Η αναζήτηση βρήκε 186 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

θυμαμαι να βλεπω τον λιβαι να ταλαιπωρει εναν δικο μας αριστερο μπακ και καπακια τον ιγκασον και να σκεφτομαι τι μλκς ειναι στο χανουμι που δεν τον βαζουν φορ

ηρθε μετα ο τζακ και τον εβαλε με τα γνωστα αποτελεσματα

αυτος, ο πινεδα, ο ουναι και ο κωστουλας ειναι απο τους παιχτες που τα τελευταια ...
από black death
Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Oχι αγαπητέ, εθισμό στην κοινή λογική έχουμε και είμαστε στο κυνήγι του αυτονόητου...

Ο άνθρωπος αναφέρεται σε ελλείψεις προφανείς (τις οποίες όλοι αναγνωρίζουμε-αναγνωρίζετε) και εσείς επειδή αναφέρει αυτές τις ελλείψεις, του λέτε ότι αποθαρρύνει τα παιδιά από τις ακαδημίες...

Το πρώτο σχολιο ...
από Blackgr4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ δεν νομίζω να έχει κανείς ενστάσεις για τον Μύθου, τον Μπαταούλα και οποιοδήποτε μικρό, όσο για τους υπόλοιπους που βρίσκονται στις θέσεις. αλλά οκ προχωράμε γιατί θα μας πιάσει ξανά πονοκέφαλος με αυτά που διαβάζουμε.
από Blackgr4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Τι εννοείς black, ποιοί είναι οι υπόλοιποι? Η φύρα έχει φύγει φέτος σε πολύ μεγάλο ποσοστό

Αυτό που εννοώ είναι πως δεν έχω πρόβλημα να υπάρχει ο Μπαταούλας ως 4ος, αλλά έχω τεράστιο πρόβλημα που ο Μιχαηλίδης θεωρείται ο βασικός μας στόπερ μετά από τόσα χρόνια που γκελάρει διαρκώς. Επίσης έχω ...
από ΠΟΡΚΥ-5
Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Επαναφορά του ΠΑΟΚ στις προσπάθειες απόκτησης του Τσέχου χαφ https://www.transfermarkt.com/alex-kral/profil/spieler/337333 από την Ουνιόν Βερολίνου. Ακούγεται πως η προσφορά που κάνει ο Δικέφαλος στη γερμανική ομάδα ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ και στα 4 εκατ. για τριετές συμβόλαιο στον παίκτη ...
από Dimitris_L4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον..ο Γιακουμακης εχει συμφωνησει με εμας..Θελει να γυρισει στην Ελλαδα γτ εχει κ επιχειρησεις εδω και οικογενεια κλπ κλπ κλπ...ΑΛΛΑ ο Γιακουμης και εμεις δεν τα βρισκουμε με τους Μεξικανους ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ..Αυτοι θελουν το πολυ μεχρι 1 μυριο να δωσουν στν Γιακουμακη...Επισης υπαρχει προταση ...
από Dimitris_L4
Παρ 08 Αύγ 2025, 11:59
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι τρομακτικο το ποσο ευκολα μερικοι ξεσκιζετε μεχρι και τον Καμαρα...βασικα ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ...
από DaVinci
Παρ 08 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ ο Τσορμπατζογλου πριν ένα μήνα έγραψε ότι ο Μειτε είναι η ακριβή μας μεταγραφή στα χάφ. Σήμερα σε αθηναϊκό μέσο είπε ότι ο Γιακουμάκης είναι η απάντηση του Ιβάν σε αυτούς που λένε ότι δεν βάζει χρήματα.

Κάθεστε και χαλιέστε…
από Skoufos_tou_Lucescu
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ ο Τσορμπατζογλου πριν ένα μήνα έγραψε ότι ο Μειτε είναι η ακριβή μας μεταγραφή στα χάφ. Σήμερα σε αθηναϊκό μέσο είπε ότι ο Γιακουμάκης είναι η απάντηση του Ιβάν σε αυτούς που λένε ότι δεν βάζει χρήματα.

Κάθεστε και χαλιέστε…

Ο Τζορμπατζόγλου νομίζω δεν είπε ότι ο Μειτέ είναι Η ακριβή ...
από nunies4
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως οι καφενειακού τύπου φήμες φουντώνουν τόσο για Ζαφείρη όσο και για Λιβάι Γκαρσία.
Τι να πώ... Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο.
Πάντως αν πας και πάρεις Ζαφείρη, Λιβάι και Ουνάι θα πω εγώ (ναι ξέρω ξέρω θέλει λεφτά) είναι σαν να λες παίδες εγώ φέτος θέλω το πρωτάθλημα.

Εχετε ξεφυγει ρε :D ...
από George Best4
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Μέχρι χθες λέγατε ότι το ρόστερ είναι μια χαρά και είμαστε υπερβολικοί όσοι λέμε ότι θέλαμε άμεση ενίσχυση και ότι υπάρχουν τεράστια κενά.
Χθες ήρθε απότομη προσγείωση.
Σήμερα ξαναρχισατε ορισμένοι τις μεταγραφές 8 10 μυρίων για Ζαφείρηδες και δεν ξέρω κι εγώ τι.
Λίγο να έχουμε επαφή με την ...
από Jim_Chatz
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης το να δίνεις σε αυτήν την χρονική περίοδο που βρίσκεται η ποδοσφαιρική αγορά 1.8 (για ένα χρόνο αφού θα είναι δανεικός) εκατομμύρια στον ΒΑΣΙΚΟ σου από ότι φαίνεται φορ, δεν σε κάνει ούτε υπερβατικό ούτε άπλα, ούτε τίποτα.

Τα ίδια δίνει ο βαζελος για τον Καλαμπρια, που είναι δεξί μπακ
από perestroik4
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Για έναν χρόνο δηλαδή, για να χαρακτηριστεί υπερβατική η όποια κίνηση, πρέπει να δοθούν συνολικά - απολαβές συν τυχόν ενοίκιο για τον x Γιακουμάκη - τουλάχιστον 3 εκατομμύρια. Ή ούτε καν τόσα;

Θα ελεγα για μια ομαδα με χρημ. αξια παικτων κοντα 100 μυρρια, με αγωνιστικο μπατζετ γυρω στα 50 ...
από Blackgr4
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Για έναν χρόνο δηλαδή, για να χαρακτηριστεί υπερβατική η όποια κίνηση, πρέπει να δοθούν συνολικά - απολαβές συν τυχόν ενοίκιο για τον x Γιακουμάκη - τουλάχιστον 3 εκατομμύρια. Ή ούτε καν τόσα;

Δηλαδή το 1.8 συμβόλαιο για 1 έτος, ενώ ο ανταγωνισμός τα δίνει ήδη αυτά σε παίκτες που τους έχει ...
από loukas karadimos
Παρ 08 Αύγ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Ταΐστε με παπά με ζαφειρη πιρλο και μακελελε και πάρτε μου την ψυχή ρε

2 μήνες μας έχει μαυρίσει την ψυχή αυτή η ομάδα

Αφήστε λίγο τους παπάδες να ξεσαλώνουν :opaokara: