Αναζήτηση για περισσότερες από 1604 εγγραφές
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ποιος Τσιμικας μωρε;;; Ειμαστε σοβαροι;; Το παιδι ειναι χωμα. Στα ορια του παλαιμαχου ειναι. Μακρια απο εμας
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του Ερακοβιτς; 1.86 δεξιοποδαρος βλέπω αλλά κατεβάζει μπάλα; είναι καλύτερος στις κεφαλιές σε σχέση με αυτούς που έχουμε; Θα τον βάλει δεξί στόπερ ο προπονητής αντί του Κετζιορα πχ ή θα τον αλλάξει πλευρά και μετά θα μας φαινετε ότι δε μπορεί να κατεβάσει τη μπάλα;
Γιατί ...
Γιατί ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 07:10
- Jump to forum
- Jump to topic
1,60 παίκτης δε μου κάνει
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι μακαρι μακαρι,ολοκληρωμενο σεντερ μπακ σε καλη ηλικια.
Θυμίζει περίπτωση Ingason ( ρωσικό πρωτάθλημα καλή ηλικία σωματοδομή εν ενεργεία διεθνής)
Μακάρι να γίνει.
Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ίσως χρειαστούμε 3 καινούρια σεντερμπακ μιας και δεν θεωρώ σίγουρο πως θα ανανεώσει ο Kedziora ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι λεω να αρχισουμε να χαιρομαστε που η ομαδα εχει ξανα μετα απο καιρο 3ΑΔΑ φορ που μπορουν να βαλουν την μπαλα στα διχτυα και δεν ειναι μονο "μαχητες", "ανθεκτικοι στο ξυλο", "εργατες" κλπ κλπ κλπ
ΣΤΟΠΕΡ και ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ!!!
ΣΤΟΠΕΡ και ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ!!!
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κοτσαρης μεχρι ποτε εχει συμβολαιο;
- Δευ 22 Δεκ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνω 100% με GEOBILA
Αλλο τι θα θελαμε κ αλλο πως δενεται κ χτιζεται μια ΟΜΑΔΑ
εφ οσων ο coach δειχνει οτι εμπιστευεται κ στηριζει τους 2 φορ του ( τσαλωφ δυστυχως δν μετραει)
αν η ομαδα παρει αυτη τη χρονικη στιγμη ενα θεωρητικα κλασεις ανωτερο τους ,τοτε :
αυτοματα τους ακυρωνεις κ τους γ ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μηρ, βγες από το ακάουντ του Μπαρκαρούτσου!
@Μπαρκαρούτσος Πού είσαι ρε ψυχή να γουστάρουμε με την ομαδάρα μας στο μπάσκετ; Καλές γιορτές όπου κι αν είσαι.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέχρι το 2030.
- Τρί 23 Δεκ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 24 Δεκ 2025, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
παιδια ψαχνουμε καλους παιχτες.επειδη αρκετοι γραφετε για μητογλου εχετε ιδεα εννοω θυμαστε για τι ποδοσφαιριστη μιλαμε?αμπαλος που αν δεν ηταν στην χαρτινη ειναι για 5 κοκκινες τον χρονο.μακρια.και να ρωτησω οσους γνωριζουν.αν ειναι να παρω μητογλου γιατι να μην αρχισω να δινω χρονο σιγα σιγα στον ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 06:44
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα και χρονια πολλα σε ολους
απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη
καλες γιορτες
απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη
καλες γιορτες
- Τετ 24 Δεκ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Off topic. Πάνε φέρε αυτόν στα εξτρέμ. Είδα το ματς της Χαρτς με τη Ρέιντζερς και έκανε παπάδες.
https://www.transfermarkt.gr/alexandros-kyziridis/profil/spieler/586538
Πέρσι είδα απο κοντά στο γήπεδο της Hearts , το παιχνίδι με την Motherwell. Hταν σαν να έβλεπα 5χ5. Το επίπεδο τους είναι ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος τα Χριστούγεννα ας γίνει μία ιδιόμορφη συνάντηση του Κάρολου Ντίκενς με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, για να μην παγώσει στον δρόμο το κοριτσάκι με τα σπίρτα, για να μπει ο μολυβένιος στρατιώτης στο σπίτι κάθε φτωχού ή ορφανού παιδιού και για να γίνει καλά ο μικρός Τίμμυ.
Να μπει στο σπίτι μας ...
Να μπει στο σπίτι μας ...
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειχε γραψει και αρθρο αν θυμαμαι καλα, που εγραφε οτι αν ειχε εναν Εσιτι ο ΠΑΟΚ θα χτυπουσε πρωταθλημα..καλα πηγε αυτο!obanebane έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:38 Εσιτι,λες και ηταν γκόμενα μίλαγε το νούμερο για τις υπέροχες γάμπες του.