Αν ο ιβαν ήθελε το μπάσκετ, θα το είχε πάρει.
Δεν βλέπω κάτι κακό με το να χαίρονται οι οπαδοί με ενδεχόμενη αναβάθμιση της ομάδας.
Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Το πρόβλημα μου είναι με όσους μιλάνε για "ηθική λάστιχο" και ακόμα περισσότερο με όσους αναρωτιούνται "μα γιατί δεν τρελαίνεστε απ τη χαρά σας".
Γιατί υπάρχει ηθική σε κάποιυς απο εμάς στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν γουστάρουμε ανήθικες διεργασίες. Για αυτό.
Όπως από χθες είπα ΒΕΒΑΙΩΣ έχει πολλές ...
Γιατί υπάρχει ηθική σε κάποιυς απο εμάς στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν γουστάρουμε ανήθικες διεργασίες. Για αυτό.
Όπως από χθες είπα ΒΕΒΑΙΩΣ έχει πολλές ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτησω κατι, επειδη διαβαζω για τον φοβο μην φυγει και αφησει χρεη. Ειλικρινής απορια δεν το γνωριζω. Ο Κοντομηνας και ο Μυτιληναιος οταν φυγαν απο αρη και γρια αντιστοιχα αφησαν χρεη; Που ηταν και βαλτοι. Γενικα καποιος τετοιου μεγεθους εχει φυγει ποτε απο καπου και να αφησει χρεη;
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενημέρωση που έχω εγώ για το θέμα είναι ότι Ο Ιβάν μέσω του Γιώργου Σαββίδη ήθελε να μπει σφήνα στην ΚΑΕ μέσω των δανείων που έχει δώσει. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει αφού οργανωμένοι και ανθρώποι του ΠΑΟΚ με κύρος που στηρίζουν Σαββίδη τον προέτρεψαν να μην κάνει τέτοια κίνηση. Τίποτα δεν έχει ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι έξτρα, οι σύνδεσμοι στην τελευταία συνάντηση ειπανε στον Σαββίδη ότι τον στηρίζουν και κάτι τέτοιο μάλλον θα γίνει και μέσω ανακοίνωσης όταν προχωρήσει το θέμα της ΚΑΕ. Θα ευχαριστήσουν τον γίγαντα Χατζόπουλο, θα καλωσορίσουν επίσημα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τον νέο επενδυτη ,ΑΛΛΑ θα βάλουν ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ πώς δεν γράφτηκε ακόμα στο τόπικ η πληροφορία ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα μετοχοποιήσει το δάνειο και από σήμερα το βράδυ θα είναι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ
Πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη, αν επιβεβαιωθεί.
Κατά 95% δεν θα γίνει. Ο Χατζόπουλος έχει μιλήσει μαζί του και ο Ιβάν του είπε κάνε ότι είναι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να ρωτήσω κάτι;
Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;
Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.
Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;
Εγώ φυσικά ...
Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;
Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.
Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;
Εγώ φυσικά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί δεν πάει στο μπάσκετ πρωτα? πήγε. Γιατί πήγε στο μπάσκετ? Να τον στείλουμε στο βολλευ. Μετά χάντμπολ κτλ. Αν καταφέρει πάντως να ενεργοποιήσει την οικογένειά και στο μπάσκετ θα είναι ο μοναδικός που έχει προσφέρει στην ομάδα χωρίς να βάλει ένα ευρώ. Καλύτερα να τον αφήσουν να βάλει και κανένα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φτωχός πλην τίμιος αλλά οργανωμένος έχει ταβάνι…
Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες,σωτήριες και πολύ αγαπημένες κάποιες διοικήσεις που πέρασαν από το ποδόσφαιρο και μπάσκετ του ΠΑΟΚ,από ανθρώπους που μπήκαν μπροστά για να σωθούν τα τμήματα και έφτασαν να κάνουν θαύματα για τα δεδομένα τους
Στο ...
Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες,σωτήριες και πολύ αγαπημένες κάποιες διοικήσεις που πέρασαν από το ποδόσφαιρο και μπάσκετ του ΠΑΟΚ,από ανθρώπους που μπήκαν μπροστά για να σωθούν τα τμήματα και έφτασαν να κάνουν θαύματα για τα δεδομένα τους
Στο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
φίλε μου μερικές φορές στη βράση κολλάει το σίδερο...
η ευκαιρία είναι μοναδική στα χρονικά και δεν πρέπει να χαθεί.
Με την εσωστρέφεια και τη μιζέρια μας φοβάμαι μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα.
(και γιατί ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ, δε γουστάρουμε και τον Κούλη)
αν ο Μυστα θέλει να προχωρήσει άμεσα στην αγορά ...
η ευκαιρία είναι μοναδική στα χρονικά και δεν πρέπει να χαθεί.
Με την εσωστρέφεια και τη μιζέρια μας φοβάμαι μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα.
(και γιατί ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ, δε γουστάρουμε και τον Κούλη)
αν ο Μυστα θέλει να προχωρήσει άμεσα στην αγορά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως παλιός της ομάδας μας, που έζησε από κοντά όλα τα ευρωπαϊκά τρόπαια του μεγάλου ΠΑΟΚ, με αρχή από το 91 στη Γενεύη, είμαι πολύ συγκινημένος με την προοπτική της αναγέννησης του τμήματος μπάσκετ με τον Τέλη Μυστακίδη. Αξίζει μεγάλος σεβασμός και ευγνωμοσύνη στον Πρόεδρο Θανάση Χατζόπουλο, που ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιταλός και ο κάθε πρώην που μας έφτυσε να βρουν την άκρη εκεί που είναι, όπως εμείς να βρούμε τη δική μας.
Επαγγελματίες είναι, κοίταξαν τα φράγκα αλλά όταν δεν μπορείς να κρατήσεις τον οποιοδήποτε που την κάνει τώρα ας βλέπουν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει και στο μπάσκετ ξανά. Τόσα χρόνια ήμασταν ...
Επαγγελματίες είναι, κοίταξαν τα φράγκα αλλά όταν δεν μπορείς να κρατήσεις τον οποιοδήποτε που την κάνει τώρα ας βλέπουν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει και στο μπάσκετ ξανά. Τόσα χρόνια ήμασταν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το λογικό σου λέω αγαπητέ. Αν ο ιβαν δηλώσει σήμερα ότι θέλει να μετοχοποιησει το χρέος η ΚΑΕ γίνεται δική του με 60% και αποφασίζει αυτός αν δέχεται να πουλήσει την ΚΑΕ. Ούτε κάτι χρονοβόρο είναι ούτε καμία διαδικασία που μπορεί να την αποφύγει ο Χατζόπουλος. Δε λέω τι θα γίνει. Λέω ποιος ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Το λογικό σου λέω αγαπητέ. Αν ο ιβαν δηλώσει σήμερα ότι θέλει να μετοχοποιησει το χρέος η ΚΑΕ γίνεται δική του με 60% και αποφασίζει αυτός αν δέχεται να πουλήσει την ΚΑΕ. Ούτε κάτι χρονοβόρο είναι ούτε καμία διαδικασία που μπορεί να την αποφύγει ο Χατζόπουλος. Δε λέω τι θα γίνει. Λέω ποιος ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Ιβάν θέλει να μετεχοποιησει το χρέος ( το οποίο δεν ξέρουμε καν αν ισχυει) θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα του φάουλ....δεν νομίζω να το πραξει....