Αναζήτηση για περισσότερες από 1506 εγγραφές

Return

από Equalizer
Δευ 11 Μάιος 2026, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σε άλλα νέα, δεν είναι δηλαδή δηλαδή οτι θέλω να πάρω και κανένα βραβείο, αλλά το τι θα γίνει σας το έχω πει από πέρυσι

Θα ρίχνει χρήμα με σέσουλα ο Τέλης και θα φέρει επιτυχίες. Στο μπάσκετ. Με ο,τι αυτό το άθλημα συνεπάγεται για την απόδοση μιας μεγάλης επένδυσης. Α! Και θα χτίζει ...
από aivas19
Δευ 11 Μάιος 2026, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Τι γίνεται ρε φίλε, θα με αναγκάσετε να δω Today να ουμε που πανηγυριζαν για Βεζυρτζη, λεγαν για ενότητα (λολ) όπως λεει τωρα ο Βεζυρτζης αλλα κατι μου λεει οτι δεν σχολιασαν την κινηση της διοικησης. Εχουν παθει κοκομπλόκο τα τρολακια στο Χ

ΥΓ: καμία αναφορά στο τουίτερ του διδύμου για την ΚΑΕ ...
από Jim_Chatz
Δευ 11 Μάιος 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Για τον Μπουντούρη και εγώ απορώ, αφού άφηνε να εννοηθεί (βασικά όχι μόνο να εννοηθεί, αλλά το λέγανε και οι δημοσιογράφοι), πως από GM θα γινόταν υπεύθυνος ακαδημιών
από astral
Τρί 12 Μάιος 2026, 05:59
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 23:11 Πω πω τι εχουμε να τραβηξουμε το καλοκαιρι... :oops:
Πραγματικά ...
Κάντε ενα ξεσκαρτάρισμα από τώρα σε ραδιοφωνα, τουητερ, youtube, fb, κλπ, γιατί θα μας τα κάνουν αερόστατα.
από Maurice_Escargot
Τρί 12 Μάιος 2026, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Ενθεν κακειθεν ολα επρεπε να γινουν μετα το περας της αγωνιστικης σεζον. Λαθος και απο τις δυο πλευρες και μεγα επικοινωνιακο φαουλ.

Επισης, αλλο GM (Μπουντουρης), αλλο (Vice) Director σε ΔΣ που οσοι γνωριζουν απο business structures ειναι πολλες φορες (οχι παντα) γλαστρες. Μονο ο GM και τα ...
από Maurice_Escargot
Τρί 12 Μάιος 2026, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Απο την στιγμη που ο Μπουντουρης επιλεγει τις λεξεις "με πηρε ο Νικος ο Βεζυρτης τηλεφωνο για να ερθω", εκει απαντιεται το ερωτημα της αποχωρησης του τωρα.

Διοτι ζουμε στην Ελλαδα και ο Μπουντουρης παει πακετο με αυτον που τον εφερε.

Ανεξαρτητου του εργου του, ως αυτονομο στελεχος.

Αυτα τα ...
από gergeo4
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Ο πρώην πλέον General Manager του ΠΑΟΚ, Νίκος Μπουντούρης μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν έως τώρα, αλλά και τα όσα οδήγησαν στην αποχώρηση του από τον Δικέφαλο.

Μάλιστα, σημείωσε πως αυτή η κίνηση-απόφαση τον αιφνιδίασε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μη συνέχιση της συνεργασίας του με ...
από DamoN
Τρί 12 Μάιος 2026, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Μας βλέπω για ομαδικό Ντιλιτ λογαριασμού από παοκμανια φέτος
από Montrealiotis
Τρί 12 Μάιος 2026, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Το αστείο είναι ότι πέρσι ζητούσαν να πληρώσει όσα περισσότερα γίνεται ο Σαββιδης για την μάνα που συντηρεί τόσα τμήματα. Τα ίδια άτομα
από Psaras
Τετ 13 Μάιος 2026, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Ένθεν κακείθεν, η τοξικότητα χτυπάει κόκκινο. Ειλικρινά, με πιάνει το στομάχι μου όταν βλέπω πόσο βαθύς είναι πλέον ο διχασμός. Δυστυχώς, αυτό δεν θα μας βγει σε καλό.

Γι’ αυτό σας εκλιπαρώ, ας βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας.

Ας δώσουμε και στην πλευρά που προκάλεσε, ηθελημένα ή άθελά της ...
από aisiodoksos
Τετ 13 Μάιος 2026, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο η τοξικότητα μας που ούτε φόρουμ διαβάζουμε εύκολα. Για τα social δεν το συζητάω .. Ιβάν ο ένας, Τέλη ο άλλος .. "εξαφανισμένος" ο ένας, "φυτευτός" ο άλλος .. και ο ΠΑΟΚ? Τι μας νοιάζει.

Τώρα έχουμε νέο θέμα. Που θα μείνει η Κούλα για το ματς. Δηλαδή εμένα σαν οπαδό με ...
από KalamarGiannis
Τετ 13 Μάιος 2026, 15:59
Jump to forum
Jump to topic

Περίοδος Καταβολής: Ο χρόνος που έχουν οι μέτοχοι για να καταθέσουν τα κεφάλαια, ο οποίος καθορίζεται στην απόφαση της ΑΜΚ.Πιστοποίηση ΑΜΚ: Η καταβολή του κεφαλαίου πρέπει να πιστοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο μέσα σε έναν (1) μήνα από τη λήξη της προθεσμίας καταβολής.Εγγραφή στο ΓΕΜΗ: Μετά ...
από Guitarman
Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη δεν ειμαι ουτε στο μυαλο του κυρκυρ ουτε μεσα στην ΠΑΕ,να ρωτησω ποιο το παραλογο ακομη και ετσι να το εννοουσε?ποια ΠΑΕ στην ελλαδα εχει πληρωσει 100% το γηπεδο της?πιο κοντα στο 0% ειναι η χρηματοδοτηση απο ΠΑΕ παρα στο 100%.
Εκτος αν εμεις και εκει πρεπει να κανουμε τους ηρωες.
Στον ...
από DikefalosG4
Παρ 15 Μάιος 2026, 09:09
Jump to forum
Jump to topic

Ένα πολύ θετικό που βλέπω στον Τέλη (πέραν από το προφανές οικονομικό) είναι ότι δείχνει να δίνει ιδιαίτερη βάση στις ακαδημίες, όπως έκανε και ο Ιβάν.

Ακόμα και εδώ στην Αθήνα πολλά παιδιά ταυτίζονται με τον Κωνσταντέλια, οι γάβροι με τον Μουζακίτη, οι βάζελοι έχουν μείνει στον Φωτάρα.
Εδώ και ...
από Polichni1926
Παρ 15 Μάιος 2026, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη δεν ειμαι ουτε στο μυαλο του κυρκυρ ουτε μεσα στην ΠΑΕ,να ρωτησω ποιο το παραλογο ακομη και ετσι να το εννοουσε?ποια ΠΑΕ στην ελλαδα εχει πληρωσει 100% το γηπεδο της?πιο κοντα στο 0% ειναι η χρηματοδοτηση απο ΠΑΕ παρα στο 100%.
Εκτος αν εμεις και εκει πρεπει να κανουμε τους ηρωες.
Στον ...