Η αναζήτηση βρήκε 781 εγγραφές
- Δευ 15 Σεπ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Επιτρέπεται ο ρατσισμός στο φόρουμ; Στο οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ;
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!
γνωμη για perplexity για μη-επαγγελματικη χρηση?
Perplexity πολύ καλό, ειδικά το Pro. Και για επαγγελματική (χρησιμοποιεί όλα τα μοντέλα που έχουν αναφερθεί) και για μη επαγγελματική (μου χρησιμεύει σε σημείο εξάρτησης, από διοργάνωση ταξιδιού με διαφορετικά μεταφορικά μέσα και σύγκριση ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
Ε δεν θα έχει πλακα εδω? Αρχιζω εγω μπασκετικα. Μελβιν σε αποκαλεσα Ραφαελ Αντισον και η κωλοτουμπα εφτασε σε επιπεδο Ολυμπιακων αγωνων!
- Σάβ 04 Απρ 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II
Από την τελευταία ταινία του Τζιμ Τζάρμους
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
Γεια χαρά στους φίλους του ΝΒΑ, ήπια χτες φραπέδες και έκατσα και είδα 3 ματς, Εννοείται το Νέα Υόρκη - Κλίβελαντ, ότι πρόλαβα από το Μιλγουόκι- Ουάσιγκτον και το πρωί με οδοντογλυφίδες στα μάτια είδα και κάμποσο από το Ντάλας - Σαν Αντόνιο. Όλη η Αμερική χτες ασχολιόταν με το τελευταίο, λόγω ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Για την Μπιλμπαο δεν ειμαι σιγουρος, αλλα για την χαρτινη στο υπογραφω.
- Σάβ 28 Φεβ 2026, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
@Σουριναμέζος σίγουρα δεν είναι παπατζα. Αλλιώς θα ακυρωναμε όλους τους ευρωπαϊκούς τίτλους ( συλλογικούς και εθνικούς) . Απλά είναι διαφορετικό είδος πρωταθλητισμού που δεν βασίζεται στις συνολικές βαθμολογίες all vs all αλλά σε νοκ άουτ παιχνίδια που όλα μπορεί να συμβούν σε ένα βράδυ.
Σε ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε γαμημενοι βαζελοι γαμω την Κηφισιά σας ,δώστε εισιτήρια όπου γουστάρετε εκτός απο τους ΠΑΟΚτσηδες,θα σας ξεκωλιασουμε όπως εσείς επιλέξετε, κατακάθια γαμω την Αθήνα σας.
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 13 Μαρ 2026, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι αυτό με τους κακούς γονείς συζητήσιμο είναι . Ζούμε σε μια εποχή που υπάρχουν οικογένειες που οι γονείς δουλεύουν 12ωρα για να επιβιώσουν και τα παιδιά μεγαλώνουν στον αυτόματο. Είναι πολύ πιο σύνθετο το πρόβλημα από το ότι απλά υπάρχουν αδιάφοροι γονείς πλέον .
Μέχρι ενός σημείου ισχύει ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτο που γινεται στο ΣΕΦ ειναι Α Η ΔΙ Α
3ο δεκαλεπτο και οι βολες ειναι 16-1
30 λεπτα μπασκετ η φενερ εχει παρει ΜΙΑ βολη
3ο δεκαλεπτο και οι βολες ειναι 16-1
30 λεπτα μπασκετ η φενερ εχει παρει ΜΙΑ βολη
- Τρί 17 Μαρ 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξαιρετικο το προτζεκτ της Κλουζ τα τελευταια ετη, εχασε στο νημα μεσα στην Τουρκια απο την Μπαχτσεσεχιρ κι αποκλειστηκε στα προημητελικα του Eurocup. Θα μπορουσε να κανει το μπαμ.
Να σημειωσουμε και το παραλογο της διοργανωσης εδω, να εχει 18!! ματς στους ομιλους, να ματωνεις 18 ολοκληρους ...
- Τετ 18 Μαρ 2026, 09:02
- Jump to forum
- Jump to topic
φέρνει φοβερούς αμερικανούς. πρέπει να βλέπουμε αν υπάρχουν κάποιοι που στέκονται ευρωλίγκα και να ορμάμε έγκαιρα.Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 20:03 Εξαιρετικο το προτζεκτ της Κλουζ τα τελευταια ετη, εχασε στο νημα μεσα στην Τουρκια απο την Μπαχτσεσεχιρ κι αποκλειστηκε στα προημητελικα του Eurocup. Θα μπορουσε να κανει το μπαμ.