιατί με απλοϊκά μαθηματικά πρπει να πληρώσει 52 εκατομμύρια για να φτάσει τον σφιχτό ιβαν που έφερε μόνο το ζαφειρη με 12 μυρια.
Ναι ξέρω και ‘μείς πουλήσαμε κουλιερακη και τζιμα, αλλά τέτοια μακροπρόθεσμη ...
Ναι ξέρω και ‘μείς πουλήσαμε κουλιερακη και τζιμα, αλλά τέτοια μακροπρόθεσμη ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια ειλικρινα τι εννοειτε? Ο βαζελος πουλησε 35 μυρια ιωαννιδη βαγιανιδη, και ο γαυρος εβγαλε 80 μυρια απο κωστουλα και τσ.λ.. Δεν χρειαζεται και καμια εμβαθυνση για να μην λεμε πραγματα του τυπου "μονο εμεις" κτλ.
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη παιδιά αλλα ειναι πολυ εύλογος ο προβληματισμός που θέτει ο paokspren και πολυ μετριοπαθώς διατυπωνενος. Οι τελευταίες μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι ο ζαφειρης, 4 δανεικοί και ο γιαρεμεγιεφ είναι που είναι μια επιλογή με πολύ χαμηλό ταβάνι αλλά σχετικά σειφ στα χαρακτηριστικά που προσφέρει.
Ο ...
Ο ...
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
O γαυρος, αμα τα ποσα που ζηταει συμβαδιζουν με τα ποσα που καταληγουν στην τσεπη του, ειναι η πιο καλη ομαδα στον κοσμο στις πωλησεις. Γενικα ειναι παγκοσμια μονδαδικοτητα ο γαυρος στο επικοινωνιακο κομματι λογω των ιδιαιτερων συνθηκων που επικρατουν στη χωρα οποτε δεν ειναι και σημειο αναφορας ...
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 10/1/26 19:30, Cosmote Sport 1 HD
Αστερισκος γιατι ο παναιτωλικος φημιζεται για το οτι ειναι πολυ σοφτ μεσοαμυντικα. Κατα τα αλλα, η ομαδα ειναι τρομακτικη σημερα. Δεν νομιζω οτι καποιια αλλη ομαδα μπορει να παραξει τετοιο ποδοσφαιρο ουτε με κωνους.
- Τρί 13 Ιαν 2026, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
To σχολιο για τον σαστρε που φαγωνεται, επειδη ηρθε απο τον μποτο και παροτι ειναι τοσα χρονια στην ομαδα ειναι πολυ προσβλητικο για τον οργανισμο του ΠΑΟΚ.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Καμία δύσκολη απόφαση. Τους παίχτες που έχουν προσφέρει τους τιμάς, τους ανανεώνεις και ετοιμάζεις την διαδοχή τους.
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Η αεκ είναι κανονική ομάδα. Ο παναθηναϊκός είναι ένα συνονθύλευμα , του οποίου τις παντελώς ασύντακτες και σπασμωδικές κινήσεις προσπαθούν σε κάθε μεταγραφική περίοδο να τις περιβάλλουν με μια αύρα μεγαλείου για να πουλήσουν ελπίδα. Τώρα το αφήγημα ειναι ο παντελιδης και ο τετεη. Καλά να ναι τα ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Κυριακή 18/1 19:00 Novasports Prime
Ολη η ομάδα ήταν άρρωστη. Δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε στον ντελια που τράβηξε και πολύ κουπί μέχρι τώρα και είναι λογικό να του δώσουν χρόνο να αναρρώσει.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά πιστεύετε πως υπάρχει παίχτης που θα έρθει τώρα και θα βρει χώρο ως αριστερό εξτρέμ αν δεν είναι αδιανόητος παίχτης ; Υπάρχει ο τάισον. Στο 10 υπάρχει πέλκας ζαφειρης ιβανουσετς που αφήνουν ντελια να πάει αριστερα. Και πλέον υπάρχει και χατσιδης που στέλνει αριστερά ζιβκοβιτς αν χρειαστεί ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Και αυτό απέναντι στον παίχτη που υποτίθεται αγαπάμε περισσότερο από όλους τα τελευταία πολλά χρόνια.