Η αναζήτηση βρήκε 102 εγγραφές
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ε μπορει αυτος ο καποιος να ηταν ο Σεντιρα αλλα να ειπαμε να το ρισκαρουμε λιγο παραπανω.
Ο Κόλκας πάντως είπε ότι ο Λουτσέσκου και το σκάουτινγ τιμ θέλαν τον Σεντίρα αλλά "το club μάσησε" (δικά του λόγια) λόγω πιθανών αντιδράσεων του κόσμου.
Που βγάζει νόημα αν σκεφτώ αυτά που διάβασα εδώ ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, δε νομίζω ότι χρειάζεται να αγχώνεσαι γι' αυτό.makispaspartou έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:24 Τσαλόφ το νου σου. Μην μπαίνεις και πολύ δυνατά στις φάσεις.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την αρχή είμαι αρκετά θετικός για Σεντίρα (έτσι προφέρεται, ούτε Τσεντίρα ούτε Κεντίρα) γιατί έχει τύχει να τον δω να παίζει, αλλά και γιατί τον θέλουν ο Λουτσέσκου και το σκάουτινγ τιμ - που βγάζει νόημα με βάση τα χαρακτηριστικά του. Τον θεωρώ πολύ πιο ψαγμένη και έξυπνη κίνηση για τον τρόπο ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Το 1,3 το είπε ο Βασιλόπουλος χθες στην εκπομπή του. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει σημασία πόσα έπαιρνε από την Νάπολι αλλά όποιος το μετέφερε εδώ μέσα δεν το έβγαλε από τον κώλο του, μπορεί ο Βασιλόπουλος να μην είναι αξιόπιστος αλλά η πηγή δεν είναι trust me bro.
Συνεχίζω να μην κατανοώ ...
Συνεχίζω να μην κατανοώ ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ο παίκτης της Μπολόνια που θα ήταν ταμάμ για τις ανάγκες μας είναι ο Μορο που προσπαθεί να πάρει η χάρτινη.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά ερασιτεχνικό αν κολλάει η μεταγραφή γιατί υπάρχει αντίδραση από τον κόσμο.
Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να ακούσει η ομάδα τις αντιδράσεις του κόσμου για έναν παίκτη για ηθικούς λόγους (πχ έναν παίκτη που είχε προκαλέσει στο παρελθόν, έχει προσβάλει την ομάδα ή έχει κάνει δηλώσεις ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει ότι έχουμε κινηθεί κάπως πιο αποφασιστικά από άλλες φορές (κυρίως μετά, ίσως και εξαιτίας, το μπάσιμο Μυστακίδη), αλλά επίσης ισχύει ότι απο οικονομικής άποψης οι κινήσεις είναι πολύ μετρημένες ενώ τα έσοδα από πωλήσεις δεν τα λες και λίγα.
Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν είναι έτοιμη, και ο ...
Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν είναι έτοιμη, και ο ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα όπως λέει το "ρεπορτάζ" γουστάρουμε Σεντιρα γιατί παίζει για την ομαδα και όχι για τον εαυτό του. Βρείτε μου ομαδα που βγαίνει στην αγορά να δώσει συμβολαιο 2 μυρια σε επιθετικο με βασικό χαρακτηριστικό να παίζει για την ομάδα...
Η Λίβερπουλ το έκανε για χρόνια με τον Φιρμίνο.
Τρελή ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τεράστιο κενό ανάμεσα στο κέντρο και στην άμυνα και οι συνέπειές του είναι θέμα επιλογής τακτικής, όχι θέμα επιλογής παικτών. Ο Λουτσέσκου θέλει στην ουσία δύο box-to-box παίκτες που να είναι δυνατοί, να κερδίζουν την μπάλα, να πατάνε περιοχή και να είναι καλοί στο passing game. Ιδανικά θα ήταν ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λέμε, λοιπόν; Πως ο προπονητής, στα χαρακτηριστικά που ψάχνει για το σέντερ φορ, δεν περιλαμβάνει ντε και καλά αυτό που εμείς ονομάζουμε "εύκολο γκολ", γιατί στο "Λουτσέσκουμπολ" που ορισμένοι εδώ μέσα αρέσκονται να ειρωνεύονται, το γκολ είναι υπόθεση όλης της μεσοεπιθετικής γραμμής και όχι ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μεγαλύτερος μύθος που γράφεται εδώ μέσα και συντηρείται χρόνια τώρα, είναι ότι ο Λουτσεσκου δεν θέλει φορ σκόρερ.
Θέλει φορ που να παιζει εκτός περιοχής (να ανοίγει διαδρόμους στους πλάγιους).
Φορ που να είναι σαν φορ
Θα είναι σαν να έχουμε φορ αλλά δεν θα εχουμε
Αυτή δεν είναι η ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αφού κάθε καλοκαίρι περιμένουμε να δούμε σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε πριν κάνουμε μεταγραφές.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αφού κατάφερε και κράτησε στο τιμόνι της ομάδας τον προπονητή που είχε συμβόλαιο και ήθελε να μείνει, ο Ιβάν κατάφερε να κρατήσει και το αστέρι της ομάδας, που επίσης είχε συμβόλαιο και ήθελε να μείνει.
Παίζει σκάκι με τον εαυτό του και κερδίζει.
Παίζει σκάκι με τον εαυτό του και κερδίζει.

- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια ...