Η αναζήτηση βρήκε 782 εγγραφές
- Τετ 08 Απρ 2026, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα (Προκριση τελικο)
Το ονειρο δεν βγηκε ακριβως, αλλα το αποτελεσμα δεδομενο. Δεν σταματησα να πιστευω ποτε στην ομαδα ΠΟΥ στο δευτερο ημιχρονο του πρωτου αγωνα στο Παλατακι ενιωσα πως μπορουμε πραγματικα να το σηκωσουμε απεναντι στην αφροκρεμα της ACB.
Εκατσα μολις και ειδα το τελευταιο δεκαλεπτο στα πολυ γρηγορα ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτομαι απο τωρα την γκρινια για τα εισιτηρια, οταν εδω μεσα τα μετρουσαμε 1-1 να φευγουν πριν μια εβδομαδα. Νομιζω πως θα ακολουθηθει ακριβως η ιδια πολιτικη με τα ημιτελικα και την προτεραιοτητα στους κατοχους διαρκειας.
Το Παλατακι θα ζησει πολυ μεγαλες στιγμες.
Και δεν αναφερομαι καν στο ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πατ-Μπεβ:
https://paoktoday.gr/basket/patrik-beverli-den-boro-na-to-perigrapso-me-lexeis/
(το τέλος των δηλώσεών του δεν το έχει στο videακι ..; )
Θα ήθελες να μας πεις τι συνέβη μετά το παιχνίδι με τον προπονητή της Μούρθια;
«Είτε κερδίζεις είτε χάνεις, πηγαίνεις να σφίξεις το χέρι του προπονητή ...
https://paoktoday.gr/basket/patrik-beverli-den-boro-na-to-perigrapso-me-lexeis/
(το τέλος των δηλώσεών του δεν το έχει στο videακι ..; )
Θα ήθελες να μας πεις τι συνέβη μετά το παιχνίδι με τον προπονητή της Μούρθια;
«Είτε κερδίζεις είτε χάνεις, πηγαίνεις να σφίξεις το χέρι του προπονητή ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρουν σε ανακοίνωση:
«Μετά από μια ακόμα ιστορική πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό,υποδεχόμαστε την ομάδα μπάσκετ στις 19:26 στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!»
«Μετά από μια ακόμα ιστορική πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό,υποδεχόμαστε την ομάδα μπάσκετ στις 19:26 στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!»
- Πέμ 09 Απρ 2026, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή ακούω κάτι αστεία για μη εφικτή αναβολή, η ΚΑΕ να απαιτήσει να αναβληθεί το ενδιάμεσο ματς με Μαρούσι, όπως αναβάλλεται κάθε χρόνο το πρωτάθλημα για να παίξουν τελικούς οι βρικόλακες.
Άντε για να κόβονται οι εξυπνάδες σιγά σιγά.
Άντε για να κόβονται οι εξυπνάδες σιγά σιγά.
- Πέμ 09 Απρ 2026, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι πραγματικα απιστευτο το γεγονος πως ουτε στο cosmote tv replay μπορεις να δεις τις τελευταιες επιθεσεις του αγωνα, ουτε το καναλι της ΕΡΤ στο youtube εχει ανεβασει τον αγωνα Η ΑΚΟΜΑ-ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.
Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα πουθενα.
παρων θα ειμαι Μπαρκα, διαζωμα 112 το διαρκειας ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι πραγματικα απιστευτο το γεγονος πως ουτε στο cosmote tv replay μπορεις να δεις τις τελευταιες επιθεσεις του αγωνα, ουτε το καναλι της ΕΡΤ στο youtube εχει ανεβασει τον αγωνα Η ΑΚΟΜΑ-ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.
Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα πουθενα.
παρων θα ειμαι Μπαρκα, διαζωμα 112 το διαρκειας ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως μέτοχος και κάτοχος διαρκείας του μπασκετικού ΠΑΟΚ δηλώνω υπερήφανος για τα παιδιά μας που ξεφτίλισαν τα κοράκια και πήγανε στον τελικό
Δίπλα υπερήφανος για αυτά τα ΠΑΟΚτσακια που πήγαν μέχρι εκεί σηκώσανε φωτογραφίες τους πέτσωσαν και επέστρεψαν με
Την πρόκριση
Δεν μου αρέσει η σιγή της ΠΑΕ ...
Δίπλα υπερήφανος για αυτά τα ΠΑΟΚτσακια που πήγαν μέχρι εκεί σηκώσανε φωτογραφίες τους πέτσωσαν και επέστρεψαν με
Την πρόκριση
Δεν μου αρέσει η σιγή της ΠΑΕ ...
- Παρ 10 Απρ 2026, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως εγώ ακόμη δεν το έχω βάλει καλά στο μυαλό μου ότι πήραμε εμείς την πρόκριση.. :o
Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, οι διαιτητές είχαν καταπιεί την σφυρίχτρα τους. Σε 5 ή 6 δικές μας επιθέσεις δεν έδωσαν καθαρά φάουλ σε μπασιματα, σουτ, τράβηγμα στο σορτσάκι κλπ. Σε Ταϊρι, Μελβιν..
Σκέφτηκα ...
Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, οι διαιτητές είχαν καταπιεί την σφυρίχτρα τους. Σε 5 ή 6 δικές μας επιθέσεις δεν έδωσαν καθαρά φάουλ σε μπασιματα, σουτ, τράβηγμα στο σορτσάκι κλπ. Σε Ταϊρι, Μελβιν..
Σκέφτηκα ...
- Παρ 10 Απρ 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Βαλτε στο 8:37 της 3ης περιοδου.Ο ντετζουλιους τραβει το σορτσακι του Ταιρι
παρατεταμενα .Το ...
- Δευ 13 Απρ 2026, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FEC 2025-26
Ορίστηκε βλέπω και η ώρα του δεύτερου τελικού στο Μπιλμπάο 21.00 ώρα!
- Τρί 14 Απρ 2026, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Euroleague θα συνεδριάσει στις 16:00, εκεί που θα «κλειδώσουν» οι 20 ομάδες με το ίδιο format και τη νέα σεζόν.
Οι αλλαγές στη διοργάνωση μπαίνουν στην άκρη προς το παρόν και όλα δείχνουν πως θα τεθούν σε λειτουργία από την περίοδο 2027-28, με την Euroleague να συνεχίζει ...
Οι αλλαγές στη διοργάνωση μπαίνουν στην άκρη προς το παρόν και όλα δείχνουν πως θα τεθούν σε λειτουργία από την περίοδο 2027-28, με την Euroleague να συνεχίζει ...
- Παρ 17 Απρ 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα σχόλια ένας με λέει ότι με Murcia γινόταν. Τώρα όχι.
Περίεργο με φαίνεται, αλλά δεν μυρίζομαι δολιοφθορά ΚΑΕ. Λογικά ή πρόβλημα της ΚΑΕ, ή πρόβλημα της Ticketmaster.
Περίεργο με φαίνεται, αλλά δεν μυρίζομαι δολιοφθορά ΚΑΕ. Λογικά ή πρόβλημα της ΚΑΕ, ή πρόβλημα της Ticketmaster.
- Παρ 17 Απρ 2026, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
ΝΑΙ αποσύνδεση απο το gov κι επανασύνδεση, χειροκίνητο κωδικό και μπήκε! ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
(ευτυχώς έχω κάτι άλλο αγωνιστικό που θα με απασχολήσει ΠΣΚ οπότε η Τετάρτη θα ρθει πιο κοντά)