Η αναζήτηση βρήκε 30 εγγραφές

Return

από feria
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

epitropos έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:51 εκτος του οτι κανουν ρεπορταζ απο εδω μεσα... για να πηραν το οκ να το βγαλουν τωρα εχω ελπιδες οτι η εκβαση είναι θετικη... παμε μωρε ΠΑΟΚΑΡΑ ενα δυνατο finish!!!
τα συγκεκριμενα 2 μεσα παντως δεν νομιζω να περιμεναν κανενα οκ.
προσωπικα με προβληματιζει περισσοτερο το οτι βγηκε εκει :lol:
από feria
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Βρε βρε απορίες που έχει ο όμιλος μετρομήντια :lol: :lol:

Προκαλεί απορία το γεγονός ότι, πλην Χασεκίδη, που μπήκε στην διοίκηση μετά την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή, όλοι οι υπόλοιποι εγείρουν ζητήματα αλλαγής στάσης του ΑΣ ΠΑΟΚ στο θέμα του νέου γηπέδου, ενώ είχαν αποδεχθεί τις πλειοψηφικές ...
από feria
Σάβ 11 Οκτ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

Υπέροχες οι αλλαγές στο Παλατάκι. Αυτή η μαυρίλα γύρω γύρω με τον νέο φωτισμό γράφει πολύ ωραία στο γήπεδο.

Και οι νέοι πίνακες μου άρεσαν. :nairepaok: :opaokara:

ΥΓ. Πιστεύω θα είναι πολύ ωραία φάση αν το Cube δείχνει τα replay, αν επιτρέπεται κάτι τέτοιο.
από feria
Κυρ 19 Οκτ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Marvin Jones

Εγώ νομίζω δεν δουλεύει και πολύ καλά το hedge out που ζητάει από τους ψηλούς και τον Marvin ο Zdovc.
Στο ματς με τον ηρακλη φάγαμε αρκετά ελεύθερα λει-απ από τους κακούς ψηλούς του, ενώ χθες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όποτε έβγαιναν οι ψηλοί στα σκριν χανόμασταν και δώσαμε πόσα ελεύθερα τρίποντα.
από feria
Τρί 21 Οκτ 2025, 09:16
Jump to forum
Jump to topic

Έχει και πιο κάτω για τον ας και τον Ησαιαδη; Δυστυχώς έχει

...Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του ΑΣ, όταν ο πρόεδρος Άλκης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη να παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ ο εκπρόσωπος του Τέλη Μυστακίδη, Γιάννης Πετμεζάς ...
από feria
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).

Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν ...
από feria
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα, από την συνέντευξη της κυρίας Γιαννακοπούλου:
“Η πλευρά του κ. Μυστακίδη ζήτησε να παρευρεθεί σε ένα συμβούλιο ή συνάντηση για να τοποθετηθεί και να πει τη θέση της όσον αφορά στο γήπεδο. Εκφράστηκε η πρόταση ότι αν και εφόσον το επιθυμεί το ΔΣ σε μία συνάντηση να έρθει“.

Τι δουλειά έχει ...
από feria
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

ΘΑΝΑΣΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ σε ευχαριστούμε. :pano:
Ένας κύριος με Κ κεφαλαίο και πραγματικός ΠΑΟΚτσής.
από feria
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα όλων αυτών των Σ.Φ με τους κύριους Χατζόπουλο και Τσαλόπουλο;

Επίσης ναι όλοι θέλουμε ανεξάρτητο και αυταρκή τον Α.Σ. Θα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας όμως; Είναι αυτή την στιγμή ανεξάρτητος ο Α.Σ;
από feria
Πέμ 23 Οκτ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Άμα όντως ισχύει αυτό και τους ζήτησε 7 μύρια μπάτζετ, ουσιαστικά είναι ένας τρόπος να αρνηθεί την πρόταση απλά. :lol:
Δεν πιστεύω πως περιμένει ένα τέτοιο μπάτζετ από τον Πανιώνιο.
από feria
Τρί 28 Οκτ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Επειδή βλέπω να χαιρετάει ο Μπάτσι από τις Σέρρες αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να γυρίσει σε μας. Αυτός δεν ήταν ο μετρ των στημένων χτυπημάτων σε άμυνα και επίθεση;

Πάντως στο πρωτάθλημα το 23-24 ο Μπάτσι είχε φύγει ήδη. Εκείνη την χρονιά από όσο θυμάμαι ήμασταν πάρα πολύ καλοί στα στημένα ...
από feria
Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβάν δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξει γήπεδο όσο υπάρχει το συγκεκριμένο ΔΣ(συνέχεια του Κατσαρή) στον ΑΣ.
Ακόμα και να τρελαθεί και να υπογράψει αυτό που διέρρευσε σήμερα, θα τον πάνε σε ΓΣ με δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσων ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές (ή όσων κατάγονται από το Λάκκωμα, κάτι θα ...
από feria
Τετ 05 Νοέμ 2025, 02:08
Jump to forum
Jump to topic

Το αγαπημένο μου σημείο στο μνημόνιο-παρωδία πάντως είναι στο 3.2

Στη συνέχεια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα αναθέσει τον έλεγχο αυτού του αναλυτικού προϋπολογισμού σε αναγνωρισμένο – πιστοποιημένο γραφείο το οποίο θα έχει τον ρόλο του ανεξάρτητου εκτιμητή και συμβούλου του ΑΣ ΠΑΟΚ που θα ελέγξει την ...
από feria
Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Αν τα παρεις χρονικα απο το ΔΣ της ΠΑΕ και τον κυρκυρ μεχρι που ανακοινωσε ο ΑΣ την εξουσιοδοτηση στον Κατσαρη κλπ δεν περασε αρκετος χρονος για να συζητησουν τιποτα σε βαθος. Προφανως συζητησαν και συμφωνησαν στα βασικα ποιος κανει τι, τι λει ο νομος κλπ. Προφανως υπεγραψαν και ενα MoU με αυτα ...
από feria
Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig 88-87 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:47 3 ισπανικες, 2 ιταλικες κ η Ντιζον...δν τις λες κ ευκολες ομαδες...εκτος αν ερθει σοβαρη ενισχυση!!!
H Ντιζον μένει εκτός. Περνάει η Ρετζιανα από εκείνον τον όμιλο.