Αναζήτηση για περισσότερες από 1319 εγγραφές

Return

από aivas19
Πέμ 25 Σεπ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Βρε εδω ο ΑΣ εβγαλε ανακοίνωση ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΤΣ με υπονοιες για την πενταμελή επιτροπή τριων μελών ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ όρισε.

Μετά λέει για τελικούς όρους που θα διαμορφωθούν από το ΔΣ, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Επιτροπής, με ίσους όρους έναντι ΌΛΩΝ. Ποιους εννοεί; Αφού υπέγραψε ...
από george188
Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!

Πλάκα κανουμε;

Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;

Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.

Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,

Απλώς πουλούσε ...
από Kabamaru11
Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.

Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
από Agopian
Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
από renegade
Παρ 26 Σεπ 2025, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω έχουν γραφτεί πολλά special ποστ στις τελευταίες σελίδες
από aivas19
Παρ 26 Σεπ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:25 Εγώ πάντως βαρέθηκα όλους αυτούς που στοχευμένα βγαίνουν και γράφουν την παπαρια τους, οπότε νομίζουν ότι θα βρουν ευήκοα ωτα. Εχει καταντήσει γελοιο
The grind is real bro. Τι να κάνουνε και αυτοί;

rene 8-)
από Equalizer
Παρ 26 Σεπ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Ούτως ή άλλως είναι έγκλημα του ΑΣ ΚΑΙ του ΚΟΣΜΟΥ του ΠΑΟΚ που τόσα χρόνια έχουμε ένα κλειστό κλαμπ με το γελοίο αριθμό των 300 ατόμων που επι σειρά ετών λέγονταν πως είναι φίλοι και γνωστοί απ το χωριό του προέδρου

Δεν έχει σχέση με την τωρινή κρίση.

Όμως η τωρινή κρίση είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της ...
από alp920
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!

Πλάκα κανουμε;

Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;

Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.

Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,

Απλώς πουλούσε ...
από Equalizer
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Καμία

Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη

"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
από trouman
Παρ 26 Σεπ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα το ξαναπώ αδέρφια ΠΑΟΚτσηδες που δε θέτε Σαββίδη και γενικά κάτι σας χαλάει με αυτόν ή σε όσους γλυκοιταζουν Τέλη μεριά και μια αγάπη νιώθουν ανεξήγητη ή όχι, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί ο Σαββίδης κάνει κινήσεις που θα τον δέσουν περισσότερο με τον ΠΑΟΚ για δεκαετίες...
από aivas19
Σάβ 27 Σεπ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Cylon-4 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 10:12 Ο Ησαιαδης ας κοιταξει να παρουμε κανεναν τιτλο στα 25 plus τμηματα που εχει ο ΑΣ και βλεπουμε.....
Ohhhhh daaaamn

Μη μη τα λες θα πανε να γιουχαρουνε καποιοι τους παικτες τα τμηματα που παραμειναν ατιτλα
από Taseos
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

dev έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 10:42 θα περασει κανας χρονος και ......

ο τασεος θα λεει ακομα μην βιαζεστε
Δε θέλει άγχος. Οκ θα υπάρξει κάποιο ζόρι αλλά δεν θέλει άγχος. Μη βιάζεσαι.
από Kabamaru11
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Ουτε παιδακι δημοτικου δεν θα εγραφε τοσο ασχημα.Επιπεδο μπουζα,βγηκαν τα ματακια μου.
από navigator11
Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Dev αν τα τελευταία σου ποστ εσύ τα θεωρείς καλοπροαίρετη συμμετοχή σε φόρουμ και έκφραση άποψης, εγώ δεν τα θεωρώ

Τα θεωρώ προκλήσεις ειρωνίες και φυτίλια

Θεωρώ ότι οι περίπου σαράντα προειδοποιήσεις που έχω κάνει μήνες τώρα, αρκούν. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Συγγνώμη κιόλας αλλά για ...
από warmeater
Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

"...σε μια επόμενη ερώτηση μας πως μπορεί να ακυρωθεί αυτό το μνημόνιο, η αυθόρμητη απάντηση του ήταν μόνο αν πάρω την υπογραφή μου πίσω, εγώ την υπογραφή μου δεν την παίρνω εκτός αν παραιτηθώ "
Καταλάβατε τώρα;;;
Ο Τέλαρος και ο ΑΣ , μας ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ και μας έχουν βγάλει τα συκώτια για το "νεο ...