Αναζήτηση για περισσότερες από 1604 εγγραφές
- Τετ 03 Ιουν 2026, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Prist, μάντεν τ’ ομάδας, βγάλ’ έναν χρησμόν! Εμείς καρτερούμεν τ’ αλήθειαν σ’!» 

- Τετ 03 Ιουν 2026, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Γιαννούλη αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή είναι η προσφορά μας ακόμα κοντά στα 2εκ (ο οσφπ δίνει 3εκ) και υπήρξε ενδιαφέρων και από Ιταλία αλλά ο παίκτης θέλει Ελλάδα και ΠΑΟΚ, αν δεν φτάσουμε τα 3 κλείνει στον ολυμπιακό.
- Παρ 05 Ιουν 2026, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καποτε ειχε πει και ο μεγαλος φεργκιουσον δεν πρεπει να ερωτευεσαι τους παικτες σου. Το ιδιο ισχυει και για στελεχη προφανως. Κανενας που παιρνει αποφασεις δεν γινεται να εχει συναισθηματισμους. Σε αυτο εχει θεματαρα η ΠΑΕ και τα στελεχη της. Γιαυτο ανανεωνουμε ξεζουμισμενους παικτες που στην ουσια ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κλεισει γαυρο ο Γιαννουλης θα ειναι το κερασακι στην τουρτα της αποτυχιας της διοικησης με σερι λαθος επιλογες και λαθος κινησεις τα τελευταια χρονια.
Την τελευταια 3ετια ζουμε τελειως αλλοπρασαλες καταστασεις και επικοινωνιακα παιχνιδια.
Απο τη μη ενισχυση προπερυσι με Μπακαγιοκους Κολλειδες ...
Την τελευταια 3ετια ζουμε τελειως αλλοπρασαλες καταστασεις και επικοινωνιακα παιχνιδια.
Απο τη μη ενισχυση προπερυσι με Μπακαγιοκους Κολλειδες ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τολμώ να πω ότι αν χαθεί ο Γιαννούλης και προπάντων πάει στον γαύρο θα έχουμε την πρώτη αντίδραση Συνδέσμων !
- Δευ 08 Ιουν 2026, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
pagotatzis έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:38 Εγώ τολμώ να πω ότι αν χαθεί ο Γιαννούλης και προπάντων πάει στον γαύρο θα έχουμε την πρώτη αντίδραση Συνδέσμων !
Οχι Θεε μου, όχι! Τετοιο κακο να μην μας βρει!
- Δευ 08 Ιουν 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω τον χαμό με τον Γιαννουλη. Ουτε αν τον χάσουμε, ούτε αν τον πάρουμε.
Εγω πιο πολύ είμαι σπασμένος που κοντεύουμε μήνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, και μόλις χθες ανακοινώσαμε ΤΔ που δούλευε ούτως ή άλλως για την ΠΑΕ, ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη θέση για το θέμα προπονητή, και ...
Εγω πιο πολύ είμαι σπασμένος που κοντεύουμε μήνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, και μόλις χθες ανακοινώσαμε ΤΔ που δούλευε ούτως ή άλλως για την ΠΑΕ, ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη θέση για το θέμα προπονητή, και ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσουτσουριασα παναθεμα σε...
Γκομες-Τευλορ-Μπαμπα-Σολε-Ταισον αριστερη πλευρα.
Και μετα θα απορουμε για το οβερ 3000 λεπτα Ταισον.
Γκομες-Τευλορ-Μπαμπα-Σολε-Ταισον αριστερη πλευρα.
Και μετα θα απορουμε για το οβερ 3000 λεπτα Ταισον.
- Τρί 09 Ιουν 2026, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθίστε μη πάει Αγγλία
- Τρί 09 Ιουν 2026, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρησιμοποιεί ο γαβρος την πίεση που δέχεται ο ΠΑΟΚ στα σοσιαλ κάνει τον λαγό για να δίνει λεφτά ο ΠΑΟΚ που δεν υπάρχουν στην αγορά. Ναι ρε ΠΑΕ μπράβο που είσαι θύμα μια αρρωστημένης κατάστασης
Ακριβώς 100%.
Έγραψα και χτες γελάνε οι καραπαπαδες μαζί μας.
Και γνωρίζουν ότι και τον παίχτη να ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο αμπελ ειχε καταφερει να μην τον συμπαθουν αυτοι που μιλανε ιδια γλωσσα με αυτον. Μιλαμε για κατορθωμα οταν πας σε νεα δουλεια
Φυσιολογικό όταν είσαι βασικός και μετά χάνεις την θέση σου και ήσουν βασικός πριν μετά ξεκινάει η γκρίνια. Εγω πάντως την αγκαλιά του Τζολη δε θα την ξεχάσω ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή πριν κάποιον καιρό είχαμε εδώ το αν δεν μπορείς να πείσεις παίκτες σαν τον Μουρίκι να έρθουν παράτα το..και αν πληρώσεις έρχονται..
Τελικά αλήθεια ηταν..οντως τον έπεισε η Φενέρ με μόλις 15 εκατ.στη Μαγιόρκα..
Τελικά αλήθεια ηταν..οντως τον έπεισε η Φενέρ με μόλις 15 εκατ.στη Μαγιόρκα..
- Τετ 10 Ιουν 2026, 19:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Abel Ferreira enters the chat!smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 19:26 https://www.transfermarkt.gr/cesar-peix ... iner/63523
Γιαυτόν λέει η A bola
- Τετ 10 Ιουν 2026, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 19:26 https://www.transfermarkt.gr/cesar-peix ... iner/63523
Γιαυτόν λέει η A bola

#όχιάλλοmid-tableΠορτογαλίας
- Τετ 10 Ιουν 2026, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν υπάρχει σωτηρια
Εχει παιξει ο ΠΑΟΚ τετοια παιχνιδα φετος ειδικα στην ευρωπη και υπάρχουν "κριτικες" για τσουκου τσουκου μπολ ελλειψη εντασης οχι μοντερνο ποδοσφαιρο
Μια ομαδα που επαιξε π.χ την Μπετις και την Λιλ και την Λυων σε ολο το γηεπδο με κατοχη και με ρυθμο που λαχανιαζες που το εβλεπες ...
Εχει παιξει ο ΠΑΟΚ τετοια παιχνιδα φετος ειδικα στην ευρωπη και υπάρχουν "κριτικες" για τσουκου τσουκου μπολ ελλειψη εντασης οχι μοντερνο ποδοσφαιρο
Μια ομαδα που επαιξε π.χ την Μπετις και την Λιλ και την Λυων σε ολο το γηεπδο με κατοχη και με ρυθμο που λαχανιαζες που το εβλεπες ...