Η αναζήτηση βρήκε 44 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Εμένα το χαφ δεν με ενδιαφέρει τι θα είναι, αλλά στόπερ ναι έπρεπε να έρθει ένα στόπερ ηγέτης με κάτι @@ να…μετριατζες τύπου κεντζιορα μιχαηλιδη εχουμε…
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφεται κάποιοι για τον Μιχαηλίδη, λες και είναι ο Μαλντίνι.
Οκ καλός στο ψηλό παιχνίδι και με καλές προωθήσεις, αλλά και με σοβαρές αδυναμίες που πέρσι στοίχησαν..
Σε έναν ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα θα ήταν καλός για το ροτεισον (όπως και το 2024).
Αν είναι να φέρουμε στόπερ μόνο και μόνο για ...
Οκ καλός στο ψηλό παιχνίδι και με καλές προωθήσεις, αλλά και με σοβαρές αδυναμίες που πέρσι στοίχησαν..
Σε έναν ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα θα ήταν καλός για το ροτεισον (όπως και το 2024).
Αν είναι να φέρουμε στόπερ μόνο και μόνο για ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφεται κάποιοι για τον Μιχαηλίδη, λες και είναι ο Μαλντίνι.
Αν είναι να φέρουμε στόπερ μόνο και μόνο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπως ο Ζαφειρης είναι μεγαλη μεταγραφη επιπεδου ch l,ο Βολιακο είναι δανεισμός παγκου λαϊκής,ώρα 2 παρά τεταρτο.Επιπεδου Ατρομητου.
Απο εκλεκτο σε εκλεκτο καταληξαμε στο 'φερε ενα πατσα'.
Απο εκλεκτο σε εκλεκτο καταληξαμε στο 'φερε ενα πατσα'.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όση αγάπη και εκτίμηση έχω σε πολλά παιδιά εδώ μέσα, κάποιες φορές και στην παπαρολογια πρέπει να μπαίνει όριο.
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Σφιχτα ειμαστε με αυτην τν 4αδα στα σεντερ μπακ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πηγαμε για το μπαμ παλι 3 Σεπτεμβριου και διναμε τοσα πολλα εκατομυρια αλλα οι κακοι οι παικτες και οι κακες οι ομαδες φταινε που τελικα δεν πηραμε κανεναν,κανεις δεν το περιμενε...Κοιτα να δεις πρωτη φορα ξανασυμβαινει!!!
Ουτε εναν ακομα δανεικο που ξεμεινε στην ομαδα του δεν καταφεραμε να φερουμε ...
Ουτε εναν ακομα δανεικο που ξεμεινε στην ομαδα του δεν καταφεραμε να φερουμε ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν πάθει κάτι ο Γιακουμάκης, ίωση, τραυματισμό, κάρτες με ποιον θα παίξεις;Τσάλοφ. Σώθηκαμε.
Μέχρι πέρυσι ο Μιχα λογιζόταν ως 3ο-4ος, εδώ και πολλά χρόνια, τι τον έκανε να είναι βασική επιλογή; 2 καλά ματς στα πλέι οφ; Όλοι λέγαμε ότι για να ανέβουμε επίπεδο έπρεπε Κεντζιορα να είναι τρίτη επιλογή ...
Μέχρι πέρυσι ο Μιχα λογιζόταν ως 3ο-4ος, εδώ και πολλά χρόνια, τι τον έκανε να είναι βασική επιλογή; 2 καλά ματς στα πλέι οφ; Όλοι λέγαμε ότι για να ανέβουμε επίπεδο έπρεπε Κεντζιορα να είναι τρίτη επιλογή ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Πορκυ εννοείται ότι έχει παραπάνω πληροφοριες.Ο Στεργιάδης είπε ότι ψάχνουμε κάποιον σαν τον Μπράντον αλλά μέχρι 24 χρόνων από την Ιβηρική.
https://www.transfermarkt.gr/ivan-romero/leistungsdatendetails/spieler/628886/wettbewerb/ES1/saison/2025
Πηγαίναμε για παιχταρά, δεν προλάβαμε τη ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Και γαμω τους παίκτες για την Ελλαδα είναι ο Ιωαννιδης και η αγορά το αξιολογεί αυτό με την αποτιμηση που του αποδίδει. Τώρα κάτι ειρωνικες ατάκες φωταρας , 50 μύρια κλπ μου θυμίζουν κάτι χανουμια που ειρωνευοντουσαν Κουλιερακη και Τζίνα και τώρα έχουν μπουκωθει
Το να παίζεις με Σαματά, μπραντον ...
Το να παίζεις με Σαματά, μπραντον ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Ένα συνονθύλευμα ημιοοδοσφαιριστων που δίνει το δικαίωμα στον καθένα να κράζει όποιον δεν γουστάρει.
Νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί πιο αργό τέμπο... μηδέν εντάσεις.
Χλωμους μας βλέπω για την Πέμπτη
Νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί πιο αργό τέμπο... μηδέν εντάσεις.
Χλωμους μας βλέπω για την Πέμπτη
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουμε δει 7 ημίχρονα ΠΑΟΚ φέτος και γκολ δεν έχουμε βάλει. Και από τελικές έχουμε κάνει όσες θα έπρεπε να κάνουμε σε ούτε ένα παιχνίδι.
Που να μην ήταν η ομάδα ίδια με περσυ δηλαδή.
Μηδέν από μηδέν.
Θα μπει ο Ζαφειρης από Φεβρουάριο και όλα θα αλλάξουν.
Που να μην ήταν η ομάδα ίδια με περσυ δηλαδή.
Μηδέν από μηδέν.
Θα μπει ο Ζαφειρης από Φεβρουάριο και όλα θα αλλάξουν.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Δεσπότης δεν μπορεί να κατανοήσει το πολύπλοκο σύστημα του Ραζβαν. Εμείς θέλουμε παίκτες εργάτες και οχι να γράφουν ασίστ και γκολ