Η αναζήτηση βρήκε 83 εγγραφές

Return

από Taseos
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Tesio1977 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:04
Taseos έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:40 Έχεις και εσύ κάτι ερωτήματα. Μπα σε καλό σου
Όχι ρε φίλε επειδή δεν είναι κερδοφόρα η ΠΑΕ ζει από τις πωλήσεις. Πουλάμε για να την βγάλουμε. Κατάλαβες τωρα; Διαχείριση γίνεται...
Acca is restarting
από Sera4
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

Ο,τι και να σου χρεώνει ο κάθε πικραμένος, είσαι μια από εμάς και το απέδειξες για ακόμη μια φορά στην τραγωδία που μας βρήκε.

Ήθελα απλά να το γράψω για να υπάρχει και αυτό εδώ μέσα για τον ιστορικό του μέλλοντος. :nairepaok:
από Dimitrisou
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

Το προσεξα και εγω οτι φαινοταν πραγματικα συγκινημενη.
Περα απο αυτο ειναι σοβαρη επαγγελματιας ,εχει γινει και κομματι της ομαδας και της πολης..
Το οτι καποιοι οπαδοι,αρδ κτλ. θελουν να κανουν τους μαγκες με ξενα λεφτα και θεωρουν οτι αυτη τους χαλαει τα ονειρα δεν μας απασχολει και δεν πρεπει να ...
από Taseos
Τρί 10 Φεβ 2026, 08:36
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο καράβι. Ευτυχώς δεν άλλαξε μεγαλομέτοχο και δς. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ ως εταιρία ως ομάδα ως ακαδημίες και τα γύρω γύρω είναι τεράστιο οικοδόμημα στο οποίο πέφτουν πολλά εκατομμύρια κάθε χρόνο για να συντηρηθεί και ένα μεγαλώσει. Αυτά τα πράγματα θέλουν δς στιβαρό και ...
από tolis14
Παρ 13 Φεβ 2026, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Σε ελεύθερο χρόνο που είχα έβλεπα κάτι στιγμιότυπα από αγώνες, καθώς και τα γκολ μας από τη χρονιά του αήττητου. Προφανώς και είχαμε ομαδάρα και το πήραμε αήττητοι αλλά συγκρίνοντας την ομάδα τότε με την τωρινή βλέπω τεράστιες διάφορες, σε όλους τους τομείς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα μας ...
από leomatos88
Τρί 24 Φεβ 2026, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Πάει ο μεγάλος ΠΑΟΚ στην Ισπανία και περιμένουν παιδάκια τους παιχταράδες μας στο αεροδρόμιο για αυτόγραφα! Σε μία χώρα μάλιστα που βλέπουν ιδίοις όμμασι ορισμένους από τους μεγαλύτερους του αθλήματος. Απίστευτα πράγματα... Το θεωρώ δικό σου κατόρθωμα ΚΑΙ αυτό, ίσως φαινομενικά ασήμαντο, αλλά ...
από leomatos88
Κυρ 19 Απρ 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Επί Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ έχει 3 (ολογράφως: ΤΡΙΑ) πρωταθλήματα και σε όποιον αρέσει. Δεν αρέσει πάντως στους χάρτινους, τους κλέφτες και τους ψεύτες.
από leomatos88
Δευ 20 Απρ 2026, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Μια όμορφη εκδήλωση, λιτή και λαϊκή. Για παιδιά, για μικρούς και μεγάλους. Αφίσες, παιχνίδια, εικόνες. Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μας, όλη τη μέρα. Είναι εκεί και τα τρόπαια. Τιμημένα λάφυρα, επάξια και μάγκικα κερδισμένα. Μια σιωπηλή βαβούρα πένθους και θλίψης και περηφάνιας. Με ψηλά το ...
από Montrealiotis
Δευ 20 Απρ 2026, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Ρε δεν πουλάει, μας ζαλίσανε τα @@ από το καλοκαίρι. Όλοι οι τεχνοκράτες νεοπαοκτσηδες που μάθανε από μάνατζμεντ.
Λες και οι υπόλοιποι πουλάμε κρεμμύδια στις λαϊκές, και κοιμάστε και ξυπνάμε με τον Ιβαν εικόνισμα.
ΑΝ αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι της αισθητικής μην τον παρακολουθείτε

100 χρόνια ΠΑΟΚ ...
από leomatos88
Τρί 21 Απρ 2026, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

gika

Γεια σου φίλε gika και χρόνια πολλά για την ομαδάρα μας.

Όσον αφορά τις δικαιολογίες και τις φήμες. Από ποιον εκπορεύονται; Ποιος ο σκοπός τους; Ποιον ενδιαφέρουν πραγματικά; Γιατί να είμαστε κουτσομπόληδες; Ας πούμε ότι ισχύουν όλα ή ένα από τα παραπάνω σενάρια. Ποιος άνθρωπος αυτού του ...
από leomatos88
Τρί 21 Απρ 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

PAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 21:40 leomatos88 , υγεία να έχεις εσύ και η οικογένειά σου.
Να είσαι καλά φίλε μου με το ηρωικότερο όνομα στο φόρουμ.
Εγώ δεν έγινα ΠΑΟΚ από μόνος μου και πραγματικά θαυμάζω όσους το έκαναν.
Σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου και πάντα χαρές σε ό,τι κάνεις.
από DamoN
Δευ 27 Απρ 2026, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ για να κράξω ιβαν θα πρέπει 3 χρόνια να παλεύω για β εθνική και να σώνομαι τελευταία αγωνιστική .
Να χάνω μέσα έξω από όλους τους ποκιτες και να μην κερδίζω ούτε καν τον αρη .
Α και Πάλι τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ δεν θα τον ήθελα
από leomatos88
Δευ 27 Απρ 2026, 18:01
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε πάλι.
Εάν ήθελε ο Μυστακίδης να πάρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να ακολουθήσει έναν δρόμο και μοναδικό.
Να χτυπήσει την πόρτα του Σαββίδη όμορφα κι ωραία, να του κάνει κάποια πρόταση αξιοπρεπή και να περίμενε μιαν απάντηση.
Στην περίπτωση που έγινε κάτι τέτοιο, αλλά έφαγε πόρτα, θα έπρεπε πολύ ...
από leomatos88
Δευ 27 Απρ 2026, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή συμμετείχα στην παραπάνω συζήτηση περί πένθους, μια διευκρίνηση.
Δεν έχω πει ποτέ μου τίποτα για τον Λουτσέσκου κι ούτε πρόκειται να πω.
Πόσο μάλλον τώρα που ο άνθρωπος έχει την όψη χαροκαμμένου.
από navigator11
Δευ 09 Φεβ 2026, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Τέλαρε :lol: :lol: :lol:, παρότι κάπου πρόλαβαν και τον "χώσανε" ξανά οι νδκράτες τον κρητίκαρο, τον λεβεντάντρα τον αυνανάκη να αργομισθεί, δεν του δίνεις κι εσύ μια θεσούλα στην ΚΑΕ; Με βάση τις αξίες και τις μεθόδους δράσης σου, όχι απλά τηρεί τις ελάχιστες απαιτούμενες προϋποθέσεις για ...