Αναζήτηση για περισσότερες από 1511 εγγραφές
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Κατι τετοιοι βιοποριζονται με τα εικοσαρικα
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Αν ερχόταν κανείς στη γη τα τελευταία χρόνια με τη μιρλα τη μιζέρια και την κριτική για τον ΠΑΟΚ, θα νόμιζε ότι ο Σαββίδης πήρε το σύλλογο δια της βίας, έκλεψε το παγκαρι, βίασε τις γυναίκες μας, απήγαγε τα παιδιά μας και έφτυσε στο ψωμί μας. Αλλά οχι προτού μας ρίξει στη Δ Εθνική. Α όχι σόρρυ αυτό ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Παροτι φουλ μακλαρενικος,ας μαθουμε τι εγινε.Ειμαι υπερ των κανονισμων.
Η επομενη πιστα βολευει τις ΜακΛαρεν,επισης παροτι δεν χωνευω τον Μαξ,δεν μπορω να παραβλεψω πως αυτη την στιγμη ειναι ο κορυφαιος πιλοτος του γκριντ.
Η επομενη πιστα βολευει τις ΜακΛαρεν,επισης παροτι δεν χωνευω τον Μαξ,δεν μπορω να παραβλεψω πως αυτη την στιγμη ειναι ο κορυφαιος πιλοτος του γκριντ.
- Δευ 15 Σεπ 2025, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Γράφετε σε έναν ρατσιστή επιχειρήματα ώστε να καταλάβει ότι είναι ρατσιστής, απλά το λέω αν δεν το πήρατε χαμπάρι.
- Δευ 15 Σεπ 2025, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Ήρθε η εργάσιμη Δευτέρα και "έχασα" 3 σελίδες από το τοπικ (εθνική μπάσκετ ;) , πότε έγιναν όλα αυτά;;;
Για εμένα το πιο ωραίο αναμνηστικό του χάλκινου μεταλλίου είναι η φώτο στην απονομή με τα Αντεντοκουμπακια!!
Μπράβο στον Γιάννη και στην οικογένεια του.
Πατρίδα μας η γη.
Φυλή το χωριό μας.
No ...
Για εμένα το πιο ωραίο αναμνηστικό του χάλκινου μεταλλίου είναι η φώτο στην απονομή με τα Αντεντοκουμπακια!!
Μπράβο στον Γιάννη και στην οικογένεια του.
Πατρίδα μας η γη.
Φυλή το χωριό μας.
No ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Κουράστηκα να τραγουδώ για τα αδέρφια που μας βλέπουν από εκεί ψηλά. Δε θέλω άλλα άδικα αδέρφια να βλέπουν από ψηλά. Πως το λένε ; Φτάνει. Η θέση κάθε νέου ανθρώπου είναι σπίτι του με την οικογένεια του. Να μιλά με φίλους να περνά όμορφα.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει αυτή η ομάδα τον τρόπο να σε πηγαίνει απτό εντελώς άσπρο κ το ζενίθ της ψυχολογίας, στο εντελώς μαυρο..
Κουράγιο στις μανάδες, στις οικογένειες τους..
Καλό ταξίδι ρε παλικάρια.. Καλό ταξίδι..
Κουράγιο στις μανάδες, στις οικογένειες τους..
Καλό ταξίδι ρε παλικάρια.. Καλό ταξίδι..
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι ακόμα
Λαϊκή απαίτηση η συνεισφορά ΟΛΟΥ του οργανισμού ΠΑΟΚ στις οικογένειες των θυμάτων να κυνηγήσουν μέχρι τέλους όλα τα γαμωσπιτα κατακάθια που ούτε 2 ώρες μετά το συμβάν έδειχναν και ξαναεδειχναν με καθε τρόπο της στιγμή του δυστυχήματος λέγοντας τις πιπες τους και κλασσικά μη σεβομενοι ...
Λαϊκή απαίτηση η συνεισφορά ΟΛΟΥ του οργανισμού ΠΑΟΚ στις οικογένειες των θυμάτων να κυνηγήσουν μέχρι τέλους όλα τα γαμωσπιτα κατακάθια που ούτε 2 ώρες μετά το συμβάν έδειχναν και ξαναεδειχναν με καθε τρόπο της στιγμή του δυστυχήματος λέγοντας τις πιπες τους και κλασσικά μη σεβομενοι ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
«ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»
Σιχαμένοι Έλληνες πίσω ένα πληκτρολόγιο.
Σιχαμένοι Έλληνες πίσω ένα πληκτρολόγιο.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά και σύμφωνα με τη δικιά μου λογική -η οποία εκφράζετε και με λάθος τρόπο κάποιες φορές ελέω έντονων συναισθηματων-, δεν μπορώ να καταλάβω την "περιέργεια" για γεγονότα, ευθύνες και παραλειπόμενα τις ώρες μετά την τραγωδία.
Πραγματικά με ξεπερνάει. Μια μέρα που όπως γράφτηκε "Παιδιά δεν ...
Πραγματικά με ξεπερνάει. Μια μέρα που όπως γράφτηκε "Παιδιά δεν ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την "επικοινωνιακή διαχείριση" του συμβάντος δυο ειναι κατ' αρχήν τα κορυφαία συμπεράσματα:
Α. Η ζωή ενός ανθρώπου και ειδικά ενός νέου ανθρώπου , σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα τύγχανε κάποιας προβολής και (δημοσιοκαφρικής) έρευνας
Η ζωή όμως ενός νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ ειναι για ολοκληρο ...
Α. Η ζωή ενός ανθρώπου και ειδικά ενός νέου ανθρώπου , σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα τύγχανε κάποιας προβολής και (δημοσιοκαφρικής) έρευνας
Η ζωή όμως ενός νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ ειναι για ολοκληρο ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει λογικό να πιάσει η προπαγάνδα αν σκεφτείς ότι συνοπαδοί μας ειπαν μέχρι και ότι πήγαινε γυρεύοντας το παιδί που δολοφονήθηκε.
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιος αδερφός είπε ότι δεν είναι η αγάπη για την ομάδα που σε φέρνει σε τέτοια σημεία αλλά το μίσος.
Το 50% της απάντησης είναι αυτό, το οποίο μίσος δεν καλλιεργείται μόνο απ τους απέναντι αλλά και από ορισμένους από εμάς και την κοινωνία σαν σύνολο. Τον οπαδό του ΠΑΟΚ τον βγάλανε από Avenger ...
Το 50% της απάντησης είναι αυτό, το οποίο μίσος δεν καλλιεργείται μόνο απ τους απέναντι αλλά και από ορισμένους από εμάς και την κοινωνία σαν σύνολο. Τον οπαδό του ΠΑΟΚ τον βγάλανε από Avenger ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι ήταν το παιδί και ποια η δράση του (οπαδικη και μη). Δεν κατοικώ στην πόλη για να έχω γνώση (αν και να κατοικούσα δεν νομίζω και πάλι να γνώριζα τα συνδεσμιακα).
Όμως θα πω κάτι προς συνοπαδους που δίνουν "ελαφρυντικά" στην δολοφονία.
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να ...
Όμως θα πω κάτι προς συνοπαδους που δίνουν "ελαφρυντικά" στην δολοφονία.
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
μάγκες μου τα πράγματα όλο και χειρότερα θα γίνονται, μην αυταπατάστε
η πορεία της κοινωνίας μας πάει με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό και ο γκρεμός είναι ο μηδενισμός της αξίας της ανθρώπινης ζωής
η ακραία βία και ο φόνος έχουν μπολιαστεί για τα καλά στα μυαλά των περισσότερων και έχουν γίνει ...
η πορεία της κοινωνίας μας πάει με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό και ο γκρεμός είναι ο μηδενισμός της αξίας της ανθρώπινης ζωής
η ακραία βία και ο φόνος έχουν μπολιαστεί για τα καλά στα μυαλά των περισσότερων και έχουν γίνει ...