Ξαναλέω αυτό που είπα τις προάλλες αν δεν πρόκειται να γίνει η υπέρβαση με φτασμένο , κλείστε κάποιον που δουλεύει φουλ με πιτσιρίκια να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι ακαδημίες μας έμπρακτα .
Κανέναν Σκανδιναβο με θερμοκρασία σώματος 26 μαξ
Αναζήτηση για περισσότερες από 1776 εγγραφές
- Τετ 10 Ιουν 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
όχι όμως τον μειτεεεε..έχω κάποιους άλλους υπόψιν!
- Τετ 10 Ιουν 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
πωπω.. πολύ δύσκολο
προσωπικά θα θελα να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει κάτι καινούργιο, να ανέβει το ενδιαφέρον
από την άλλη γουστάρω λουτσεσκάρα, τον φόβο και τρόμο των αντιπάλων, οι οποίοι θα πανηγυρίσουν εάν φύγει (και αυτό λέει πολλά)
θα χαλαστώ σε περίπτωση φυγής
προσωπικά θα θελα να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει κάτι καινούργιο, να ανέβει το ενδιαφέρον
από την άλλη γουστάρω λουτσεσκάρα, τον φόβο και τρόμο των αντιπάλων, οι οποίοι θα πανηγυρίσουν εάν φύγει (και αυτό λέει πολλά)
θα χαλαστώ σε περίπτωση φυγής
- Τετ 10 Ιουν 2026, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Για πάντα ο πιο μεγάλος σου φίλος
Για πάντα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου
Ακόμα και όταν θέλουν ή πιστεύουν όλοι ότι θα φύγεις (ε ρε μαυροζωνά γιατί βραδιάτικα τι μας έκανες τώρα)
Όπως και εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο
Βαθιά μέσα μου θα καύλωνα να έμενες και να τα κατάφερνες ξανά
Δεν θέλω να γράψω ...
Για πάντα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου
Ακόμα και όταν θέλουν ή πιστεύουν όλοι ότι θα φύγεις (ε ρε μαυροζωνά γιατί βραδιάτικα τι μας έκανες τώρα)
Όπως και εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο
Βαθιά μέσα μου θα καύλωνα να έμενες και να τα κατάφερνες ξανά
Δεν θέλω να γράψω ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2026-27
Σκανδαλο 
- Παρ 05 Ιουν 2026, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει κανένα τεκμήριο που να δείχνει κάποια προπονητική υπεροχή του Σπανούλη έναντι του Τρινκιέρι.
Αποχτούν ένα πλεονέκτημα σαφώς, μεσοπρόθεσμα, ως προς τους Έλληνες παίχτες κάποιας ποιότητας, μιας και μιλάμε για τον προπονητή της εθνικής.
Και ένα δεύτερο, ότι σαν όνομα αποτελεί μακράν ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσες κεκλεισμένων θα έχει ο βάζελος του χρόνου για τα υβριστικά τώρα, ρε ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ:
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Βόμβα μεγατόνων απευθείας απο το ΝΒΑ η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Για να τα λέμε και σωστά
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι και το δικό μας και το δικό τους είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα εν εξελίξει πρότζεκτ.
Είναι νωρίς να κρίνουμε ποιο δομείται καλύτερα.
Και επίσης και τα δύο δεν έχουν δείγματα νεοπλουτισμου ώστε να πεις με σιγουριά ότι κάποιος θα φάει τα μούτρα του.
Και τα δύο ...
Είναι νωρίς να κρίνουμε ποιο δομείται καλύτερα.
Και επίσης και τα δύο δεν έχουν δείγματα νεοπλουτισμου ώστε να πεις με σιγουριά ότι κάποιος θα φάει τα μούτρα του.
Και τα δύο ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια ο καθένας κάνει το ρικρουτινγκ του ανάλογα με το πλάνο που ακολουθεί και το τι θέλει να παίξει ..
Τα αποτελέσματα θα φανούν στο παρκέ.
Ναι ο αρης του σπανουλη στα δικά μου μάτια κάνει καλές κινήσεις με παίκτες σε καλές ηλικίες αθλητικούς.
Αυτό από μόνο του δεν είναι εγγύηση επιτυχίας.
Σε ...
- Τρί 02 Ιουν 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Αν βρεις καποια επισημη δηλωση ποσταρε την και εδωDimitrisou έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 17:54Κάπου διάβασα σήμερα ότι δήλωσαν πως θα ξεκινήσει κανονικά από το 27..katafraktos έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 17:51δεν ειναι τιποτα σιγουροDimitrisou έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 17:47 Καλώς η κακώς από του παραχρονου θα υπάρχει σαν επιλογή και το ΝΒΑ παιδιά..
- Τρί 02 Ιουν 2026, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα άρθρο σχετικό με τα παραπάνω για το ΝΒΑ Europe και τις δηλωσεις του Mark Tatum ειχε βγει εδώ
https://www.sportsbusinessjournal.com/Articles/2026/05/07/nba-to-invest-3b-in-nba-europe-to-cover-potential-early-losses/
«Το NBA θα επενδύσει 3 δισ. δολάρια στο NBA Europe για να καλύψει πιθανές ...
https://www.sportsbusinessjournal.com/Articles/2026/05/07/nba-to-invest-3b-in-nba-europe-to-cover-potential-early-losses/
«Το NBA θα επενδύσει 3 δισ. δολάρια στο NBA Europe για να καλύψει πιθανές ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πέμπτη ομάδα από αυτά που κατάλαβα δεν θέλει να γίνει γνωστή ακόμα η αίτηση τους. Τον ΠΑΟΚ τον κατατάσσει στο γκρουπ των ομάδων (πέρα των 5) που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Τουλάχιστον έτσι κατανοώ τα λεγόμενα του προέδρου του Εδεσσαϊκού που κάνει τον CEO στην Euroleague.
- Παρ 05 Ιουν 2026, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Φανταζει απιστευτο, αλλα διαβαζοντας ολες τις δηλωσεις των ατομων που μετρανε τα λογια τους απο την Ευρωλιγκα, καταληγω στο ιδιο συμπερασμα. Δεν ξερουν ακομη το ροστερ της νεας σεζον.
Υπαρχει μια ταση για δηλωσεις που συντασσονται με καποιο strategic alignment αλλα ειναι ασοβαροι μονο απο το ...
Υπαρχει μια ταση για δηλωσεις που συντασσονται με καποιο strategic alignment αλλα ειναι ασοβαροι μονο απο το ...