Η αναζήτηση βρήκε 795 εγγραφές

Return

από Maurice_Escargot
Κυρ 10 Μάιος 2026, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Ξεχωρα απο τον Μπαζινα.

από Maurice_Escargot
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Ωχ, η Τριτση γεμισε ηδη influencers.
από Maurice_Escargot
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως παρακαλάω να μας έχουν εμάς τους 4492 περσινους σε προτεραιότητα για τα διαρκείας οταν κυκλοφορήσουν.
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 05:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Μπορεί να θέλει να κάνει γηπεδο ιδιόκτητο, 20000 θέσεων καλύτερο από το ΟΑΚΑ και της Βαλένθια. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο.

Το PAOK Sports Arena ακόμα και με καλό λίφτινγκ έχει όρια. Και είναι μια αλήθεια ότι εάν δεν κάνει κάτι ο Μυστακίδης η κάποιος αλλος, ο ΑΣ ...
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Το πλάνο για το Παλατάκι υπάρχει. Αύξηση χωρητικότητας από 8000 στις 10παρα. Από άποψη χωρητικότητας, είναι φανταστικό νούμερο για περιπτωση μη δημιουργίας νέου γηπέδου.

Είμαι επίσης βέβαιος πως εάν επέλθει η συμφωνία με τον. ΑΣ για την χρήση, ζητήματα καθαριότητα και αριθμός πορτών εισόδου θ είναι ...
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τόνυ Πάρκερ έχει σκοπό να προπονει αυτός την Βιλερμπάν και να μείνει στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα από το 2021 είναι License A shareholder.

Η φήμη περί ΝΒΑ Europe υπήρχε από τον Οκτώβριο ενώ ο ίδιος ο Πάρκερ (που είναι και ιδιοκτήτης της) φέρεται να έχει δυσαρεστηθεί με την Ευρωλίγκα αλλά μεταξύ μας ...
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Σήμερα, τις πιθανότητες να παίξουμε Ευρωλίγκα 25 Σεπτεμβρίου του 2026 τις βάζω πάνω από το 50%.
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Κύβο θα έχεις ακόμη και χωρίς συμφωνία. Τα ντισκοLED φώτα τα βάλανε από μόνοι τους. Τις θέσεις στο 3ο διάζωμα τις ξηλώνουν μόνοι τους σταδιακά. Δεν θα ρωτήσουν τον ΑΣ αν φτάσουν σε αυτό το σημείο (που δεν θα φτάσουν)

Προπονητικό θα έχεις. (αμήν)

Το θέμα είναι να έχεις συμφωνία για να κανεις ...
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Παραίτηση Οικονομίδη από την ΚΑΕ.
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Ειτε ο Μυστακιδης που ειδε τα δυο ματς δια ζωσης δεν μπορεσε να πιστεψει πως χασαμε το FEC,

η οι νοοτροπιες τους δεν χωρουσαν στο ιδιο κτιριο.

Ευχαριστουμε τον Νικο για την στηριξη του στο αγωνιστικο με την παρουσια στον παγκο σε ολα τα παιχνιδια αλλα και τις πολλες παραλληλες δραστηριοτητες του ...
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Με την διαιτησια στο Μπιλμπαο (που εγω δεν ειμαι καν στην μεριδα κοσμου που θεωρει οτι ηταν 100-0) αλλα και στο Παλατακι και δεν κουνηθηκε φυλλο απο την ΚΑΕ, αυτο παει πολυ, δεν το καταλαβα γιατι επρεπε να κρατησουμε τοσο ηπιο προφιλ.

Ο Μυστακιδης με αυτην την κινηση μαλλον δειχνει οτι διορθωνει ...
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος κάνει την σκέψη σαν κι εμένα ότι θα ανακοίνωναν τις απολύσεις τον Ιούνιο αλλά το έκαναν τώρα γιατί αποφάσισαν να αυτοαπολυθουν σήμερα;
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Επιστολες με μνησικακία, αυτοπροβολή και επιδίωξη ρεβανσισμου μιλώντας στον κόσμο ως πολιτικάντηδες. Και να θέλεις να τους πάρεις στα σοβαρά δεν μπορείς. Γιατί έχει ένα ενδιαφέρον να μάθεις τι μπορεί να συμβαίνει στο παρασκήνιο που μπορεί να σπιλευει την "ενότητα" Μου φαίνεται κι αυτή η λέξη πολύ ...
από Maurice_Escargot
Τρί 12 Μάιος 2026, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Andrea Trinchieri

Aπο τους επικεφαλεις των Ακαδημιων της Κρεμονα ο Τρινκιερι, στην Ρωμη.

https://sportando.basketball/vanoli-cre ... rinchieri/
από Maurice_Escargot
Τρί 12 Μάιος 2026, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Ενθεν κακειθεν ολα επρεπε να γινουν μετα το περας της αγωνιστικης σεζον. Λαθος και απο τις δυο πλευρες και μεγα επικοινωνιακο φαουλ.

Επισης, αλλο GM (Μπουντουρης), αλλο (Vice) Director σε ΔΣ που οσοι γνωριζουν απο business structures ειναι πολλες φορες (οχι παντα) γλαστρες. Μονο ο GM και τα ...