Η αναζήτηση βρήκε 48 εγγραφές

Return

από pavlos06
Πέμ 11 Σεπ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εν τέλει τον Θεσσαλονικέα τον έχει δει κανείς ρε γμτ ?
από ΠΟΡΚΥ-5
Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Αύριο Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα έχουμε οριστική συμφωνία με τον φορ που θα ντουμπλαρει τον Γιακουμάκη στις ελληνικές διοργανώσεις...
Οι έγκυρες πληροφορίες του ΠΟΡΚΥ-5 λένε ότι αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό σύλλογο, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, ενώ και ο παίκτης βλέπει θετικά ...
από panpangr77
Πέμ 11 Σεπ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω στον Τσαλοφ . Φαίνεται ότι στην ομάδα πιστεύουν και στον Μύθου. Όπου θα παίξει πολλούς αγώνες ιδιαίτερα στο Κύπελλο . Αν δεν πίστευαν σε αυτά τα δύο παιδιά θα παίρνανε . Πάμε παρακάτω .Η ομάδα έχει 3 σέντερ φορ .
από Sardan
Πέμ 11 Σεπ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω ότι μέχρι φέτος "ο Λουτσέσκου τρώει τα παιδιά του ΠΑΟΚ και δεν βλέπουμε πιτσιρίκια". Φέτος μας χαλάει ο Μύθου και ο Χατσίδης με τον Μπαταούλα. Μας χαλάει ο 21 ετών Μπιάνκο, μας χαλάει ο 26 Βολιάκο.

Και επειδή δεν έχουμε τι να πούμε αλλά κάτι πρέπει να πούμε ψαχνόιμαστε για κουτσομπολιά ...
από embuji
Παρ 12 Σεπ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις ηρεμα με τον Μυθου που δε ξεπερασε τον Τσαλοφ. 3 μηνες επαγγελματικης μπαλας εχει. Σε 3 μηνες μονο κανενας χααλαντ θα ξεπερνουσε 27χρονο με τα νουμερα του τσαλοφ. Δε μας βγηκε καθολου ο παικτης αλλα τον εχουμε ξεσκισει, κακος ποδοσφαιριστης δεν ειναι. Απλα στο ριπαπα του κιολας. Το ζητημα ...
από astral
Παρ 12 Σεπ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι νωρίς να πούμε ποιον ξεπέρασε και ποιον όχι ο Μυθου?

Για τον ανταγωνισμό συμφωνώ ότι έχουν ενισχυθεί σημαντικά αν και έχουν και το κοπα Άφρικα στη μέση όπου θα χάσουν τον καλύτερο παίκτη τους για αρκετό καιρο.
από sn0ufel4
Τρί 16 Σεπ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Και κάπου εδώ το κλείνουμε

Σπάσαμε κάθε ρεκόρ φέτος. 5 τοπικ 2.433 σελίδες :shock:

Μεϊτέ Τάισον Παβλενκα ανανέωσαν
Τευλορ Κένυ Βολιακο Μπιανκο Ζαφείρης Ιβανουσεκ Γιακουμακης ήρθαν

Έφυγαν πολλοί

Μπράβο σε όλους τα λέμε σε 3 μήνες
από Taseos
Τρί 23 Σεπ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ε ναι τυχαία ήταν το μόνο μέσο που αιμυνοδεψε τον τέλη στο παλατάκι. Πιθανώς είχε ακούσει τον ασύρματο. Άσε μας ρε
από Dimitrisou
Τρί 23 Σεπ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Το κατά πόσο ξέρει ο Μυστακίδης για το μέτρο σπορτ φάνηκε από το ποιος έτυχε να είναι στην ξενάγηση του στην Πυλαία για να βγάλει το αποκλειστικό...το περίεργο για μένα είναι πως ένας άνθρωπος σαν αυτόν δεν έχει καταλάβει ότι πλέον μόνο κακό του κάνει ο συσχετισμός...
από vasgias
Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Καλημέρα ΠΑΟΚια μου,

Λοιπόν είδα αυτή τη συζήτηση και χάρηκα, γιατί κάνω τώρα την πτυχιακή μου στην κοινωνική ανθρωπολογία και ασχολούμαι με τα video games, και συγκεκριμένα με το The Last of Us Part II.

Αν είναι κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι και θέλει/μπορεί να κάνουμε μια σύντομη ...
από Kostas_FI
Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Αριστούργημα το Last of us 2, πήρε μεγάλο ρίσκο σεναριακά αλλα νομίζω του βγήκε, ανώτερο και πιο ώριμο του πρώτου κατά τη γνώμη μου
από psykoman
Σάβ 06 Σεπ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η διαφήμιση για τους πιο μικρούς....
Οι μεγαλύτεροι σίγουρα θα την θυμούνται ..

από vasgias
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα ΠΑΟΚια μου,

Λοιπόν είδα αυτή τη συζήτηση και χάρηκα, γιατί κάνω τώρα την πτυχιακή μου στην κοινωνική ανθρωπολογία και ασχολούμαι με τα video games, και συγκεκριμένα με το The Last of Us Part II.

Αν είναι κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι και θέλει/μπορεί να κάνουμε μια σύντομη ...