Η αναζήτηση βρήκε 782 εγγραφές
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Ο γκρει ότι και να λέμε είναι τρομερή λύση στο 4 . Αμυντικά τρομερό εκτόπισμα , επιθετικά τίμιος . Επίπεδο ομάδας Ευρωλίγκας εκτός 10 αδας. Ειδικα επειδή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από χουγκαζ, κολλάνε πολύ στο 4 . Μακάρι
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
έλα να διαφωνήσουμε:
1. ο Wiley δεν είναι παίκτης παγκίτης. Είναι starter C. Τον αλλο που λες δεν τον ξέρω αλλά για Γιούγκο με τριποντάκια μου κάνει, ας το πάρεις αυτό από το 4αρι σου.
2. Επειδή ο Φόστερ μπορεί να κατέβει στο 3 σε χαμηλά σχήματα, και είναι Lethal shooter από τις 45 και τις γωνίες ...
1. ο Wiley δεν είναι παίκτης παγκίτης. Είναι starter C. Τον αλλο που λες δεν τον ξέρω αλλά για Γιούγκο με τριποντάκια μου κάνει, ας το πάρεις αυτό από το 4αρι σου.
2. Επειδή ο Φόστερ μπορεί να κατέβει στο 3 σε χαμηλά σχήματα, και είναι Lethal shooter από τις 45 και τις γωνίες ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
KalamarGiannis
Με δεδομένο, από όσο ακούγεται, ότι Καλαθης, Ναζ έχουν κλείσει και ότι στον άσο μπορεί να βοηθήσει και ο Ταϊρί το σκέφτομαι έτσι.Επίσης για να έχει ουσία η απόκτηση Μπαζινα πρέπει να παίρνει κι αυτός μερικά αγωνιστικά λεπτά. Εάν έρθει και ξένος παικταράς άσος ούτε ο Ναζ θα βρίσκει ...
Με δεδομένο, από όσο ακούγεται, ότι Καλαθης, Ναζ έχουν κλείσει και ότι στον άσο μπορεί να βοηθήσει και ο Ταϊρί το σκέφτομαι έτσι.Επίσης για να έχει ουσία η απόκτηση Μπαζινα πρέπει να παίρνει κι αυτός μερικά αγωνιστικά λεπτά. Εάν έρθει και ξένος παικταράς άσος ούτε ο Ναζ θα βρίσκει ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλαούντιο Κολντεμπέλα...Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 13:24 Είναι ο Κένεθ Μπαρλοου ο τελευταίος ξένος παίκτης που έπαιξε τρία συναπτά έτη στον ΠΑΟΚ;
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Update:
Πλέον με bold οι σίγουροι:
1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Παγιόλα;/Λορεντζο Μπράουν;/Μπέβερλι;), Καλάθης; , Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - Φόστερ ,Tyree, ΝΜΛ, (Νικ Μπαμπ;)
3 - ΞΕΝΟΣ 2 (Κλαϊμπερν;), Περσιδης , (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 3+ΞΕΝΟΣ 4 (D.Alston; Gray;), Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 5(Willey;), (Παπαγιάννης;) , Μουρ ...
Πλέον με bold οι σίγουροι:
1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Παγιόλα;/Λορεντζο Μπράουν;/Μπέβερλι;), Καλάθης; , Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - Φόστερ ,Tyree, ΝΜΛ, (Νικ Μπαμπ;)
3 - ΞΕΝΟΣ 2 (Κλαϊμπερν;), Περσιδης , (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 3+ΞΕΝΟΣ 4 (D.Alston; Gray;), Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 5(Willey;), (Παπαγιάννης;) , Μουρ ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο θεωρητικα 13-14-15ος παιχτης σου θα παιρνει το χρονο 200Κ.ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 650.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τον Προμηθέα, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα έχει να λάβει 850.000 ευρώ σε βάθος τετραετίας.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
800K για τις ακαδημίες και χτυπάνε τον Σπανό της 10.
Καμία πρόταση για Πρέλεβιτς, για GM δεν γνωρίζει επαφές με Κοντεμπέλα / Σάβιτς.
Μπορεί να μείνει ο Γιαννακίδης, υπάρχει θέμα με προσθήκη στο σταφ των Κώστα Χαραλαμπίδη και Λημνιάτη.
Η barca συμπληρώνει 100 χρόνια στο μπάσκετ, ο Τρινκιέρι τους ...
Καμία πρόταση για Πρέλεβιτς, για GM δεν γνωρίζει επαφές με Κοντεμπέλα / Σάβιτς.
Μπορεί να μείνει ο Γιαννακίδης, υπάρχει θέμα με προσθήκη στο σταφ των Κώστα Χαραλαμπίδη και Λημνιάτη.
Η barca συμπληρώνει 100 χρόνια στο μπάσκετ, ο Τρινκιέρι τους ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρρωστάκια δευτερόλεπτο δεν έχετε χάσει απο την εκπομπή.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε αφήστε και τίποτα να πούμε και εμείς 

- Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
είπε ψάχνουν για 2 θυγατρικές.
Εκεί οι ομάδες που θα εξαγοράσεις θα χουν και τα γήπεδά τους...
Από ονόματα πάντως πετάχτηκαν τα πάντα!
Σορτς, Κέβιν Πόρτερ, Τζέιμς, Χλίνασον, Μήτογλου, Τολιόπουλος, και πολλούς άλλους. Φαντασία καλπάζουσα...
Μένω στο ότι προσεγγίσαμε ξανά Τζεκίρι αν τον αφήσει η ...
Εκεί οι ομάδες που θα εξαγοράσεις θα χουν και τα γήπεδά τους...
Από ονόματα πάντως πετάχτηκαν τα πάντα!
Σορτς, Κέβιν Πόρτερ, Τζέιμς, Χλίνασον, Μήτογλου, Τολιόπουλος, και πολλούς άλλους. Φαντασία καλπάζουσα...
Μένω στο ότι προσεγγίσαμε ξανά Τζεκίρι αν τον αφήσει η ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
To Gray-Chougaz αλληλοσυμπληρωνεται παρα πολυ καλα.
Τοπ combo για Eurocup.
Για Ευρωλιγκα ουτε καν, χρειαζεσαι κατι καλυτερο ως 1ο.
Συμφωνώ αν και μου αρέσει αρκετά ο Γκρει. Βέβαια εγώ είμαι και ψιλο άσχετος με το άθλημα
Για εμάς τους άσχετους λοιπόν, ξέρουμε μέχρι πότε θα ξεκαθαρίσει τι θα ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 02:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως σημερα που έβλεπα το κουλα-σκουληκι, ο Νουα είναι πολυ πιο ολοκληρωμένος παίκτης απο τον Γκρέι. Έχει και το σουτ.
Να ειμαι ειλικρινής, ο Μπράουν του Χαρτιου πιο πολυ μου αρεσει απο τον Γκρέι. Απίστευτα αθλητικός, πηδαει στον Θεο, πιστευω θα κανει παπαδες με Καλαθη. Σε καλυτερα ηλικια, μολις ...
Να ειμαι ειλικρινής, ο Μπράουν του Χαρτιου πιο πολυ μου αρεσει απο τον Γκρέι. Απίστευτα αθλητικός, πηδαει στον Θεο, πιστευω θα κανει παπαδες με Καλαθη. Σε καλυτερα ηλικια, μολις ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Σύμφωνα με Κλείτο λοιπόν (που άκουσα κι εγώ χθες) έχουμε:
1. Ξένος, Καλάθης, Μπαζίνας
2. Φόστερ, Ναζ
3. Ξένος, Ξένος, Περσίδης
4. Ξένος, Χουγκάζ
5. Ξένος, Μουρ
7 ξένοι και δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνει ο Ταϊρί
Άρα χρειαζόμαστε σίγουρα κάποιον ακόμα Έλληνα στο 4-5. Ζούγρης; Ποιος άλλος υπάρχει που ...
1. Ξένος, Καλάθης, Μπαζίνας
2. Φόστερ, Ναζ
3. Ξένος, Ξένος, Περσίδης
4. Ξένος, Χουγκάζ
5. Ξένος, Μουρ
7 ξένοι και δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνει ο Ταϊρί
Άρα χρειαζόμαστε σίγουρα κάποιον ακόμα Έλληνα στο 4-5. Ζούγρης; Ποιος άλλος υπάρχει που ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Βαλένθια ειναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα λεφτα δεν παιζουν μπασκετ απαραίτητα. Με 2.5+ φορες μικρότερο μπάτζετ απο τον Βαζελο, έπαιξε πολυ πιο ολοκληρωμένο μπάσκετ παρά την απειρία τους. Γι αυτό, θα ηθελα και εγω να δω και πιο ψαγμένες επιλογές.
Τα τελευταία 6 χρόνια έχει τερματίσει στην ACB ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια φτώχειας που έχουν δει τα μάτια μας Μπάλαμπαν και Μιλισάβλιεβιτς να θεωρούμε πιθανό στόχο κάθε παίκτη που δεν σκοντάφτε μόνος του.
Μια χαρά παίχτης ήταν ο Μιλισάβλιεβιτς! Απλά ο αντικαταστάτης του ήταν τεράστιος παιχταράς και ηγέτης που έκανε το Παλατάκι να ...