Δεν πειράζει...Μετά τον αποκλεισμό μπορεί να ΑΡΑΖει αποκλειστικά στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις
...I'll see myself out
Η αναζήτηση βρήκε 5 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 03 Σεπ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Μας έφτυσαν φέτος οι κληρώσεις γενικότερα, από προκριματικά ευρώπης, μέχρι EL League Stage και τώρα κύπελλο. Μακάρι να ανταποκριθούμε
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Καλημέρα ΠΑΟΚια μου,
Λοιπόν είδα αυτή τη συζήτηση και χάρηκα, γιατί κάνω τώρα την πτυχιακή μου στην κοινωνική ανθρωπολογία και ασχολούμαι με τα video games, και συγκεκριμένα με το The Last of Us Part II.
Αν είναι κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι και θέλει/μπορεί να κάνουμε μια σύντομη ψηφιακή ...
Λοιπόν είδα αυτή τη συζήτηση και χάρηκα, γιατί κάνω τώρα την πτυχιακή μου στην κοινωνική ανθρωπολογία και ασχολούμαι με τα video games, και συγκεκριμένα με το The Last of Us Part II.
Αν είναι κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι και θέλει/μπορεί να κάνουμε μια σύντομη ψηφιακή ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Γιατί μόνο στο πρώτο σκέλος? Φοβάσαι για το dna σου?
Εντιτ:
Ακροαριστερές απόψεις επαναλαμβάνεις αλλά στον πραγματικό κόσμο ο κάθε νορμάλ άνθρωπος όταν ακούει Κινέζος αυτόματα έχει συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό του, το ίδιο και όταν ακούει Κενυάτης, Σουηδός, Έλληνας κλπ.
.
Επίσης δεν ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ; :mrgreen:
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου ...