ΠΑΟΚ γαμα τη Μπιλμπάο γιατί το μεταπτυχιακό το γράφουμε στα @@ μας τα δύο
Πάει δεν πάει ο ΠΑΟΚ σας γαμαει
Αναζήτηση για περισσότερες από 1090 εγγραφές
- Δευ 20 Απρ 2026, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Βεζυρτζης σήμερα.
«Να είστε σίγουροι ότι εάν δεν παίξουμε φέτος, τότε θα παίξουμε του χρόνου. Γίνονται προσπάθειες. Νομίζω ότι τον επόμενο χρόνο θα παίξουμε. Δεν είναι τίποτα σίγουρα. Είναι ένα θέμα που χειρίζεται μόνο και αποκλειστικά ο κ. Μυστακίδης. Από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα δεν ...
«Να είστε σίγουροι ότι εάν δεν παίξουμε φέτος, τότε θα παίξουμε του χρόνου. Γίνονται προσπάθειες. Νομίζω ότι τον επόμενο χρόνο θα παίξουμε. Δεν είναι τίποτα σίγουρα. Είναι ένα θέμα που χειρίζεται μόνο και αποκλειστικά ο κ. Μυστακίδης. Από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα δεν ...
- Τρί 21 Απρ 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1
Αφού τα έριχναν σε άσχετο χρόνο λογικό. Η παε αεκ πάντως στο παιχνίδι με εμας ειχε στα καθίσματα χαρτάκια, μακάρι να χουμε και στον τελικό κάτι
- Τετ 22 Απρ 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να πρωτοπουμε για τον σημερινό αγώνα. Σε μια ατελειωτα βροχερή Τετάρτη κόσμος κάθε ηλικίας βρέθηκε στο γήπεδο και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα γιορτινή, καυτή, νοσταλγική, αγαπησιαρικη, πολλά επίθετα μπορούν να χωρέσουν στην σημερινή εικόνα του γηπέδου. 7 650 τα μαγικά QR codes που χτυπήθηκαν ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Σημαντική η νίκη που μας δίνει ένα πολύ ισχνό προβάδισμα, γιατί στο Μπιλμπάο το γήπεδο κατηφορίζει και το καλάθι των αντιπάλων τους είναι σαν βαρέλι.
Τρομερός Μπέβερλι και σημαντική βοήθεια από Ταϊρί, που ήταν όμως άστοχος στα τρίποντα. Παλίκαρε, βάλε 9 στα 10 στην Ισπανία και κάντους κηδεία. Έδωσε ...
Τρομερός Μπέβερλι και σημαντική βοήθεια από Ταϊρί, που ήταν όμως άστοχος στα τρίποντα. Παλίκαρε, βάλε 9 στα 10 στην Ισπανία και κάντους κηδεία. Έδωσε ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω κουράγιο να γράψω τώρα νομίζω τα έδωσα όλα από την κερκίδα, θα πάθουμε και τίποτα νέα παιδιά είμαστε! 😂
Ειμαι 33, ειχα να φωναξω τοσο απο το ΠΑΟΚ-Φενερμπαχτσε οταν ημουν 18. Κεφαλι καζανι τωρα.
Δεν μου το ειχα, σοβαρα!
Σπικαζ στην FIBA εκανε ο μεγαλος ΠΑΟΚτσης Josh Bett.
Μολις ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
θα πρέπει σήμερα κιόλας Βεζυρτζής και Τέλης να πιέσουν την Fiba, με το θέμα των διαιτητών
να έχουμε μία καλή διαιτησία εκεί μέσα
το 7-19 στην έδρα μας και καμία στο 2ο ημίχρονο είναι πολύ καλό στοιχείο για να στηριχτούνε
να έχουμε μία καλή διαιτησία εκεί μέσα
το 7-19 στην έδρα μας και καμία στο 2ο ημίχρονο είναι πολύ καλό στοιχείο για να στηριχτούνε
- Δευ 27 Απρ 2026, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals
θα σε πάω εγώ στην παλιά μου γειτονιά (Ποσειδώνιο) όπου οι θεοί του μπάσκετ ξέρουν να τιμούν τους αυθεντικούς...
- Δευ 27 Απρ 2026, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλό το "όπως το 92 στη Γενεύη" αλλά ήρθε η ώρα να ανανεωθεί και στο μέλλον θα τραγουδάμε:
Όπως και τότε, θα τραγουδάω
Το δυο χιλιάδες εικοσιέξι στο Μπιλμπάο
Όπως και τότε, θα τραγουδάω
Το δυο χιλιάδες εικοσιέξι στο Μπιλμπάο
- Τρί 28 Απρ 2026, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε γ@μωτο.
Η ομάδα παίζει αύριο για τον τίτλο.
Και διαβάζω ότι έκλεισε η τάδε μεταγραφή, ότι κυνηγαμε τον τάδε κλπ.
Ρε πάτε καλά εκεί στη ΚΑΕ;;
Αφήστε τους παίκτες ανεπηρεαστους να τα δώσουν όλα αύριο!
Μόνο ο Τελης πρέπει να τους μιλήσει, να τους πει για το κασέρι που τους περιμένει για την ...
Η ομάδα παίζει αύριο για τον τίτλο.
Και διαβάζω ότι έκλεισε η τάδε μεταγραφή, ότι κυνηγαμε τον τάδε κλπ.
Ρε πάτε καλά εκεί στη ΚΑΕ;;
Αφήστε τους παίκτες ανεπηρεαστους να τα δώσουν όλα αύριο!
Μόνο ο Τελης πρέπει να τους μιλήσει, να τους πει για το κασέρι που τους περιμένει για την ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 05:54
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚΑΡΑ γράψε σήμερα άλλη μία χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία σου !
- Τετ 29 Απρ 2026, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ακράδαντα οτι θα το πάρουμε!
Η ομάδα έχει ρολάρει αρκετά καλά
Ο Μπουτς έχει κάνει εξαιρετική διαχείριση και βγάζει καλό κλίμα και αν εξαιρέσουμε κάποιες κακές στιγμές, δείχνει οτι ξέρει τι κάνει
Πολλοί από τους "καινούριους" μοιάζουν να έχουν προσαρμοστεί, να έχουν βρει ρόλους και ...
Η ομάδα έχει ρολάρει αρκετά καλά
Ο Μπουτς έχει κάνει εξαιρετική διαχείριση και βγάζει καλό κλίμα και αν εξαιρέσουμε κάποιες κακές στιγμές, δείχνει οτι ξέρει τι κάνει
Πολλοί από τους "καινούριους" μοιάζουν να έχουν προσαρμοστεί, να έχουν βρει ρόλους και ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Με λαχταρα περιμενω τον μεγαλο ΠΑΟΚ να καταφερει να σηκωσει ευρωπαικο μετα απο 32 χρονια!

- Τετ 29 Απρ 2026, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 29 Απρ 2026, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η 4 ενημέρωσε πως στη Ναβαρίνου θα υπάρχει γιγαντοοθονη
@joulu Τυχερός σου φεξε
@joulu Τυχερός σου φεξε