Ο Vogliacco έχει ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς της Τζένοα όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Το ότι δένεται με ομάδες και οπαδούς μόνο θετικό μπορεί να είναι σε κάθε περίπτωση ειδικά όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ.
Ο Bianco είναι ένας πολύ ωραίος και κοντρολαρισμένος Mezzala πράγμα που είναι λίγο ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1546 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
@nunies4 Αν θες ξεκινά να πρωτοδιαβαζεις από το Μεταγραφές Καλοκαιριού 1.
Εγώ χθες το τελείωσα και είναι πραγματική απόλαυση.
Αύριο θα ξεκινήσω το 2
Εγώ χθες το τελείωσα και είναι πραγματική απόλαυση.
Αύριο θα ξεκινήσω το 2
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει η επιλογή Μπιάνκο
Όχι επειδή ξέρω τον παίκτη αλλά επειδή όλα τα χαρακτηριστικά της κουμπωνουν στο σενάριο
Νέος, όχι ετσιθελικα βασικός για να δημιουργήσει θέμα, πολύ φερελπις, με παραστάσεις και στοιχεία, με προοπτική συνεχούς βελτιωσης
Όχι επειδή ξέρω τον παίκτη αλλά επειδή όλα τα χαρακτηριστικά της κουμπωνουν στο σενάριο
Νέος, όχι ετσιθελικα βασικός για να δημιουργήσει θέμα, πολύ φερελπις, με παραστάσεις και στοιχεία, με προοπτική συνεχούς βελτιωσης
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντε κλάψτε για τους δανεικούς, εγώ με αυτούς θα πάρω πρώταθλημα και θα κάνω πορεία στην Ευρώπη, εσείς να ψάχνετε γιατί δεν δώσαμε 30 μύρια για μεταγραφες κι άλλα 20 για συμβόλαια.
Ομαδαρα έχουν φτιάξει με ένα φορ κλείνουμε και μετά ο Λουτσεσκου πάει να κάνει πλάκα με τα Πόκεμον άλλη μια φορά
Ομαδαρα έχουν φτιάξει με ένα φορ κλείνουμε και μετά ο Λουτσεσκου πάει να κάνει πλάκα με τα Πόκεμον άλλη μια φορά
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήραμε τον Ζαφείρη και δεν έμειναν λεφτά ούτε για την μισθοδοσία του μάγειρα και έβαλαν τον Ιταλό να τους κάνει βραδυνό

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άλλος πήρε και έκανε παράθεση όλο το μήνυμα, μην χάσει λέξη

- Κυρ 31 Αύγ 2025, 06:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα ΠΑΟΚτσακια μου.
2 μερες ακόμη για να τελειώσει η πιο ορθολογική και για μένα καλύτερη μεταγραφική περίοδος.
Ενα φορ με διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους και φύγαμε για τρελά γούστα.
ΥΓ:Τον Ατρόμητο να κερδίσω
2 μερες ακόμη για να τελειώσει η πιο ορθολογική και για μένα καλύτερη μεταγραφική περίοδος.
Ενα φορ με διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους και φύγαμε για τρελά γούστα.
ΥΓ:Τον Ατρόμητο να κερδίσω
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Α νομίζα εννοουσες σε κάποια μεταγραφή μας ,λάθος καταλαβα.
Όσο για τον Κολκα είμαι σίγουρος οτι γενικά ξέρει αρκετά όμως είναι παλιά τατιανα και βγάζει προς τα έξω ότι "συμφέρει " την ομάδα
Όσο για τον Κολκα είμαι σίγουρος οτι γενικά ξέρει αρκετά όμως είναι παλιά τατιανα και βγάζει προς τα έξω ότι "συμφέρει " την ομάδα
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Χοντρος ξερει για ποια φορ παλευει ο Γιωργης...κ φτανει πολλα ειπαμε...οι αρμοδιοι ενημερωθηκαν..κανουμε υπομονη μηπως σκασουν τα μανιταρια του σνουφελ αν κ ξαναλεω ειναι τρομερα δυσκολες περιπτωσεις..Κ δεσμευομαι οταν ληξει η μεταγραφικη περιοδος κ αν δν ερθει ενας απο τους 2 , να σας πω ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοντός ψαλμός...
Αναμένουμε.
Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι.
Αναμένουμε.
Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σημειώσω ένα ακόμη στοιχείο που διαφοροποιεί τις φετινές μεταγραφές από τις περσινές.
Φέτος δεν πηραμε ούτε έναν παικτη ο οποίος έχει μήνες να παιξει.
Όλοι οι παικτες που ήρθαν είναι παικτες με γεμάτες χρονιές.
Το θεωρώ πολυ σημαντικό και αναμένω να έχει θετική επίδραση στην ομοιογένεια της ...
Φέτος δεν πηραμε ούτε έναν παικτη ο οποίος έχει μήνες να παιξει.
Όλοι οι παικτες που ήρθαν είναι παικτες με γεμάτες χρονιές.
Το θεωρώ πολυ σημαντικό και αναμένω να έχει θετική επίδραση στην ομοιογένεια της ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?
Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.
Ένας ...