Αναζήτηση για περισσότερες από 1098 εγγραφές

Return

από sn0ufel4
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Το γαματο είναι να ρθει κάνας νέος προπονητής α ζητήσει καμιά μεταγραφή 5 μυρίων και να του πει ο μεγάλος ξέχνα το έχεις πρώτα να αξιοποιήσεις την επένδυση κ μετά βλέπουμε
από aivas19
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Μη σταυρωνουμε το παιδι οταν η ομαδα νοσει. Δεν ειναι το ποδοσφαιρο «βαλε τον πιτσιρικα να τους τρεξει». Εχει αποδειξει οτι εχει υλικο που αξιζει
από giapas
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:42
Jump to forum
Jump to topic

Θα αποφύγω τα ποδοσφαιρικά σχόλια ,άλλωστε έχουμε κάνει άπειρα. Δε θα πούμε τίποτα νέο.

Ο χαρακτήρας όμως βγάζει μια χωριατίλα , μια βλαχομαγκιά . Χωρίς λόγο κιόλας.
Μόνιμα διαμαρτυρίες, φωνές , κλώτσαγες τη μπάλα σήμερα στις πινακίδες, πρώτος στις μανούρες , εκεί στο πέναλτυ ποιος ξέρει τι έκανες ...
από boogeyman77
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:46
Jump to forum
Jump to topic

Ψάχνω απο τότε που ήρθε να βρω τι παραπάνω πέρα από ταχύτητα έχει από τον "λίγο" Τσιγγάρα και δεν βρίσκω τίποτα. Τρίβουν τα χέρια τους οι Τσέχοι για το δάγκωμα που μας έκαναν
από PablitoV2
Κυρ 26 Απρ 2026, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά παίκτης είναι.
Απλά δεν ήταν και δεν είναι ο Μέσι και το λυκόσκυλο που παρουσίαζαν διάφορες γραφίδες ότι θα ερχόταν και θα "κλείδωνε" το νταμπλ.

Τα 12 εκατομμύρια που δόθηκαν, πιθανώς να αποσβεστούν στο μέλλον, προς το παρόν όμως, το φετινό νταμπλ, στα 100 μας χρόνια, χάθηκε οριστικά ...
από xrisitsapa
Δευ 27 Απρ 2026, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ποιος σκατα εφερε τον Ιβανουσετς? Τι σκαουτινγκ εγινε που ηρθε υποτιθεται για εξτρεμ και μετα απο 2 εβδομαδες ο προπονητης λεει οτι μονο ως 10αρι μπορει να παιξει.Ειναι το εξτρεμ με ταχυτητα που θα βγει στην κοντρα στο συστημα του ΠΑΟΚ?

Νομιζω εγινε φανερο οτι ο Ιβανουσετς δεν ηρθε σαν εξτρεμ ...
από embuji
Τρί 28 Απρ 2026, 10:36
Jump to forum
Jump to topic

Εγω του εκανα πολλες φορες σκληρη και αδικη κριτικη γιατι εβλεπα το δεντρο και οχι το δασος θα πω οτι φοβαμαι παρα πολυ να φυγει ο Λουτσεσκου. Ειναι τοσο ανικανη η διοικηση που αληθεια φοβαμαι τρομακτικη κατρακυλα αν φυγει.
από O Teleutaios Savourai
Τρί 28 Απρ 2026, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω ότι ο παικταράς ή ο πολύ καλός παίκτης φαίνεται κατευθείαν.
Ο μέτριο-καλός ή ο απλά καλός, θέλει χρόνο και προσαρμογή.

Εξαίρεση είναι όταν ένας παίκτης δεν παίζει στη φυσική του θέση, αλλά ακόμα και εκεί, τα καλά του στοιχεία φαίνονται κατευθείαν.
από Mitsospaoki4
Τρί 28 Απρ 2026, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κατάλαβα πως πάμε για αλλαγή.
από giapas
Τρί 28 Απρ 2026, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως είμαι βέβαιος αν είχα απέναντι μου johndag και renegade και τους έλεγα προτιμάτε άλλη μια χρονιά με Λουτσο όπως είμαστε, ή αλλαγή προπονητή και Ανδρίκο με θεσμικό ρόλο και συμμέτοχο στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας , θα γελάγαμε :lol: :lol:
από jibbie
Τρί 28 Απρ 2026, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

giapas έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:15 Μετά τις σημερινές "εξελίξεις" θεωρώ πέφτει η απόδοση του σεναρίου αλλαγής προπονητή
μετα τα σημερινα, ενισχυεται η ανυποστατη φημη οτι ο Λουτσεσκου ειναι πολυτελεια γι αυτο το καφενειο.
από Jim_Chatz
Τρί 28 Απρ 2026, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Νταξει αφού μίλησαν για τα εναπομείναντα παιχνίδια οκ.

Προφανώς η δεύτερη θέση σε μια ομάδα που κλείνει γρήγορα τα κενά της ίσως είναι ευεργετική.

Αλλά τι να την κάνω αν πάμε στα προκριματικά του champions League με βασικό φορ τον Γερεμεγεφ και βασικό αριστερό εξτρέμ τον Ταισον?
από makispaspartou
Τρί 28 Απρ 2026, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβάν έστειλε τον άντρα της ανιψιάς του να μας πει ουσιαστικά ότι έχεις τελειώσει από τον ΠΑΟΚ μετά τα 4 εναπομείναντα παιχνίδια.
Στρατηγέ Ραζβάν σε ευχαριστώ για όλα όσο έχεις προσφέρει στον ΠΑΟΚ ψυχή και σώματι, για όλες τις μάχες που έδωσες και άλλες κέρδισες και άλλες έχασες.
Ακόμη και με τη ...
από vasilis1976
Τρί 28 Απρ 2026, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά έχω τρελαθεί με αυτά που ακούω τις τελευταίες μέρες. Άνοιξαν τα στόματα όλων και ομολογούν ότι το Δεκέμβρη δεν ενισχυθηκαμε. Όταν κάποιοι σωφρονες λέγαμε ότι θα κλαταρουμε είμασταν ....περιεργοι!!! Το επιχείρημα ήταν πως ο στρατηγος λουτσεσκου παίρνει το 110 % απο τους παίκτες και τους ...