Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ανατριχίλα και συγκίνηση οι στιγμές πριν το ματς. Δε θυμάμαι άλλο ματς που ήμουν τόσο συναισθηματικά φορτισμένος. Με τη Λυων δεν υπήρχαν καν συναισθήματα
Ξεκίνησε πάλι η πελκιάδα. Εντωμεταξύ είναι ο κορυφαίος σήμερα στο γήπεδο και παίζει βασικός γιατί λείπει ο Ντέλιας που παρεμπιπτόντως έχει χάσει δεκάδες εύκολα γκολ, αλλά οκ είναι κουλ να κράξουμε Πέλκα .
Καλή τυχη στην ομάδα...Να ειναι σοβαροί, χωρις επιπόλαια λάθη, και κάρτες,και άλλους τραυματισμούς..
Μακάρι, να κερδίσουμε σήμερα (το Χ, δεν με χαλάει) και για θέμα ψυχολογίας, και για να βουλώσουμε καποια..στόματα
λογω ύψους και σωματοδομης των φορ της κουλας ίσως ήθελε λοβρεν αν και οι κεντζιορα Μιχαηλίδης ειναι σε τρομερή κατάσταση... λοβρεν Μιχαηλίδης νομίζω δεν εχουν παίξει πολυ μαζί ειδικά σε μεγάλο παιχνίδι...παμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου κορυφή..in luche we trust...
Ο Ράσβαν κατέβασε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Όπως γράψαμε και χθες αν υπήρχε ενας ακόμα μπροστινος, ο Τάισον θα ήταν ο σίγουρος στο 10. Τώρα υπάρχει θέμα για το 90λεπτο. Ως αρχική ενδεκάδα όμως είναι η καλύτερη. Ο Ράσβαν δε θέλει εκεί 3ο χαφ. Το εξήγησε την Τετάρτη, μας το έδειξε και με τη ...