Αναζήτηση για περισσότερες από 1267 εγγραφές
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο χρόνος αποκατάστασης του οστικού οιδήματος ποικίλλει σημαντικά, από μερικές εβδομάδες για ήπιες περιπτώσεις (4-6 εβδομάδες) έως και 6-12 μήνες ή και περισσότερο για σοβαρότερες περιπτώσεις, ανάλογα με τη σοβαρότητα του τραυματισμού και την ανταπόκριση στη θεραπεία. Η πλήρης ανάρρωση απαιτεί την ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Γι'αυτό τους κάναμε πλάκα 

- Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
18 ετων.Demir έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:19 καλος η κακος δεν ξερω αλλα στην εθνικη με την οποια χθες καναμε πλακα και θα μπορουσαμε να βαλουμε 10 γκολ , δεν ηταν ουτε αποστολη
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλός παίκτης. Δεν νομίζω ότι είναι για τον Β.
Αρχικά για τον ΠΑΟΚ Β και αν - ευχής έργον - μας βγεί θα ανέβει στην πρώτη ομάδα.
Μεταγραφή ότι και να γίνει τελικά στην σωστή κατεύθυνση όπως και αυτή των Balde, Haruna,Prince,Ikobong, Παπαστυλιανού,Biasotto, Γραββάνης
18αρηδες που αν σου βγούνε ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη σου πω κλωνοποιεις τον ινιεστα με τοσα λεφτά.TwoDoubles έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:22 Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή

- Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ηξερα οτι εχουμε νομπελιστες εδω μεσα ρε μ@λ@κες.TwoDoubles έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:22 Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή
Νιωθω βλαχος πλεον.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε ρε παιδιά εμείς είμαστε οι κακοπροαίρετοι βάλτε μας ποινές καντε μας ΜΠΑΝ
Εσείς αγαπάτε πιο πολύ τον ΠΑΟΚ
Τι έγινε χθες τα 12 εκατομμύρια τα είδατε στο γήπεδο;;;; γιατί εγώ δεν τα είδα
Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή
Για να μην πούμε ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 06:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δυνατόν να εγκρίνετε προκλητικά nick name
mystakidikos?θα βγει ο άλλος σαββιδικος ο άλλος κατατσαριδικος κλπ? Τι να πω .... δελφινάριο θά γίνει το φόρουμ
- Τρί 09 Σεπ 2025, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα κανει διαφορα ο Μπρειθγουειτ;;
- Τρί 09 Σεπ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω από πού να αρχίσω.. 

- Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είμαι πρεζάκι καλοί μου άνθρωποι οπαδός είμαι και η ζωή με έσπρωξε εδώ να ζητιανεύω:΄
-Ένα φορ σας παρακαλώ να πάρω ένα πρωτάθλημα....
-Ένα φορ σας παρακαλώ να πάρω ένα πρωτάθλημα....
- Παρ 12 Σεπ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη δηλαδή ή θα εισαι κουλιερακης ή αχρηστος; Κατι ενδιαμεσο που θα ειναι χρησιμο στην ομαδα δεν υπάρχει;
Και το κρινατε ολοι αυτο απ'τα 40 λεπτα που επαιξε το παιδι;
Αλλα εδώ θα μου πεις εφαγε η μαρμαγκα το μπαλντε και ακομα δεν εχει καταλαβει κανεις γιατι
Ολοι ειχαν καταλαβει γιατι ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να αναφέρομαι σε σένα προσωπικά αδερφέvasgias έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 13:59 Κόλκας επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς αυτό που μου είπε στο διάδρομο των γαλλικών τυριών του σκλαβενίτη ο προσωπικός μου αγαπημένος κύριος Γ. Μίνος για παιχταρά τον Ιανουάριο.
Ξυς τα φρύδια σου με το γκασμα
Κι ο Κόλκας κι ο μινος και όλοι τους
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για την ΠΑΕ, θα πάει άκλαφτος.
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για να μπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπορεί να (ή θα) γίνει Τέλαρος. Απλά τα πράγματα.
Ο ΠΑΟΚτσής ή τουλάχιστον οι ΠΑΟΚτσήδες της δικής μου λογικής/παραφροσύνης ακόμα και τρεις Ευρωλίγκες να σηκώσει ο Τέλης, δεν ...
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για να μπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπορεί να (ή θα) γίνει Τέλαρος. Απλά τα πράγματα.
Ο ΠΑΟΚτσής ή τουλάχιστον οι ΠΑΟΚτσήδες της δικής μου λογικής/παραφροσύνης ακόμα και τρεις Ευρωλίγκες να σηκώσει ο Τέλης, δεν ...