Η αναζήτηση βρήκε 748 εγγραφές
- Παρ 16 Ιαν 2026, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
21 εκ. έσοδα μόνο από εισιτήρια έχει η αεχ την προηγούμενη χρονιά, την προ-προηγουμενη στα 27 εκ.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Κυριακή 18/1 19:00 Novasports Prime
Φίλε marsantos , σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Συγγνώμη, άλλο κατάλαβα εγώ πάνω σε αυτά που έγραψες.
Έχεις απόλυτο δίκιο για την υποχρεωτικότητα και συμφωνώ 100%. Θεωρείς όμως ότι σε έναν προγραμματισμό μπορείς να προβλέψεις ιώσεις;
Αν κολλήσει ένας, είναι θέμα χρόνου να γίνει "ντόμινο ...
Συγγνώμη, άλλο κατάλαβα εγώ πάνω σε αυτά που έγραψες.
Έχεις απόλυτο δίκιο για την υποχρεωτικότητα και συμφωνώ 100%. Θεωρείς όμως ότι σε έναν προγραμματισμό μπορείς να προβλέψεις ιώσεις;
Αν κολλήσει ένας, είναι θέμα χρόνου να γίνει "ντόμινο ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αν είχε γίνει ΑΜΚ θα υπήρχε αναρτημένη στο ΓΕΜΗ, κάτι τέτοιο ακόμα δεν υπάρχει.
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Στα κάκαλα σου όλα.
Ειναι δύσκολο να προσπαθούν επί μήνες να "χτίσουν" κάτι πάνω από εσένα και τον ΠΑΟΚ και εσύ με μια μόνο σου κίνηση να τους τα γκρεμίζεις όλα.
Και ξανά, Στα Κάκαλα σου Όλα!
Ειναι δύσκολο να προσπαθούν επί μήνες να "χτίσουν" κάτι πάνω από εσένα και τον ΠΑΟΚ και εσύ με μια μόνο σου κίνηση να τους τα γκρεμίζεις όλα.
Και ξανά, Στα Κάκαλα σου Όλα!
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα αν πω ότι ο φίλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ αράδιαζε άρθρα και δημοσιεύματα για τις μεθόδους του Μυστακίδη σε άλλες εταιρείες και έτρωγε κράξιμο, θα φανώ μ@λ@κ@ς;
Δεν θέλω να πιστέψω πως ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα μια εταιρεία για τον ίδιο ή για άλλους σκοπούς του
Περιμένω καρτερικά την θέση της ΚΑΕ ή και του ίδιου ...
Δεν θέλω να πιστέψω πως ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα μια εταιρεία για τον ίδιο ή για άλλους σκοπούς του
Περιμένω καρτερικά την θέση της ΚΑΕ ή και του ίδιου ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα εξώδικο δεν είναι αγωγή ούτε είναι επίθεση, είναι τυπική νομική όχληση. Δηλαδή υπάρχει συμφωνία, υπάρχει προθεσμία όπου αυτή παρήλθε!
Αν δεν σταλεί εξώδικο ο Χατζόπουλος κινδυνεύει να χάσει δικαιώματα ειδικά αν υπάρχουν ρήτρες(;), προθεσμίες(15/01) ή μεταβιβάσεις με όρους.
Άρα ο Χατζόπουλος ...
Αν δεν σταλεί εξώδικο ο Χατζόπουλος κινδυνεύει να χάσει δικαιώματα ειδικά αν υπάρχουν ρήτρες(;), προθεσμίες(15/01) ή μεταβιβάσεις με όρους.
Άρα ο Χατζόπουλος ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να ονοματίζεις μια άποψη "ψεκασμένες χαζομάρες", όποια και αν είναι αυτή, δεν σε τιμάει, ψάξτο λίγο καλύτερα και είμαι σίγουρος πως θα καταλάβεις.
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραίος ο Χατσίδης, πολύ θετική παρουσία μέχρι στιγμής.
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατσιδη είσαι μεγάλος αληταράς! Θα σου έρθει!
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα φυσικά, δεν θα ήταν ΠΑΟΚ αν δεν σου έβγαινε και 3 παίκτης στα δεξιά ενώ στα αριστερά έχουμε μόνο 1.
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πούμε πάντως πως όταν μπήκε μέσα ο Καμαρά μόνο που δεν αγκαλιάστηκαν με τον Ζαφείρη, πατούσαν στους ίδιους χώρους. Σε μια φάση που τρώμε βρίσκεται ακριβώς ο ένας δίπλα στον άλλο.
@Kabamaru11 μου ήρθε στο μυαλό κατευθείαν η συζήτηση που είχαμε πριν καιρό για το αν ταιριάζει Καμαρά - Ζαφείρης
@Kabamaru11 μου ήρθε στο μυαλό κατευθείαν η συζήτηση που είχαμε πριν καιρό για το αν ταιριάζει Καμαρά - Ζαφείρης
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το Σουρδόπομ(Κοζανίτης) μπήκε και απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται να ξαναβγεί. Έτσι θα έχει ανταγωνισμό κι ανάσες ο Ζίβκο χωρίς να χάνεις σε τρόπο παιχνιδιού μιας κι έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον αρχηγό. Ντούκι είναι το παλικάρι, ακουμπούν πάνω του και τους πετάει κάτω. Μπράβο παλίκαρε ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαφείρη διαβάζουμε τα χείλια σου

- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Μας έκαναν μεγάλη μαγκιά, για εξτρέμοφορ έλεγαν αλλά εμείς κοιτούσαμε σε λάθος μεριά.
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Το "θέμα" με τον συγκεκριμένο είναι πως αυτά που του λείπουν μπορεί να τα αποκτήσει με δουλειά. Τεράστια προσόντα.
Πολλά μπράβο για την σημερινή του εμφάνιση.
Πολλά μπράβο για την σημερινή του εμφάνιση.