Βρε εδω ο ΑΣ εβγαλε ανακοίνωση ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΤΣ με υπονοιες για την πενταμελή επιτροπή τριων μελών ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ όρισε.
Μετά λέει για τελικούς όρους που θα διαμορφωθούν από το ΔΣ, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Επιτροπής, με ίσους όρους έναντι ΌΛΩΝ. Ποιους εννοεί; Αφού υπέγραψε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1319 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω έχουν γραφτεί πολλά special ποστ στις τελευταίες σελίδες
- Παρ 26 Σεπ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
The grind is real bro. Τι να κάνουνε και αυτοί;Montrealiotis έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:25 Εγώ πάντως βαρέθηκα όλους αυτούς που στοχευμένα βγαίνουν και γράφουν την παπαρια τους, οπότε νομίζουν ότι θα βρουν ευήκοα ωτα. Εχει καταντήσει γελοιο
rene
- Παρ 26 Σεπ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτως ή άλλως είναι έγκλημα του ΑΣ ΚΑΙ του ΚΟΣΜΟΥ του ΠΑΟΚ που τόσα χρόνια έχουμε ένα κλειστό κλαμπ με το γελοίο αριθμό των 300 ατόμων που επι σειρά ετών λέγονταν πως είναι φίλοι και γνωστοί απ το χωριό του προέδρου
Δεν έχει σχέση με την τωρινή κρίση.
Όμως η τωρινή κρίση είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της ...
Δεν έχει σχέση με την τωρινή κρίση.
Όμως η τωρινή κρίση είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
- Παρ 26 Σεπ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα το ξαναπώ αδέρφια ΠΑΟΚτσηδες που δε θέτε Σαββίδη και γενικά κάτι σας χαλάει με αυτόν ή σε όσους γλυκοιταζουν Τέλη μεριά και μια αγάπη νιώθουν ανεξήγητη ή όχι, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί ο Σαββίδης κάνει κινήσεις που θα τον δέσουν περισσότερο με τον ΠΑΟΚ για δεκαετίες...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ohhhhh daaaamnCylon-4 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 10:12 Ο Ησαιαδης ας κοιταξει να παρουμε κανεναν τιτλο στα 25 plus τμηματα που εχει ο ΑΣ και βλεπουμε.....
Μη μη τα λες θα πανε να γιουχαρουνε καποιοι τους παικτες τα τμηματα που παραμειναν ατιτλα
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θέλει άγχος. Οκ θα υπάρξει κάποιο ζόρι αλλά δεν θέλει άγχος. Μη βιάζεσαι.dev έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 10:42 θα περασει κανας χρονος και ......
ο τασεος θα λεει ακομα μην βιαζεστε
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουτε παιδακι δημοτικου δεν θα εγραφε τοσο ασχημα.Επιπεδο μπουζα,βγηκαν τα ματακια μου.
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Dev αν τα τελευταία σου ποστ εσύ τα θεωρείς καλοπροαίρετη συμμετοχή σε φόρουμ και έκφραση άποψης, εγώ δεν τα θεωρώ
Τα θεωρώ προκλήσεις ειρωνίες και φυτίλια
Θεωρώ ότι οι περίπου σαράντα προειδοποιήσεις που έχω κάνει μήνες τώρα, αρκούν. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Συγγνώμη κιόλας αλλά για ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
"...σε μια επόμενη ερώτηση μας πως μπορεί να ακυρωθεί αυτό το μνημόνιο, η αυθόρμητη απάντηση του ήταν μόνο αν πάρω την υπογραφή μου πίσω, εγώ την υπογραφή μου δεν την παίρνω εκτός αν παραιτηθώ "
Καταλάβατε τώρα;;;
Ο Τέλαρος και ο ΑΣ , μας ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ και μας έχουν βγάλει τα συκώτια για το "νεο ...
Καταλάβατε τώρα;;;
Ο Τέλαρος και ο ΑΣ , μας ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ και μας έχουν βγάλει τα συκώτια για το "νεο ...