Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Το παράλογο της υπόθεσης στην αλλαγή ιδιοκτησίας είναι ότι τωρα είναι που σιγά σιγά βλέπουμε τη νοοτροπία νικητή που βγάζει αυτό το τμήμα. Απόρροια της διοίκησης σου (εννοώντας του τρόπου που διοικείς και ο,τι άλλο κανείς ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ)
Το καλυτερο ξεκινημα του μπασκετικου ΠΑΟΚ εδω και πολυ καιρο, μετα την χθεσινη νικη στα Λιοσια επι της πλουσιας μπανΑΕΚ η ομαδα πηγε για μπριζολες και πεταξε πισω στην βαση της.
Τα λογια θα ειναι και παλι λιγα για αυτο το συνολο, refuse to lose, σε σπουδαια επιθετικη βραδια απεναντι σε μια πραγματικα πολυ καλη ομαδα - ισως την ...
Ναι κυρωις οι πρωτοι παιζουν μεταξυ τους. Μπορω να πω πως ειμαστε και τυχεροι καθως αλλοι ομιλοι θα εχουν και 3 πρωτους απο την 1η φαση. Αρα Μπιλμπαο-ΠΑΟΚ και παμε για ρεβανς.
Βεβαια, οι δυο πρωτοι περνανε στα προημιτελικα. Παντα μιλαμε για στοχο τις πρωτες θεσεις.
Τα λογια θα ειναι και παλι λιγα για αυτο το συνολο, refuse to lose, σε σπουδαια επιθετικη βραδια απεναντι σε μια πραγματικα πολυ καλη ομαδα - ισως την ...
Εχει! Εγω στελνω εμαιλ με ολα τα στοιχεια μου και του παιδιου και σε 1 ωρα μαξιμουμ μου απαντουν με ενα link για να πληρωσω. Με αυτον τον τροπο αποφευγω να πληρωσω την προμηθεια του ticketmaster!
Τα παιδιά μέχρι 5 ετών (γεννηθέντες μέχρι και 1/1/2020) δικαιούνται δωρεάν είσοδο στο γήπεδο, εφόσον ...
Μονο νικη, αναγκαστικα. Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα. Ολοι οι δρομοι οδηγουν στο Παλατι. Απο εχθες, μας δινουν στοιχηματικα το φαβορι της διοργανωσης (μετα τα νεα με τον νεο ιδιοκτητη) Δεν υπαρχει καποιο νοημα εαν δεν κερδισουμε σημερα.