Η αναζήτηση βρήκε 63 εγγραφές

Return

από Taseos
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Tesio1977 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:04
Taseos έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:40 Έχεις και εσύ κάτι ερωτήματα. Μπα σε καλό σου
Όχι ρε φίλε επειδή δεν είναι κερδοφόρα η ΠΑΕ ζει από τις πωλήσεις. Πουλάμε για να την βγάλουμε. Κατάλαβες τωρα; Διαχείριση γίνεται...
Acca is restarting
από Sera4
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

Ο,τι και να σου χρεώνει ο κάθε πικραμένος, είσαι μια από εμάς και το απέδειξες για ακόμη μια φορά στην τραγωδία που μας βρήκε.

Ήθελα απλά να το γράψω για να υπάρχει και αυτό εδώ μέσα για τον ιστορικό του μέλλοντος. :nairepaok:
από Dimitrisou
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

Το προσεξα και εγω οτι φαινοταν πραγματικα συγκινημενη.
Περα απο αυτο ειναι σοβαρη επαγγελματιας ,εχει γινει και κομματι της ομαδας και της πολης..
Το οτι καποιοι οπαδοι,αρδ κτλ. θελουν να κανουν τους μαγκες με ξενα λεφτα και θεωρουν οτι αυτη τους χαλαει τα ονειρα δεν μας απασχολει και δεν πρεπει να ...
από Taseos
Τρί 10 Φεβ 2026, 08:36
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο καράβι. Ευτυχώς δεν άλλαξε μεγαλομέτοχο και δς. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ ως εταιρία ως ομάδα ως ακαδημίες και τα γύρω γύρω είναι τεράστιο οικοδόμημα στο οποίο πέφτουν πολλά εκατομμύρια κάθε χρόνο για να συντηρηθεί και ένα μεγαλώσει. Αυτά τα πράγματα θέλουν δς στιβαρό και ...
από tolis14
Παρ 13 Φεβ 2026, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Σε ελεύθερο χρόνο που είχα έβλεπα κάτι στιγμιότυπα από αγώνες, καθώς και τα γκολ μας από τη χρονιά του αήττητου. Προφανώς και είχαμε ομαδάρα και το πήραμε αήττητοι αλλά συγκρίνοντας την ομάδα τότε με την τωρινή βλέπω τεράστιες διάφορες, σε όλους τους τομείς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα μας ...
από leomatos88
Τρί 24 Φεβ 2026, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Πάει ο μεγάλος ΠΑΟΚ στην Ισπανία και περιμένουν παιδάκια τους παιχταράδες μας στο αεροδρόμιο για αυτόγραφα! Σε μία χώρα μάλιστα που βλέπουν ιδίοις όμμασι ορισμένους από τους μεγαλύτερους του αθλήματος. Απίστευτα πράγματα... Το θεωρώ δικό σου κατόρθωμα ΚΑΙ αυτό, ίσως φαινομενικά ασήμαντο, αλλά ...
από George Best4
Τρί 27 Ιαν 2026, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

δεν είπε κανείς ότι δεν είμασταν πιο κοντά στο Ρούλη από ότι στο ΠΟΚ .
δεν είπε κανείς ότι δεν έχει τεράστια διαφορά ( --> άνοδο) η ομάδα από την εμπλοκή Σαββίδη και μετά.
Η φράση , έστω και ατυχής, παραμένει προσβλητική για μένα.
Αν ήμουν διαχειριστής θα την έσβηνα , και από τα quote , από ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Είστε σκέτη απογοήτευση όλοι εσείς που πανηγυρίζετε τώρα μπροστά στο διαφαινόμενο ναυάγιο.
Ο Παοκτσης ευχοταν τωρα που εγινε μεγαλομετοχος να κοψει τις χαζοκοντρες για το καλο της ενοτητας.
Αυτό που θα έπρεπε να εύχεται κάθε ΠΑΟΚτσής , είναι να στρώσει το πράγμα και να μπουν πολλά λεφτά στο ...
από navigator11
Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα ή το ερωτηματικό δεν έχει να κάνει με το proof of funds του Μυστακίδη. Προφανώς. Το θέμα είναι η λογική του ανδρός "σας έκανα τη χάρη κι ανέλαβα, το μαγαζί είναι δικό μου πλέον, το ... αξιοποιώ όπως και για όποιους σκοπούς γουστάρω και σας έχω γραμμένους". Fine by me. Αφού προφανώς θα είναι ...
από tolis14
Σάβ 07 Φεβ 2026, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι αγνά ΠΑΟΚτσάκια όπως blooper, looper κλπ που μας έχουν πεθάνει στην ειρωνεία για τον Ιβάν, την Γκοντσάρεβα και την ΠΑΕ, θα αναφέρουν τίποτα τώρα ή είναι αργό το δίκτυο και δεν έχουν ακούσει τίποτα ακόμη;
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 07 Φεβ 2026, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Κανένας δε χαίρεται για τη κατάντια μας.
Ότι λέγαμε αυτά που βλέπανε και οι τυφλοί και κάποιοι δε θέλατε
να δείτε γιατί ζαλίστηκαν απο το χρήμα λέμε.

Επίσης, αντί να κατηγορείτε αυτούς που σας δείχνανε
το φεγγαρι και σεις κοιτούσατε το δακτυλο, βγείτε
να πείτε ένα συγνώμη έκανα λάθος.
Όχι από εμάς ...
από navigator11
Δευ 09 Φεβ 2026, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Τέλαρε :lol: :lol: :lol:, παρότι κάπου πρόλαβαν και τον "χώσανε" ξανά οι νδκράτες τον κρητίκαρο, τον λεβεντάντρα τον αυνανάκη να αργομισθεί, δεν του δίνεις κι εσύ μια θεσούλα στην ΚΑΕ; Με βάση τις αξίες και τις μεθόδους δράσης σου, όχι απλά τηρεί τις ελάχιστες απαιτούμενες προϋποθέσεις για ...
από Mitsospaoki4
Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Στον βωμό του χρήματος, κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ιερό και όσιο.

Γενικό το παράδειγμα και σε πολλούς τομείς.
από pk77
Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

παντως ειναι σημαντικό να εξηγηθεί αν τα 7000 ειναι για εναν αγωνα ή για συμβαση περιγραφής ολων των αγώνων.εχει τεράστια διαφορά

Αδιαφορο , αυτά θέλει η ΠΑΕ για να μπορέσεις να κερδίσεις απο το προϊόν της.
Αν πιστεύεις οτι έχεις νομικό έρεισμα, πεδίο δόξης λαμπρόν.
Οι συγκεκριμένοι αποδείχτηκαν ...
από prist64
Κυρ 01 Φεβ 2026, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

λοιπον σας εχω νεα

ο Αποστολης Α και ο prist64 καναμε καναλι στο you tube

ειπαμε να κανουμε λάιβ μεταδοσεις με σχολιασμο των αγωνων
αρχης γενομενης απο σημερα

ζητησαμε προσβαση στα δημοσιογραφικα για να κανουμε την δουλεια μας

αλλά η κακιά ΠΑΕ μας ζητησε,οικονομικο αντίτιμο