Η αναζήτηση βρήκε 211 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
H sfinara λέει ότι δεν παίζει θέμα με Ζαφείρη. Πρώτη φορά που πιστεύω ότι λέει αλήθεια.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Jim_Chatz έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 22:53 Ελπίζω πως όχι, εκτός αν είναι κλεισμένο από όλες τις πλευρές.
Όχι άλλα σήριαλ
Για κλεισμένο λέω . Και εγώ δεν θέλω να ξανά ακούσω για διαπραγματεύσεις κτλπ
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι, ρεαλιστικά σκεπτόμενος, θέλω έναν παίχτη 1,5 επίπεδο πάνω από τον υπεραγαπημένο μου τον Στέφανο τον Σβάμπ. Και ει δυνατόν να έχει παρεμφερή προσωπικότητα. Κι ας είναι και 26, 27, 28. Κι ας δοθούν μόνο 3 ή 4 εκατομμύρια στην ομάδα του. Δε θα χαλαστώ ούτε στο ελάχιστο.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς, όλη αυτή η παραφιλολογια γύρω από τον Ζαφείρη που ξεκίνησε από αγνώστου εγκυρότητας οπαδικες σελίδες, μόνο κακό κάνει.
Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για Ζαφείρη και ...
Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για Ζαφείρη και ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δαχτυλος Τέλη το σκηνικό με Ζαφείρη, ή που θα εκτεθεί αν δεν τον φέρει ή που θα μείνει ρεστος και δεν θα προχωρήσουν οι μελέτες για το γήπεδο.
Ο μόνος τρόπος να προχωρήσει κάτι μεγάλο είναι να μην πηγαίνεις με την ίδια νοοτροπία.
Να σκέφτεσαι διαφορετικά και να προτείνεις λύσεις, συνιδιοκτησίας ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Λάθος διατύπωση είναι, αυτό που ισχύει είναι αυτό που λέει ο bane.
Ο παίκτης έχει συμβόλαιο 2.8Μ τον χρόνο, εμείς θα καλύψουμε το 1.8Μ.
Ο παίκτης έχει συμβόλαιο 2.8Μ τον χρόνο, εμείς θα καλύψουμε το 1.8Μ.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως κανένας Αρδ δεν λέει ότι είναι κοντά ποσο μάλλον ότι θα κλείσει τόσο άμεσα. Ίσα ίσα μιλάνε για δύσκολη περίπτωση, ευκαιρίες Αυγούστου κτλπ. Ξέρουμε πολύ καλά πως κάτι Μποβε κατέληξαν σε Μπακαγιοκο ελεύθερο
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι 24, μέσες άκρες, λένε πως ΟΚ προσπαθήσαμε, απίθανο να γίνει... για κάποιο λόγο πιστεύω πως είναι και οι κοντινότεροι στην πραγματικότητα
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Να γράψω κι εγώ αυτά που έμαθα. Τα δημοσιεύματα είναι ακόμη λίγο πίσω. Οι Τσέχοι ζήτησαν 12,5 εκ κι εμείς φθάνουμε !!;;; στα 11.. Ο παίκτης πιέζει και στο τέλος θεωρώ ότι αν ο Σαββιδης δεν κάνει πίσω θα γίνει.
Ειδομεν..
Αν γίνει πάντως λέει πολλά για το πόσο δυνατός σκακιστής είναι ο Ιβαν..
Ειδομεν..
Αν γίνει πάντως λέει πολλά για το πόσο δυνατός σκακιστής είναι ο Ιβαν..
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ειχαν χιουμορ θα τον φωναζαν πισω πριν μπει στο αεροπλανο. 

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δώστε και ένα μικρό ποσοστό πχ 5% να τελειώνουμε. Αυτη η υπόθεση δεν έπρεπε να βγει στην φόρα δυστυχώς, γιατί σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης ξέρουμε τι θα γίνει και τι θα γραφτεί από τους καλοθελητες. Μόνο το αίσιο τέλος θα μας γλυκάνει και θα ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε βιάζεσαι και μπορεί να σου γυρίσει η φάπαDimitris_L4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:37 Το μονο θετικο απο τη φαπα με τν Ζαφειρη ειναι οτι αυτα τα φραγκα ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πεσουν για την ενισχυση της ομαδας!!
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Να ρωτήσω κάτι ο Ζαφείρης έχει γυναίκα το παιδί ή να ετοιμάζονται οι Σαλονικιες για το γνωστό κόλπο γκροσο?
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοσκιτσης λεει πάμε για 2 χαφ και για δεύτερο παίζει δυνατά του λοκονγκα
Εντάξει, έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε τελείως :D
Και Ζαφείρη και Λοκόνγκα; Μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Πάντως και ο Βέλγος είναι καλός παίχτης, στο στυλ είναι πολύ κοντά με τον Glen Camara.
Μετρονόμος ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοσκιτσης λεει πάμε για 2 χαφ και για δεύτερο παίζει δυνατά του λοκονγκα
Εντάξει, έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε τελείως :D
Και Ζαφείρη και Λοκόνγκα; Μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Πάντως και ο Βέλγος είναι καλός παίχτης, στο στυλ είναι πολύ κοντά με τον Glen Camara ...