Χατζοπουλος φωνάζει ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΊΜΑΙ ΧΆΛΙΑ στον Σλαφτσακη κι εκείνος γελάει.
Τους έχουμε λέμε.
Η αναζήτηση βρήκε 795 εγγραφές
- Τετ 22 Απρ 2026, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1
Χοροζοφ όλα τα σφυρίγματα του στο τρίτο εναντίον ΠΑΟΚ
- Τετ 22 Απρ 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να πρωτοπουμε για τον σημερινό αγώνα. Σε μια ατελειωτα βροχερή Τετάρτη κόσμος κάθε ηλικίας βρέθηκε στο γήπεδο και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα γιορτινή, καυτή, νοσταλγική, αγαπησιαρικη, πολλά επίθετα μπορούν να χωρέσουν στην σημερινή εικόνα του γηπέδου. 7 650 τα μαγικά QR codes που χτυπήθηκαν ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2025-26
Nα που η Θεα Τιγρη θα εκπληρωσει την ευχη του Μιλισιτς. Θα μας βρουν μπροστα τους ξανα! Μα αυτην την φορα, ως 6οι.
- Τετ 22 Απρ 2026, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω κουράγιο να γράψω τώρα νομίζω τα έδωσα όλα από την κερκίδα, θα πάθουμε και τίποτα νέα παιδιά είμαστε! 😂
Ειμαι 33, ειχα να φωναξω τοσο απο το ΠΑΟΚ-Φενερμπαχτσε οταν ημουν 18. Κεφαλι καζανι τωρα.
Δεν μου το ειχα, σοβαρα!
Σπικαζ στην FIBA εκανε ο μεγαλος ΠΑΟΚτσης Josh Bett.
Μολις ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παντελής Μπούτσκος
Ολα τα εχουμε πει, για την υπερβαση αυτη που κανεις μεχρι σημερα, την θεληση μας να εχουμε την τιμη να βρισκεσαι στον παγκο μας του χρονου σε ρολο οχι 1ου κοουτς.
ΑΛΛΑ
απο σημερα, απο το τελευταιο ταιμ αουτ του αγωνα, 2.2 δευτερα πριν το τελος,
εισαι ο κοουτς της σεζον στην Ελλαδα για το 2025 ...
ΑΛΛΑ
απο σημερα, απο το τελευταιο ταιμ αουτ του αγωνα, 2.2 δευτερα πριν το τελος,
εισαι ο κοουτς της σεζον στην Ελλαδα για το 2025 ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Patrick Beverley
Πως τους μαμησες ετσι? Δυο κλασεις πανω μπασκετικα απο ολους, εκτος απο τον Hilliard, απο αυτον εισαι μια κλαση πανω.
- Τετ 22 Απρ 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι τηλεοπτικες μεταδοσεις δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικη ηχητικη παιδια, βλεπω τωρα φασεις και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Σημερα ειδα Ισπανους να κλεινουν τα αυτια τους απο την φασαρια. Πανε τα παλια τα χρονια που οι στο σπικαζ δεν ακουγαν τον Χ-Ψ Βοιτσιδη στον παγκο και ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Београдска арена
Žalgiris Arena
PAOK Sports Arena
κανενα ΣΕΦ και Telekom Center που βαζουν τους πληρωμενους συνδεσμιτες πισω απο παγκους αντιπαλων και φωναζουν μονο σε επιθεσεις και σερι ποντων.
https://i.postimg.cc/C1ZghtRJ/HGip-Rm-CXk-AAedhy.jpg
https://i.postimg.cc/NMycsVKV/HGkuj-E8XMAA1ww-O ...
Žalgiris Arena
PAOK Sports Arena
κανενα ΣΕΦ και Telekom Center που βαζουν τους πληρωμενους συνδεσμιτες πισω απο παγκους αντιπαλων και φωναζουν μονο σε επιθεσεις και σερι ποντων.
https://i.postimg.cc/C1ZghtRJ/HGip-Rm-CXk-AAedhy.jpg
https://i.postimg.cc/NMycsVKV/HGkuj-E8XMAA1ww-O ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2025-26
Εχετε δικιο παιδια. Δεν θυμομουν την διαφορα ποντων του Αρη εναντι του Περιστεριου.
Οπως και να εχει, εαν χασουμε εμεις, η κερδισει η ΑΕΚ τον Γαυρο, τοτε διασταυρωνομαστε με τον Αρη, εαν αυτος κερδισει τον Πανιωνιο.
Οπως και να εχει, εαν χασουμε εμεις, η κερδισει η ΑΕΚ τον Γαυρο, τοτε διασταυρωνομαστε με τον Αρη, εαν αυτος κερδισει τον Πανιωνιο.
- Πέμ 23 Απρ 2026, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
It wasn't like last year, not even close. The Palataki Arena in Thessaloniki presented a radically different image this Wednesday compared to last season's final, which was incredibly hostile, with a practically unbreathable atmosphere. This time, the atmosphere was completely different. Heated ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατζοπουλος/Τριλυρακης μαζι με την νεα διοικηση και τον Μυστακιδη ειναι παντα εκει μπροστα μαζι. Μαλλον λογω των πολλων επισημων εμφανισεων χθες, Τρινκιερι/Μενετι καθοντουσαν κατω διπλα στην φυσουνα (και κοντα στον παγκο μας) ενω ο Μυστακιδης πηγαινοερχοταν στα επισημα.
Ολα θα πανε καλα, ας ...
Ολα θα πανε καλα, ας ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαθαίνουμε πως ο κλώνος του Ιλον Μασκ προφέρεται Τζα-γου-ορσκι κι όχι Γιαβορσκι. Πάει για σοβαρη μεταγραφή του χρόνου.
- Πέμ 23 Απρ 2026, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το διπολο Ντιμσα-Μελβιν.
Χειροτερος μου φανηκε ο δευτερος.
Χαμενος, δεν του παει καθολου το match up με Κραμπει και Πετρασεκ. Τον εσβησαν. Ταχυδυναμικα, ακομη κι εαν ειναι πολυ γρηγορος στην 1η ντριμπλα/βημα, δεν μπορουσε το παιδι.
Ο Ντιμσα κανει φοβερη δουλεια σε πολλους τομεις κι ...
Χειροτερος μου φανηκε ο δευτερος.
Χαμενος, δεν του παει καθολου το match up με Κραμπει και Πετρασεκ. Τον εσβησαν. Ταχυδυναμικα, ακομη κι εαν ειναι πολυ γρηγορος στην 1η ντριμπλα/βημα, δεν μπορουσε το παιδι.
Ο Ντιμσα κανει φοβερη δουλεια σε πολλους τομεις κι ...