Blackgr4 Όχι δεν είναι μόνο πρόστιμο. Το πρόστιμο είναι η προειδοποίηση για συμμόρφωση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.
Μετά ξεκινάνε εποπτείες, μείωση παιχτών που μπορείς να δηλώσεις σε διοργανώσεις, ban μεταγραφών κλπ ανάλογα με το μέγεθος που ξεφεύγεις.
Η εποπτεία βέβαια είναι το χειρότερο ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2177 εγγραφές
- Τρί 19 Μάιος 2026, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 19 Μάιος 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
σε καμια περιπτωση δεν ονοματησα εσενα προσωπικα γλυφτη του ιβαν και ουτε θα το κανω ποτε.αν σου φανηκε κατι τετοιο σου ζητω συγνωμη.απλα με πειραζει ο τροπος,ποσο απλα παρουσιαζουμε μια ενδεχομενη πωληση ενος απιστευτου και μοναδικης σπανιοτητας παιχτη που ολοι οι αθηνεζοι λιγουρευονται οσο τιποτε ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
σε καμια περιπτωση δεν ονοματησα εσενα προσωπικα γλυφτη του ιβαν και ουτε θα το κανω ποτε.αν σου φανηκε κατι τετοιο σου ζητω συγνωμη.απλα με πειραζει ο τροπος,ποσο απλα παρουσιαζουμε μια ενδεχομενη πωληση ενος απιστευτου και μοναδικης σπανιοτητας παιχτη που ολοι οι αθηνεζοι λιγουρευονται οσο ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Maklaz Σου έχω πει πως είσαι δύναμη;
Στο έχω πει.
Ε, στο ξαναλέω.
Είσαι δύναμη ρε παλίκαρε.
Πραγματικά είσαι από τα παιδιά που ανεβάζουν κατακόρυφα την ποιότητα του φόρουμ ξεδιπλώνοντας γνώσεις και σκέψεις και ταυτόχρονα γνωρίζοντας τα όρια του πεδίου τους.
Άσχετο. Βρε τρελέ σου ζήτησα μια ...
Στο έχω πει.
Ε, στο ξαναλέω.
Είσαι δύναμη ρε παλίκαρε.
Πραγματικά είσαι από τα παιδιά που ανεβάζουν κατακόρυφα την ποιότητα του φόρουμ ξεδιπλώνοντας γνώσεις και σκέψεις και ταυτόχρονα γνωρίζοντας τα όρια του πεδίου τους.
Άσχετο. Βρε τρελέ σου ζήτησα μια ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ωραία κουβέντα γίνεται σήμερα.
Η σύγκρουση του παλιού με το καινούριο μέσα από τη διαλεκτική της μορφή είναι φανερή.
Νομοτελειακά και παραφράζοντας λίγο τα λόγια του Καρόλου κάποια στιγμή θα δημιουργηθεί μια κατάσταση που το καινούριο θα έρθει με τέτοιο τρόπο που θα κάνει αδύνατο κάθε πισωγύρισμα ...
Η σύγκρουση του παλιού με το καινούριο μέσα από τη διαλεκτική της μορφή είναι φανερή.
Νομοτελειακά και παραφράζοντας λίγο τα λόγια του Καρόλου κάποια στιγμή θα δημιουργηθεί μια κατάσταση που το καινούριο θα έρθει με τέτοιο τρόπο που θα κάνει αδύνατο κάθε πισωγύρισμα ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Μάιος 2026, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Αγορασμένος δεν είναι ο Σάντσεζ? Και ο Γκόμεζ? Μεξικανοί δεν είναι ? Γιατί να μην το σκέφτηκαν και αυτοί και εμείς?
- Τετ 20 Μάιος 2026, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Θα έπαιζε βασικός ο Ιβανουσετς

- Τετ 20 Μάιος 2026, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε γιατί να ψηφίσουμε; Δε θα μας ρωτησει ο Ιβάν 
- Τετ 20 Μάιος 2026, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
@marsantos μια χάρη σε παρακαλώ!
Την άποψη σου στο να μείνει η φύγει συνοπτικά με μια μικρή αιτιολογία.
Συγγνώμη αν το έγραψες ήδη αλλά έχει γίνει χαμός τις τελευταίες ημέρες και έχω χάσει επεισόδια.
Παιχτουρα Μακ..
Για αρχη στη σελίδα 317 του παρόντος τόπικ έχω γράψει κάτι που προλογίζει ...
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Ναι, ναι.
Αν θυμάμαι καλά δεκαρι.
Αν θυμάμαι καλά δεκαρι.
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Aς γινουμε μπουρδελο για ενα αρθρο που λεει οτι ο Κωνσταντελιας δεν εχει πιθανοτητες να παει στη στουτγκάρδη και δεν μιλαει καν για επαφες
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έμαθα από φίλο μου ταρίφα ότι 2 φορές τον πήγε στο αεροδρόμιο αλλά αυτός πήρε το αστικό και γύρισε πίσω.
Η επόμενη απόπειρα θα γίνει με το Παοκόπτερο.
Η επόμενη απόπειρα θα γίνει με το Παοκόπτερο.
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν αρχισε να χαλαει το μυαλο του (περιοδος που ο Μιρτσεα μπαινοβγαινε στα νοσοκομεια) με ταυτοχρονους τραυματισμους παικτων,η ομαδα πατωσε.
Αν εξακολουθει να μην ειναι καλα,ας κανει περα,κανεις δεν θα τον κατηγορησει,εντελως ανθρωπινο ειναι αν αδειασε.Αν παλι ειναι σιγουρος μεσα του πως επανηλθε ...
Αν εξακολουθει να μην ειναι καλα,ας κανει περα,κανεις δεν θα τον κατηγορησει,εντελως ανθρωπινο ειναι αν αδειασε.Αν παλι ειναι σιγουρος μεσα του πως επανηλθε ...
- Κυρ 24 Μάιος 2026, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 23.Joan Sastre
το θεμα ειναι οτι το την ωρα που σουταρε το πιστευε πως θα βαλει γκολ
οταν οι 101 στους 100 στη ιδια φαση θα κανανε γιομα προς την εστια
αυτος ειπε σας εχω και θα σας πηδηξω και το εκανε
βρηκε δεν βρηκε ποσως με ενδιαφερει
αν δεν εκανε το σουτ πως θα εβρισκε στον Μπάμπα?
και μονον γι΄αυτη την ...
οταν οι 101 στους 100 στη ιδια φαση θα κανανε γιομα προς την εστια
αυτος ειπε σας εχω και θα σας πηδηξω και το εκανε
βρηκε δεν βρηκε ποσως με ενδιαφερει
αν δεν εκανε το σουτ πως θα εβρισκε στον Μπάμπα?
και μονον γι΄αυτη την ...