Δεν μου καίγεται καρφάκι αν θα είναι καλός ο Ιβάνουσεκ ή οχι
Το βασικό είναι αυτό που λεει ο renegade.
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ρε οτι επί τοσο καιρό ΟΛΟ το κράξιμο γίνεται επειδή θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ όλα όσα γράφονται, από όπου κι αν γράφονται; Και ο οποιοσδήποτε ΨΕΛΛΙΣΕΙ οτι ίσως και να μην ...
Η αναζήτηση βρήκε 8 εγγραφές
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Πριν από 2 ώρες πέρασε ο Λουτσεσκου από το μαγαζί καλημέρα κοουτς , καλημέρα.
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπαινεις να διαβασεις για κανενα πιθανο αποκτημα, να δεις κανενα καλο κουιζ απο τον Prist και να αρχισεις να ψαχνεις ποιος μπορεί να ειναι, αφού βρείς τους πιθανους να κανεις βιντεοθεραπεια για να ψηθείς και 8 στα 10 σχόλια ειναι τοξικα....
'' Ανακοινώνουν σκαουτερ και υπεύθυνους μεταγραφών και ...
'' Ανακοινώνουν σκαουτερ και υπεύθυνους μεταγραφών και ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια, θα μπορούσατε να αγνοήσετε τα εν λόγω σχόλια, ειδικά όταν δεν είναι επαναλαμβανόμενα ή είναι από καινούργια μέλη με 1-2 σχόλια και να μην βοηθάτε κι εσείς με την σειρά σας στο σπαμάρισμα.
Ξέρετε, δεν χρειάζεται να απαντάτε σε όλα τα σχόλια με τα οποία διαφωνείτε. Ειδικά όταν δεν ...
Ξέρετε, δεν χρειάζεται να απαντάτε σε όλα τα σχόλια με τα οποία διαφωνείτε. Ειδικά όταν δεν ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήγαν πάλι 500 οι σελίδες γεμάτες ανούσια κ αδιάφορα για πολλούς ζητήματα. Καμία κουβέντα μεταγραφική μόνο εικασίες κ πόσα θα πάρει ο καθένας. Πραγματικά το πιο κουραστικό τοπικ..το πιο κουραστικό..
Μπαίνουμε να διαβάσουμε κάνα νέο κ καταλήγουμε να διαβάζουμε μαντειες κ λογιστικές πράξεις
Μπαίνουμε να διαβάσουμε κάνα νέο κ καταλήγουμε να διαβάζουμε μαντειες κ λογιστικές πράξεις
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
ΠΑΟΚ ουίσκι κ του Καρρά οι δίσκοι
- Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Σαν μωρα που σας ταξαν παγωτο κανετε μερικοι. Καλοπροαίρετα ενας λεει μια πληροφορία και θα τον κραξουμε κι ολας αν δεν βγει; 50 περιπτώσεις δουλεύονται κάθε μεταγραφική περίοδο και κανουμε το χαβα μας εμεις εδω για να εκμεταλλευτούμε inside info που εχουν καποιοι. Κι εγω παντως πιστεύω οτι εγινε ...