Αναζήτηση για περισσότερες από 1114 εγγραφές
- Τετ 18 Φεβ 2026, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 18/02, 20:00, ΕΡΤ2
Φριντιξον παικτουρα, γνωμη μου.
- Τετ 18 Φεβ 2026, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις δηλαση για το σημερινο φταιει ο τελης? Ελα ρε παιδια λιγο, λες και πρωτη φορα τα τελευταια χρονια γινεται αυτο με βαζελο. Προερχονται απο 2 ηττες, κ τα βαζουμ ολα
Είναι συνολικά η εικόνα τελευταία. Δεν είναι σήμερα το πρόβλημα φυσικά. Έχουμε φέρει έναν παλαίμαχο, έναν ψιλοτιμιο, έναν ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει παιδια το σημερινο παροτι η εμφανιση ειναι τραγικη δεν μπορει να ειναι κριτηριο..
Το σημαντικο ειναι οτι ενω η ομαδα με προσθηκη Χουγκαζ,ενος καλου ψηλου και Ταιρι θα ηταν ανετα τριτη ,μπερδευτηκε χωρις λογο..
Ας μαθουν απο αυτο και παμε παρακατω..
Το σημερινο δεν ειναι κριτηριο ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ ξέρω ότι μέχρι τις αλλαγές ( διοικητικές και αγωνιστικές) ο προπονητής παρουσίαζε με ομάδα πολύ πάνω από τα χρήματα της.
Μετα ήρθαν οι τέσσερις καινούργιοι όπου αν εξαιρέσεις τον ταίρι ( ο οποίος βέβαια δεν είναι καν στο επίπεδο του Μπράντλεϊ) οι υπόλοιποι είναι λες και παίζουν πρώτη φορά ...
Μετα ήρθαν οι τέσσερις καινούργιοι όπου αν εξαιρέσεις τον ταίρι ( ο οποίος βέβαια δεν είναι καν στο επίπεδο του Μπράντλεϊ) οι υπόλοιποι είναι λες και παίζουν πρώτη φορά ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δε θυμαμαι τα τελ 15 χρονια να χω ξενερωσει τοσο με το μπασκετ.
Και δεν ειναι το σκορ.Μετα βιας ειδα την πρωτη περιοδο
Θελει μεγαλο ταλεντο να ριχνεις λεφτα και να διαλυεις μ αυτον τον τροπο μια ομαδα.......
Τα λεγαμε οτι πανω απο 1-2 αλλαγες θα κανουν κακο στην ομαδα(βασικος κανονας στα ...
Και δεν ειναι το σκορ.Μετα βιας ειδα την πρωτη περιοδο
Θελει μεγαλο ταλεντο να ριχνεις λεφτα και να διαλυεις μ αυτον τον τροπο μια ομαδα.......
Τα λεγαμε οτι πανω απο 1-2 αλλαγες θα κανουν κακο στην ομαδα(βασικος κανονας στα ...