Έρχεται, έρχεταιΔιετέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΠΑΕ Άρης
Η αναζήτηση βρήκε 927 εγγραφές
- Τετ 10 Ιουν 2026, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αγησίλαος Τουμαζάτος - CEO
- Τετ 10 Ιουν 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
α αρα ειναι ολα ψεματα δεν εγιναν ποτε. δεν εφυγεο ντελιας και ξαναγυρισε, δεν κοιταν τωρα για προπονητη, δεν δειχνουν ασεβεια για δευτερο σερι καλοκαιρι στον Ραζβαν και δεν ηθελαν περσι να φερουν τον Πουσιτς.
Ενταξει εγω ζω σε δικο μου κοσμο. Ολα ειναι μελι γαλα
Όχι ρε παικταρά μου, δεν ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
15 εκ για αντρε λουις(whooo??) η χαλ...
το καλο πλυντηριο...
καλα οι γαβροι βγαζουν οτι τον απειλησανε ΠΑΟΚτσηδες και χτυπουσαν κουδουνια στο σπιτι της μανας του και ο γιαννουλης φοβηθηκε...
και οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ακομα μακρια απο γιαννουλη..
Ναι ναι ισχύει αυτό, επίσης έμαθα ότι τον πήρε ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω, το αργότερο σε 2 ημέρες, θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.
https://youtu.be/zwSGsy6-obo?is=6VMT66gmJV5634bH
Ξεκολλάτε και βγάλτε ανακοίνωση μένει ή φεύγει ο Λουτσε και ποιος θα τον αντικαταστήσει ως αύριο
Δεν σε πιστεύω! Καλά βρε, τόσα χρόνια ακόμα δεν έμαθες πως λειτουργεί το πράγμα ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΠΟΥΜ!
https://i.ibb.co/3ykS4tRs/Transfer-PAOK.jpg
Κύρια προσόντα του: Η αρμονική συνύπαρξη τερατώδους δύναμης, με πνευματική νηφαλιότητα, σκακιστικές γνώσεις (γι αυτό έπεισε τον πρόεδρο) και πολεμικές τέχνες
Όλα αυτά του επιτρέπουν να κινείται σαν αίλουρος, να πείθει τη μπάλα να αιωρείται ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρθα για την βραδινή βάρδια.
Για πείτε...
Για πείτε...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το όνομα γιατί δεν το λες;
Φίλε μου, όπως έχω γράψει άλλες 2 φορές πρόσφατα, είναι από τις λίγες φορές σε όλα αυτά τα χρόνια που τα στεγανά της ΠΑΕ δεν μπάζουν.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο λοιπόν, δεν πιστεύω αυτό που μου ήρθε και σεβόμενος όλους εσάς το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω τον παπά ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως είναι καραφλός προπονητής με θητείες σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της ιστορίας του ποδοσφαίρου+άλλης μιας για την ιστορία της οποίας ευθύνεται προπονητικά σχεδόν αποκλειστικά αυτός? Νομίζω από Γ αρχίζει και τελειώνει σε λα και έγινε ελεύθερος πρόσφατα :mrgreen:
Εσύ τίθεσαι υπό στενή ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 07:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα είπαμε;
Καλημέρα!!!
Καλημέρα!!!
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
xpek20 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 17:49Το Μαράκι σουDoomlord4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 17:29 Μπορώ να έχω λίγο μια Μεταγραφηηή;
Κι έναν υπεύθυνο που θέλω να ρωτήσω
Αν θα μας βγάλετε και πάλι την ψυχή
Με πρώτη κίνηση, 32 Αυγούστου!
Υγ: ΔΕΝ είμαι σκυλάς![]()
Ήταν η αγάπη σου
Μα δε το εκτίμησες
Κι απόψε σε τελειώνω..
Στο Τσακ είμαι.....
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
leomatos88 αδερφέ μου !!
Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν ...
Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Γαμησετα, και εμείς εδώ περιμένουμε τον Βρούτση να μας ενημερώσει ποιον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο το Καυτανζόγλειο και να συντονιστεί ο δήμος με την περιφέρεια και όλοι μαζί με το υπουργείο.Patron έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:18 @Maklaz real estate φιλέτο θα μείνει στην παναθηναϊκή οικογένεια για αξιοποίησηψήνεται