Η αναζήτηση βρήκε 64 εγγραφές

Return

από Montrealiotis
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Mīngus έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:52 Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Εξυπνάδες…
Κανένας ΠΑΟΚτσης δεν χαλάστηκε. Απλά λόγω της προϊστορίας του δεν τον εμπιστεύομαστε τυφλά.
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:52 Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Εδώ υπήρχαν ΠΑΟΚτσηδες που προσπαθουσαν με νύχια και δόντια να δικαιολογήσουν το τρύπημα
από george188
Τρί 02 Σεπ 2025, 01:51
Jump to forum
Jump to topic

Developer4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 01:11
Мир έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 01:01 Δυστηχως οι συμβουλάτορες του κ.Τέλη είναι μεγάλοι φελλοι αλλά ας περιμένουμε να δούμε πως θα χειριστεί το κεφάλαιο ΚΑΕ και που βαδίζει το όλο θέμα ..
Στείλε CV αδερφέ.
Καλά δεν είπε κάτι κακό, άλλωστε στην επικοινωνία το μετροπολις διάλεξε. Θεωρω οτι σιγά σιγά θα αλλάξει κ αυτό
από george188
Τρί 02 Σεπ 2025, 02:09
Jump to forum
Jump to topic

Special σε εκτιμώ αλλά αυτό που κάνεις είναι κακεντρεχες. Ο άλλος έχει 4 δις, φαντάζομαι τα 2,2 είναι ψίχουλα. Και BTW δεν έχει βάλει μόνο 2 ο Ιβάν και ας λένε τόσα τα βιβλία
από Michael Scott
Τετ 03 Σεπ 2025, 01:22
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιταλός και ο κάθε πρώην που μας έφτυσε να βρουν την άκρη εκεί που είναι, όπως εμείς να βρούμε τη δική μας.
Επαγγελματίες είναι, κοίταξαν τα φράγκα αλλά όταν δεν μπορείς να κρατήσεις τον οποιοδήποτε που την κάνει τώρα ας βλέπουν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει και στο μπάσκετ ξανά. Τόσα χρόνια ήμασταν ...
από makispaspartou
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε

Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο

Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να ...
από KalamarGiannis
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε

Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο

Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να ...
από PablitoV2
Δευ 11 Μάιος 2026, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 11:04 Παραίτηση Οικονομίδη από την ΚΑΕ.
Τι είχαμε τι χάσαμε.
από Special 4
Δευ 11 Μάιος 2026, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

@Special 4 πού είναι οι ύμνοι για Βεζυρτζη?
Τί έγινε εδώ ρε μπρο.

Για κάνε μια παράθεση δική μου με ύμνους για Βεζυρτζή να δω κάτι ρε μπρο.

Το ότι σέβομαι τον Βεζυρτζή για ό,τι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ αυτό δεν αλλάζει.

Εκτός από το να γίνεσαι συνεχώς εριστικός ακόμα και από συνομιλητές που ...
από Odi44
Δευ 11 Μάιος 2026, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Εσύ το είπες από αλλού τα περιμένατε αλλού σας ήρθαν.

Εγώ ερώτηση έκανα και αν θες απαντάς κι εσύ. Εδώ βλέπουμε οργάνωση? Ή μόνο το ποδόσφαιρο είναι ρδελομπου?

Τις επιστολές παραιτήσεων δε βλέπω κανέναν να σχολιάζει επίσης.

Βέβαια η μια διοίκηση κοντεύει δεκαπέντε χρόνια και η άλλη ούτε ...
από Rexaris
Δευ 11 Μάιος 2026, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Καλός και άγιος ο κ. Βεζυρτζής αλλά όσο δεν μας διαφωτίζει με λεπτομέρειες, μπορούμε να σκεφτόμαστε οτι μπορεί απλά να μην ταιριάξανε οι χαρακτήρες τους. Ο κ. Μυστακίδης δεν φαίνεται και ο ευκολότερος χαρακτήρας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι αυτός βάζει τα λεφτά του στην ομάδα τώρα και κανένας άλλος.
από Polichni1926
Τρί 12 Μάιος 2026, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Καλα αν τους εδιωξε ετσι και δεν μας βαλει καν ευρωλιγκα μιλαμε για τεραστια απογοητευσις

Με οτι εχω πει και δν εχω πει εδω μεσα ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ σας το παν οι συνδεσμοι απτο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κανατε τον ΠΑΟΚ μας ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ

μπορει να μην εχω διαβασει κατι πιο αστειο , απογοητευσου απο τωρα φιλε λες και το ...
από Tolaros
Τρί 12 Μάιος 2026, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Όσο ο ΠΑΟΚ έχει τον προπονητή που έχει, στα παπάρια μου ποιοι θα είναι στο ΔΣ. Αυτός είναι η μεγαλύτερη εγγύηση. Ας βάλει και GM o Ιταλός όποιον γουστάρει.

Το μπάσκετ είναι πολύ πιο άμεσο, τις ομάδες τις κάνουν οι προπονητές, το ρόστερ είναι 10-12 άτομα, οι δεξαμενές είναι μικρές, είναι όλοι πάνω ...
από Mirko
Τρί 12 Μάιος 2026, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

επισης μας ειπαν οτι ο σαββιδης ..

Ναι αλλά η ΠΑΕ? 2.

Όταν θα θέλεις να συζητήσεις για την ΚΑΕ, δηλαδή σε πολλά χρόνια, θα συζητήσουμε καλά να είμαστε.

Edit: Επίσης νομίζα ότι είναι δόγμα ότι η ΠΑΕ είναι περίπτερο πλέον και ρδελομπου. Γιατί τη συγκρίνετε με το Καρφουρ σε πλήρη επαγγελματική ...
από Mirko
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Parolos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:50
Mirko έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:21Εισαι στο τοπικ της καε και γραφεις απεγνωσμενα μπηχτες
Άλλοι άφησαν μπηχτες. Αυτοί που έφυγαν. Όχι εγώ.

Πολύ ευθικτος είσαι πάντως..
Δεν ειμαι ευθικτος, απλα βγαζουμε τα ματακια μας μονοι μας αντι να συζηταμε για τα της καε.