Η αναζήτηση βρήκε 120 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εγώ προσωπικά έστειλα mail sto helpdesk της ΠΑΕ για ακύρωση του διαρκείας μου χωρίς επιστροφή χρημάτων. Δεν με απασχολεί με νοιάζει απλά να φαίνεται η δυσαρέσκεια μου γιατί καταλαβαίνω ότι χρειάζεται λεφτά ο Σύλλογος. Απλά δε θα τους κάνω την χάρη να στηρίξω με τη φωνή μου φέτος. Μέχρι να μου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..
Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαχείριση ερασιτεχνικής ομάδας..
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Βλαδίμηρος την έκοψε την μεταγραφή...Μαλακά του λέει με αυτά που κάνεις θα χάσουμε και το λιμάνι...Ποιο Νατο και ποιο Αμερικάνοι...Θα κάνουν ντου τα Παοκια και θα τα κανουν όλα λαμπογιαλο 

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκτακτο!!! Στην Στουτγκάρδη ο Μουργκ!!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γράφω εδώ ως το πλέον "εμπορικό" τόπικ:
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να αναθεματίσουν, βρίσουν, σιχτιρίσουν, αγανακτήσουν με την είδηση περί επικείμενης πώλησης Ντέλια, παρά τα προφανώς αμέτρητα οφ τοπικ και "άσχημα" ποστ, ΔΕΝ μπαίνουν καν σε έλεγχο καθώς δικαιολογούνται απόλυτα
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να ...
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να αναθεματίσουν, βρίσουν, σιχτιρίσουν, αγανακτήσουν με την είδηση περί επικείμενης πώλησης Ντέλια, παρά τα προφανώς αμέτρητα οφ τοπικ και "άσχημα" ποστ, ΔΕΝ μπαίνουν καν σε έλεγχο καθώς δικαιολογούνται απόλυτα
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Α επισης στο Στουτγκαρδομανια αναμεσα στα πολλα επεσε στο ματι μου σε εναν που ελεγε οτι τα Ελληνικα και Τουρκικα (;) μεσα ειναι πολυ πιο σοβαρα απο οτι ειναι ο Pletti (φανταζομαι αναφερεται στον Plettenberg που ειχε παρει εργολαβια τα νεα για Ντελια) και απο κατω καποιος του απαντησε οτι ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κολκας λεει οτι ο "εκλεκτος" ειναι ο Τσε/κε/σεντιρα...
Αν ισχυει, καμια ελπιδα προοδου και επενδυσης. Για γελια.
Μετά την "ηρωική" παρέμβαση Ιβάν και την αποτροπή τελευταία στιγμή για δεύτερη φορά της μεταγραφής Ντελια εξασφάλισαν χρόνο, χρήμα & αφήγημα ώστε να μας σερβίρουν πιο εύπεπτα τον ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Οφ τόπικ.
Με το ΧΑΦ τι γίνεται;
Με το ΧΑΦ τι γίνεται;
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι δυνατόν να γράφει σοβαρά κάποιος ότι εξαρχής ο Ιβαν ήταν αρνητικός στη πιθανότητα πώλησης του Ντελια όταν εχουμε φτάσει 26 Ιουλίου και δεν έχει κληθεί για ανανέωση.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαυτα και μ αυτά τελείωσε μια προετοιμασία που για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν ενσωματώθηκε κανείς νέος παίκτης κατά τη διάρκεια της
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναμπηκα μετα απο 2 μερες, ειδα Γκλεν Καμαρα, αρρωστησα με τα βιντεο που ειδα, μετα προσγειωθηκα στον πλανητη ΠΑΟΚ και συνεχιζω τη ζωη μου.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν πιάσει όμως θα φταίει ο εμμονικός Ρουμάνος …renegade έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:51 Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια μέρα χωρίς ανανέωση Ντέλια, χωρις φορ, χωρίς χαφ και χωρίς στόπερ.
Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ πώς χάσαμε με τόσους παικταράδες μέσα